Bulbasek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam małemu zawsze inhalacje, a raz kupiłam wodę morską w sprayu i jak ręką objął, sama wyprobowalam. 2-3 razy psiknelam i po katarze.A moze jakies inhalacje z soli fizjologicznej? Albo z rumianku? Moja siostra ostatnio stosowaka na katar, jest w 12 tc
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ala trzeba być silnym, mocno wierzyć i na pewno się w końcu uda!Podobne pytanie sobie zadaje. [emoji19] widocznie tak musi być
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba 17 najciemniejsza coKochane ostatni zrobiony przed chwila. Juz jasnieje prawda? Myślę, ze wczoraj byla ta owu bo juz mnie jajnik nie boli, ale się chyba przytulimy jeszcze profilaktycznie powiedziałam mojemu M: Jak nam nie wyjdzie to przynajmniej było nam miło
Profilaktycznych nigdy za wiele [emoji12] ja też mam taki plan dziś i może jeszcze jutro [emoji6] [emoji6] [emoji6]Kochane ostatni zrobiony przed chwila. Juz jasnieje prawda? Myślę, ze wczoraj byla ta owu bo juz mnie jajnik nie boli, ale się chyba przytulimy jeszcze profilaktycznie powiedziałam mojemu M: Jak nam nie wyjdzie to przynajmniej było nam miło
A jeśli chodzi o żyłki na dekolcie. Jak zaczęliśmy się starać o dzidzia i lekarz kazał mi zrobić badania to właśnie po moich żyłkach na dekolcie stwierdził, że mogę mieć niedoczynność tarczycy. Co później potwierdziły badania. Ale mam nadzieje, ze u ciebie to objaw dwóch kreseczekJa nic takiego nie mam. Standard trochę brzuch I piersi ... zatem .... [emoji6]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Jakiej firmy miałaś ta wodę morska? Bo mój synol właśnie dziś dostał mega kataru :/Ja robiłam małemu zawsze inhalacje, a raz kupiłam wodę morską w sprayu i jak ręką objął, sama wyprobowalam. 2-3 razy psiknelam i po katarze.