reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Robiłam gdzieś koło.15 stej dzisiaj a z córką robiłam dwa dni po dniu planowanej miesiączki też po południu i była druga Kreska. A u mnie nawet małego cienia teraz nie ma siedzę i rycze normalnie żyć mi się odechcialo to nie dla mnie chyba
Kobieto, co Ty tak szalejesz? Ile jestes dpo?

Robiłam gdzieś koło.15 stej dzisiaj a z córką robiłam dwa dni po dniu planowanej miesiączki też po południu i była druga Kreska. A u mnie nawet małego cienia teraz nie ma siedzę i rycze normalnie żyć mi się odechcialo to nie dla mnie chyba

Kochana ja tez dziś robiłam popołudniu jak z Synem ze szkoły wróciłam.Plamienia się skończyły, a test negatywny.Czekam na @ do piątku.Na piersiach żyły granatowe mi powychodzily ogólnie bolą i brzuch przestał boleć :-(

Mój B 14 października ma urodziny, więc też ideolo [emoji16]

Matko kochana, Ness!!!!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji173] normalnie łzy mam w oczach, coś pięknego! A jaką była twoja pierwsza reakcja? [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Kochana działajmy :-)kurde No :-) kiedy sie uda :-)

Kochana ja tez dziś robiłam popołudniu jak z Synem ze szkoły wróciłam.Plamienia się skończyły, a test negatywny.Czekam na @ do piątku.Na piersiach żyły granatowe mi powychodzily ogólnie bolą i brzuch przestał boleć :-(
Daj znać jak się @pojawi ja też pewnie dostanę w piątek lub sobotę u mnie od kilku dni ból brzucha, krzyża a dziś krew z nosa

Ness zazdroszczę normalnie super ale z jednej strony przykro ale jest nadzieja bo innym się udaje może mi kiedyś też po tracę nadzieję na dwie kreseczki

Zobacz załącznik 792054
A proszę :) 6 tydzien ... robione
O matuchno, jaki cudowny [emoji173] [emoji173] jak ja bym taki chciała, tylko z jednym w środku [emoji14] poproszę fluidki, od Ciebie idą podwójnie [emoji4]

Witajcie :-) tyle sie tu dzieje ze ciezko mi znow nadrobic :)
Nessi wielkie gratulacje [emoji6][emoji177] piekne fasolki!!!
Ja tez poprosze o dopisanie mnie do listy ;-)
Magda, 32lata, poronilam 7.01 wiec ciezko powiedziec kiedy przyjdzie @, bedziemy sie starac o drugie dzidzi ;-)
Mam pytanko byl dzis na kontroli i lekarz wspomnial zeby odczekac 3mce ze staraniami o dzidziusia, gdzie slyszalam ze najlepiej wlasnie w ciagu pierwszych mcy sie zachodzi w ciaze... I na dodatek przypisal mi gynalgin(na wzmocnienie flory bakteryjnej). Wyczytalam ulotke i sie przerazilam...
Czy ktoras miala moze podobnie? Wychodzi ze ten cykl bede musiala odpuscic... :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Który cs? :-)

Ale Ty nie jesteś po planowanej @, tylko 3 dni przed, przecież wiesz, że może nic nie pokazać.

Ja mam wrażenie, że piersi to mi eksplodują zaraz. Kupiłam dzisiaj test Facelle i czeka grzecznie na swoją kolej.

qdkkx1hpzei65q7s.png

O matuchno, jaki cudowny [emoji173] [emoji173] jak ja bym taki chciała, tylko z jednym w środku [emoji14] poproszę fluidki, od Ciebie idą podwójnie [emoji4]

Który cs? :-)

Ale Ty nie jesteś po planowanej @, tylko 3 dni przed, przecież wiesz, że może nic nie pokazać.

Ja mam wrażenie, że piersi to mi eksplodują zaraz. Kupiłam dzisiaj test Facelle i czeka grzecznie na swoją kolej.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Następnym razem to kupię test grubo po terminie @a nie wiecznie oglądanie jednej kreski

reklama
@NeSSi te dwa kudłacze (kotki w sygnaturkach na forum), to chyba była jakaś przepowiednia dla Ciebie :)

Co do aktualizacji danych w tabelce: to moje zostają bez zmian - wróżka krwawka pogrywa sobie ze mną w chowanego!! :[ już nie wiem jakim sposobem ją brać: wino - nie pomogło, trening - nie pomógł, seks - nie pomógł... to co ją wreszcie wywoła??? o_O Znów w ferworze walki, zrobiłam dzisiaj po pracy test (ostatni który miałam w domu) i oczywiście bledzioch jak nigdy... Czy to nie jest złośliwość losu, że cykl znowu się wydłuża? Zapisałam się w piątek do gin, myślicie że coś wyśledzi skąd takie rozregulowanie?

P.S. Trzymajcie za mnie kciuki wieczorem! Przerysowałam auto na parkingu i muszę o tym jakoś powiedzieć mojemu M. :( :( On dba o auta jak nie wiem, więc podejrzewam że będzie mocno wkurzony...

Ooo [emoji26] trzymam kciuki żeby M przyjął to na spokojnie [emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry