reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane ostatni zrobiony przed chwila. Juz jasnieje prawda? Myślę, ze wczoraj byla ta owu bo juz mnie jajnik nie boli, ale się chyba przytulimy jeszcze profilaktycznie :D powiedziałam mojemu M: Jak nam nie wyjdzie to przynajmniej było nam miło :D

Załączniki

• 20170118_205033-1.jpg
    20170118_205033-1.jpg
    288,6 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Kochane ostatni zrobiony przed chwila. Juz jasnieje prawda? Myślę, ze wczoraj byla ta owu bo juz mnie jajnik nie boli, ale się chyba przytulimy jeszcze profilaktycznie :D powiedziałam mojemu M: Jak nam nie wyjdzie to przynajmniej było nam miło :D
Chyba 17 najciemniejsza co
Zamówiłam też te fioletowe, @ miała być dzisiaj, ale nie przyszła. Brzuchol boli, chyba chce mnie w weekend męczyć. Bulbasek dobrze masz ten cykl obstawiony, myślę, że będą 2 krechy :)

Profilaktycznych nigdy za wiele [emoji12] ja też mam taki plan dziś i może jeszcze jutro [emoji6] [emoji6] [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ja nic takiego nie mam. Standard trochę brzuch I piersi ... zatem .... [emoji6]

A jeśli chodzi o żyłki na dekolcie. Jak zaczęliśmy się starać o dzidzia i lekarz kazał mi zrobić badania to właśnie po moich żyłkach na dekolcie stwierdził, że mogę mieć niedoczynność tarczycy. Co później potwierdziły badania. Ale mam nadzieje, ze u ciebie to objaw dwóch kreseczek :)

Ja robiłam małemu zawsze inhalacje, a raz kupiłam wodę morską w sprayu i jak ręką objął, sama wyprobowalam. 2-3 razy psiknelam i po katarze.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Jakiej firmy miałaś ta wodę morska? Bo mój synol właśnie dziś dostał mega kataru :/

reklama
Do góry