reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
gratulacje dziewczyny!
Do tych szczęściar z dwoma kreskami - macie jakieś objawy? Czułyście się jakoś inaczej niż w nieudanych cyklach?
Ja jestem 5 dni przed @, robiłam proga 7/8 dpo i wyszedł piękny, bo bez żadnych „wspomagaczy” 21,4 ng/ml a normy laboratoryjne dla fazy lutealnej sa do 18,5…
Miałam już jakieś nadzieje, ale nie mam żadnych objawów oprócz biało-mlecznego śluzu :( cycki nie bolą, nie czuję się zmęczona, wydaje mi się, że na tym etapie powinnam już czuć się jakoś inaczej? :/

gratulacje dziewczyny!
Do tych szczęściar z dwoma kreskami - macie jakieś objawy? Czułyście się jakoś inaczej niż w nieudanych cyklach?
Ja jestem 5 dni przed @, robiłam proga 7/8 dpo i wyszedł piękny, bo bez żadnych „wspomagaczy” 21,4 ng/ml a normy laboratoryjne dla fazy lutealnej sa do 18,5…
Miałam już jakieś nadzieje, ale nie mam żadnych objawów oprócz biało-mlecznego śluzu :( cycki nie bolą, nie czuję się zmęczona, wydaje mi się, że na tym etapie powinnam już czuć się jakoś inaczej? :/
U mnie to 3 raz i za każdym razem to jest pms ale taki bardziej wkurwiajacy 😂tym razem byłam bardziej wyczulona na betę więc wcześniej mnie zaczęło mdlić niż w cp ale nie wiem czy w ogóle powinnam to porównywać

Głowa do góry, jesteś pod kontrolą lekarza, obstawiona lekami. Będzie dobrze 🫶
Wiem wiem, ale już jestem zmordowana tymi zastrzykami i miałam nadzieję na zmniejszenie ich, a tu zwiększenie 🙈
Oczywiście nie narzekam bo wiem dokąd idę tą drogą i po co to wszystko, ale tak po ludzku to się czasem ryczeć chce po prostu 😀

gratulacje dziewczyny!
ja nie czułam nic kompletnie , jedynie mnie cycki bolą i są nabrzmiałe ale to sobie tłumaczyłam zastrzykiem . Od 2 dni jeszcze czuje że mam tam ,,mokro ,, jakby się posikala ale na majtkach nie ma dużo . Także nie ma się od razu załamywać , nie każda z nas ma od razu wszystkie objawy . Co prawa nie wiem jeszcze czy beta nepewno rośnie prawidłowo , ale jestem dobrej myśli. Ile dni po owulacji jesteś teraz , może zrób sobie test ? ☺️

reklama
Do góry