reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
W biedrze promo na tampony[emoji1]100 szt niecała dyszka. Dziś zakupiłam[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahaha no ale przciez az tyle Ci nie bedzie potrzeba :p zaraz beda 2 kreski i beda biedne musialy czekac rok na swoja kolej [emoji23]

@Zjarana jest grupa ale tam nie gadamy, po prostu powstala aby zobaczyc z kim piszemy na forum :)
Jesli chcesz to wyslij mi linka do swojego profilu to Cie dodam na fb.
Grupa jest tajna takze nikt nikt nie zobaczy, ze w niej jestes.

Wpierniczam juz druga tabliczke czekolady na pocieszenie. Cycki nadal bola, juz mniej ale nadal, brzuch boli caly dzien a odkad wstalam to dopiero teraz w toalecie przy siusianiu troche krwi polecialo [emoji35]

Dzwonilam na oddzial ginekologiczny gdzie mialam zabieg z nadzieja, ze jak im powiem, ze od zabiegu mam cos nie halo z cyklami to mnie przyjmia...taaa...nadzieja matka glupich...kazala isc najpierw do rodzinnego i jesli uzna za stosowne to da skierowanie. [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A czy może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tą tabelką ? Bo będąc w pracy nie mam szans ogarnąć tych stron :/
To jest tabelka aktualnie starających się, wpisujemy imię, wiek, cykl starań, o które bobo się starasz i termin @, a jeśli się uda to przechodzisz do tabelki zafasolkowanych :-) jeśli chcesz, możemy Cie dopisać :-)

Dziewczyny, czy przed @ macie taką siateczke żył na dekolcie? Mnie piersi tak bolą, momentami czuje takie mrowienie w środku, no i cały dekolt mam zielony, w żyłach. Nie pamiętam, czy zawsze tak mam, czy tym razem.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny pomóżcie:( w sobotę mam termin @ . Strasznie dopadła mnie grypa i nie wiem czym mam się leczyć bo jest prawdopodobieństwo że zafasolkowalam. Niestety mam gorączkę:( nie wiem czy jak zrobię jutro test to będzie wiarygodny.

To jest tabelka aktualnie starających się, wpisujemy imię, wiek, cykl starań, o które bobo się starasz i termin @, a jeśli się uda to przechodzisz do tabelki zafasolkowanych :-) jeśli chcesz, możemy Cie dopisać :-)

Dziewczyny, czy przed @ macie taką siateczke żył na dekolcie? Mnie piersi tak bolą, momentami czuje takie mrowienie w środku, no i cały dekolt mam zielony, w żyłach. Nie pamiętam, czy zawsze tak mam, czy tym razem.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja przed @ nie miałam nigdy żył na dekolcie, natomiast w ciąży przed terminem @ pojawiły się i są do teraz.
W sumie ciekawe o co chodzi u Ciebie, No objawy piękne na ciąże (cały czas trzymam &&&&&) a testy blade, liczę, że zaraz się wyjaśni [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Do góry