Mikołajowa1990
Początkująca w BB
A czy może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tą tabelką ? Bo będąc w pracy nie mam szans ogarnąć tych stron :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po co się tak nakrecisz?? To nie pomożeAle jestem nerwowa od trzech dni jak osa masakra normalnie
W biedrze promo na tampony[emoji1]100 szt niecała dyszka. Dziś zakupiłam[emoji1]No wiem teraz to mam doła i muszę kupić tampony bo nie mam już a okres pewnie w sobotę przyjdzie
Hahahahaha no ale przciez az tyle Ci nie bedzie potrzeba zaraz beda 2 kreski i beda biedne musialy czekac rok na swoja kolej [emoji23]W biedrze promo na tampony[emoji1]100 szt niecała dyszka. Dziś zakupiłam[emoji1]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest tabelka aktualnie starających się, wpisujemy imię, wiek, cykl starań, o które bobo się starasz i termin @, a jeśli się uda to przechodzisz do tabelki zafasolkowanych :-) jeśli chcesz, możemy Cie dopisać :-)A czy może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tą tabelką ? Bo będąc w pracy nie mam szans ogarnąć tych stron :/
Zrób testaDziewczyny pomóżcie w sobotę mam termin @ . Strasznie dopadła mnie grypa i nie wiem czym mam się leczyć bo jest prawdopodobieństwo że zafasolkowalam. Niestety mam gorączkę nie wiem czy jak zrobię jutro test to będzie wiarygodny.
To jest tabelka aktualnie starających się, wpisujemy imię, wiek, cykl starań, o które bobo się starasz i termin @, a jeśli się uda to przechodzisz do tabelki zafasolkowanych :-) jeśli chcesz, możemy Cie dopisać :-)
Dziewczyny, czy przed @ macie taką siateczke żył na dekolcie? Mnie piersi tak bolą, momentami czuje takie mrowienie w środku, no i cały dekolt mam zielony, w żyłach. Nie pamiętam, czy zawsze tak mam, czy tym razem.
Kochana paracetamol weź i po sprawieZrób testa
Dziękuję za dobre radyKochana paracetamol weź i po sprawie