reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Robiłam gdzieś koło.15 stej dzisiaj a z córką robiłam dwa dni po dniu planowanej miesiączki też po południu i była druga Kreska. A u mnie nawet małego cienia teraz nie ma siedzę i rycze normalnie żyć mi się odechcialo to nie dla mnie chyba
Kobieto, co Ty tak szalejesz? Ile jestes dpo?

Robiłam gdzieś koło.15 stej dzisiaj a z córką robiłam dwa dni po dniu planowanej miesiączki też po południu i była druga Kreska. A u mnie nawet małego cienia teraz nie ma siedzę i rycze normalnie żyć mi się odechcialo to nie dla mnie chyba

Kochana ja tez dziś robiłam popołudniu jak z Synem ze szkoły wróciłam.Plamienia się skończyły, a test negatywny.Czekam na @ do piątku.Na piersiach żyły granatowe mi powychodzily ogólnie bolą i brzuch przestał boleć :-(

Mój B 14 października ma urodziny, więc też ideolo [emoji16]

Matko kochana, Ness!!!!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji173] normalnie łzy mam w oczach, coś pięknego! A jaką była twoja pierwsza reakcja? [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Kochana działajmy :-)kurde No :-) kiedy sie uda :-)

Kochana ja tez dziś robiłam popołudniu jak z Synem ze szkoły wróciłam.Plamienia się skończyły, a test negatywny.Czekam na @ do piątku.Na piersiach żyły granatowe mi powychodzily ogólnie bolą i brzuch przestał boleć :-(
Daj znać jak się @pojawi ja też pewnie dostanę w piątek lub sobotę u mnie od kilku dni ból brzucha, krzyża a dziś krew z nosa

Ness zazdroszczę normalnie super ale z jednej strony przykro ale jest nadzieja bo innym się udaje może mi kiedyś też po tracę nadzieję na dwie kreseczki

Zobacz załącznik 792054
A proszę :) 6 tydzien ... robione
O matuchno, jaki cudowny [emoji173] [emoji173] jak ja bym taki chciała, tylko z jednym w środku [emoji14] poproszę fluidki, od Ciebie idą podwójnie [emoji4]

Witajcie :-) tyle sie tu dzieje ze ciezko mi znow nadrobic :)
Nessi wielkie gratulacje [emoji6][emoji177] piekne fasolki!!!
Ja tez poprosze o dopisanie mnie do listy ;-)
Magda, 32lata, poronilam 7.01 wiec ciezko powiedziec kiedy przyjdzie @, bedziemy sie starac o drugie dzidzi ;-)
Mam pytanko byl dzis na kontroli i lekarz wspomnial zeby odczekac 3mce ze staraniami o dzidziusia, gdzie slyszalam ze najlepiej wlasnie w ciagu pierwszych mcy sie zachodzi w ciaze... I na dodatek przypisal mi gynalgin(na wzmocnienie flory bakteryjnej). Wyczytalam ulotke i sie przerazilam...
Czy ktoras miala moze podobnie? Wychodzi ze ten cykl bede musiala odpuscic... :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Który cs? :-)

Ale Ty nie jesteś po planowanej @, tylko 3 dni przed, przecież wiesz, że może nic nie pokazać.

Ja mam wrażenie, że piersi to mi eksplodują zaraz. Kupiłam dzisiaj test Facelle i czeka grzecznie na swoją kolej.

qdkkx1hpzei65q7s.png

O matuchno, jaki cudowny [emoji173] [emoji173] jak ja bym taki chciała, tylko z jednym w środku [emoji14] poproszę fluidki, od Ciebie idą podwójnie [emoji4]

Który cs? :-)

Ale Ty nie jesteś po planowanej @, tylko 3 dni przed, przecież wiesz, że może nic nie pokazać.

Ja mam wrażenie, że piersi to mi eksplodują zaraz. Kupiłam dzisiaj test Facelle i czeka grzecznie na swoją kolej.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Następnym razem to kupię test grubo po terminie @a nie wiecznie oglądanie jednej kreski

reklama
@NeSSi te dwa kudłacze (kotki w sygnaturkach na forum), to chyba była jakaś przepowiednia dla Ciebie :)

Co do aktualizacji danych w tabelce: to moje zostają bez zmian - wróżka krwawka pogrywa sobie ze mną w chowanego!! :[ już nie wiem jakim sposobem ją brać: wino - nie pomogło, trening - nie pomógł, seks - nie pomógł... to co ją wreszcie wywoła??? o_O Znów w ferworze walki, zrobiłam dzisiaj po pracy test (ostatni który miałam w domu) i oczywiście bledzioch jak nigdy... Czy to nie jest złośliwość losu, że cykl znowu się wydłuża? Zapisałam się w piątek do gin, myślicie że coś wyśledzi skąd takie rozregulowanie?

P.S. Trzymajcie za mnie kciuki wieczorem! Przerysowałam auto na parkingu i muszę o tym jakoś powiedzieć mojemu M. :( :( On dba o auta jak nie wiem, więc podejrzewam że będzie mocno wkurzony...

Ooo [emoji26] trzymam kciuki żeby M przyjął to na spokojnie [emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry