reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

piateczka bardzo proszę. 30dc, ostatnia @ wywoływana, teraz nowa ginka kazała mi czekać aż się pojawi sama żeby zrobić hormony.
Kończy mi się inofem i tak muszę zamówić więc rzucę się też na zioła sroki i na donga. Spark sobie chwali, może i u mnie zadziała. Jestem w kropce nie wiem co robic z wakacjami, wszystko do dupy generalnie ale czego można się było spodziewać. Nie rozumiem tylko skąd to cmienie macicy i tej lewej strony.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A czym wywoływałaś? Ten inofem to na co jest dokładnie? Heh, to mamy to samo... mnie też podbrzusze ćmi, dzisiaj zakuło mnie po prawej stronie, teraz cisza i też nie wiem o co chodzi... Masakra. Piersi coraz bardziej czułe na dotyk, aż w środku mnie zaczyna kłuć. Liczę na tego Donga, że coś pomoże jeśli już.

reklama
Lanvin to ty pytalas czy castagnusa mozna z dongiem brac? Wydaje mi sie, ze tak. Castagnus reguluje cykl, tylko trzeba go 3 m-ce brac. Ja bralam go razem z inofenem i cykl jak w zegarku [emoji6] tylko ostatnia @ przyszla 6 dni przed terminem, ale podejrzewam, ze to przez acard. Zaczelam go brac w tamtym cyklu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, ja pytałam :) Hmm, a pisałaś coś, że plamienia się zdarzają? To prawda? Ja się trochę boję kombinować, o tym dongu to @Spark pisała już wiele dobrego i czytałam o nim trochę, mnóstwo osób sobie chwali, ale nie chcę przedobrzyć.

A czym wywoływałaś? Ten inofem to na co jest dokładnie? Heh, to mamy to samo... mnie też podbrzusze ćmi, dzisiaj zakuło mnie po prawej stronie, teraz cisza i też nie wiem o co chodzi... Masakra. Piersi coraz bardziej czułe na dotyk, aż w środku mnie zaczyna kłuć. Liczę na tego Donga, że coś pomoże jeśli już.

Dupkiem wywołałam wtedy, ale teraz nie mogę żeby hormony nie wyszły przeklamane. Tylko czekać do @ to sobie mogę nawet 3 miesiące czekać albo i lepiej...
Inofem jest z mioinozytolem pomaga na regulację hormonów, stosuje się go przy pcos. Mniej więcej to samo co ovarin miovarian inofilic i cała ta reszta.
Castagnus też rozpatrywalam ale podobno nie powinno się go stosować jeśli z prolaktyna wszystko w porządku. Też boję się przedobrzyc. Zamówię donga i sroke tylko tak czy siak będę musiała czekać na @ żeby zacząć je brać. Generalnie dupa zbita i tyle.
@StorAnia Ty też kupowałaś sroke i pisałaś że dobra cena jak na ilość. Podeślesz mi proszę skąd zamawiałas?

Tak, ja pytałam :) Hmm, a pisałaś coś, że plamienia się zdarzają? To prawda? Ja się trochę boję kombinować, o tym dongu to @Spark pisała już wiele dobrego i czytałam o nim trochę, mnóstwo osób sobie chwali, ale nie chcę przedobrzyć.
Nie wiem czy pisalam cos o plamieniach.. kiesys zawsze plamilam na brazowo tuz przez @ chyba wina niskiego progesteronu. Po castangusie przestalam plamic. On podnosi progesteron i obniza prolaktyne. Niestety nie badalam hormonow po odstawieniu bo mieszkam w uk i tu jest tragedia jesli chodzi o badania (i nie tylko [emoji13]).

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ja tez boje sie przedobrzyc. Tez nie ma co brac nagle kilku rzeczy na raz bo tak to predzej chyba sobie zaszkodzimy.
Zamowilam donga i jego zaczne brac, zrobie sobie po owulce progesteron i jesli nadal beda plamienia to pojde do lekarza i pogadam co dalej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
WP_20170118_001.jpg

Załączniki

• WP_20170118_001.jpg
    WP_20170118_001.jpg
    137,5 KB · Wyświetleń: 1 706
Dupkiem wywołałam wtedy, ale teraz nie mogę żeby hormony nie wyszły przeklamane. Tylko czekać do @ to sobie mogę nawet 3 miesiące czekać albo i lepiej...
Inofem jest z mioinozytolem pomaga na regulację hormonów, stosuje się go przy pcos. Mniej więcej to samo co ovarin miovarian inofilic i cała ta reszta.
Castagnus też rozpatrywalam ale podobno nie powinno się go stosować jeśli z prolaktyna wszystko w porządku. Też boję się przedobrzyc. Zamówię donga i sroke tylko tak czy siak będę musiała czekać na @ żeby zacząć je brać. Generalnie dupa zbita i tyle.
@StorAnia Ty też kupowałaś sroke i pisałaś że dobra cena jak na ilość. Podeślesz mi proszę skąd zamawiałas?

Ja jeśli @ przyjdzie, to też pójdę zbadać hormony, zobaczę jak u mnie z tą prolaktyną, ale donga i tak zamówię w piątek. @Spark, a w aptece będzie kosztować tyle samo co przez Internet?

Siedzę w pracy taka niedowalona jakaś, czuje się jakby mnie coś brało, mam gulę w gardle i czuje mrowienie w piersiach. Boziu, jak ja bym chciała, żeby ta @ przyszła i przestała dawać mi złudną nadzieję :(

Ja jeśli @ przyjdzie, to też pójdę zbadać hormony, zobaczę jak u mnie z tą prolaktyną, ale donga i tak zamówię w piątek. @Spark, a w aptece będzie kosztować tyle samo co przez Internet?

Siedzę w pracy taka niedowalona jakaś, czuje się jakby mnie coś brało, mam gulę w gardle i czuje mrowienie w piersiach. Boziu, jak ja bym chciała, żeby ta @ przyszła i przestała dawać mi złudną nadzieję :(
Też bym chciała. Najbardziej boję się tego czekania. Może będzie za tydzień dwa albo miesiąc albo 4 miesiące, czas leci a nie chce go tracić tyle tylko po to żeby zrobić hormony

reklama
Do góry