reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja przed @ nie miałam nigdy żył na dekolcie, natomiast w ciąży przed terminem @ pojawiły się i są do teraz.
W sumie ciekawe o co chodzi u Ciebie, No objawy piękne na ciąże (cały czas trzymam &&&&&) a testy blade, liczę, że zaraz się wyjaśni [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ja też bym chciała już wiedzieć co i jak, bo już szału dostaje, ehhh

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kochana ja tez dziś robiłam popołudniu jak z Synem ze szkoły wróciłam.Plamienia się skończyły, a test negatywny.Czekam na @ do piątku.Na piersiach żyły granatowe mi powychodzily ogólnie bolą i brzuch przestał boleć :-(
No ja tez testowalam sobie z tym ze rano i tez bialo. Ale jak w poniedzialek mialam lekkie plamienie krwia i myslalam ze mi sie wczesniej okres zaczal to zamowilam 10 testow owu i tyle samo ciazowych!. Okres ma byc w piatek ale jak nie przyjdzie to testowac bede dopiero jak mi przyjda...

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja tez testowalam sobie z tym ze rano i tez bialo. Ale jak w poniedzialek mialam lekkie plamienie krwia i myslalam ze mi sie wczesniej okres zaczal to zamowilam 10 testow owu i tyle samo ciazowych!. Okres ma byc w piatek ale jak nie przyjdzie to testowac bede dopiero jak mi przyjda...

No to teraz możesz testować do woli [emoji1] gdzie testy kupowalas?

qdkkx1hpzei65q7s.png

@NeSSi te dwa kudłacze (kotki w sygnaturkach na forum), to chyba była jakaś przepowiednia dla Ciebie :)

Co do aktualizacji danych w tabelce: to moje zostają bez zmian - wróżka krwawka pogrywa sobie ze mną w chowanego!! :[ już nie wiem jakim sposobem ją brać: wino - nie pomogło, trening - nie pomógł, seks - nie pomógł... to co ją wreszcie wywoła??? o_O Znów w ferworze walki, zrobiłam dzisiaj po pracy test (ostatni który miałam w domu) i oczywiście bledzioch jak nigdy... Czy to nie jest złośliwość losu, że cykl znowu się wydłuża? Zapisałam się w piątek do gin, myślicie że coś wyśledzi skąd takie rozregulowanie?

P.S. Trzymajcie za mnie kciuki wieczorem! Przerysowałam auto na parkingu i muszę o tym jakoś powiedzieć mojemu M. :( :( On dba o auta jak nie wiem, więc podejrzewam że będzie mocno wkurzony...
Najlepiej mu powiedz ze calkowicie skasowalas, a potem jak juz bedzie wsciekly powiedz mu spokojnie zartowalam, tylko lekko porysowalam... ja tak robie jak nabroje i szybko sie uspokaja ze szkoda nie jest az tak duza he he

reklama
Do góry