reklama
GratulacjeDziewczyny, jest pęcherzyk tam gdzie ma być, 4mm, aż się poryczałam na tym badaniu
klaudia16
Fanka BB :)
@penguinlicious a ty dzisiaj podgląd pęcherzyków czy w przyszły piątek bo sobie zapomnialam?
gratulacje dziewczyny!
Do tych szczęściar z dwoma kreskami - macie jakieś objawy? Czułyście się jakoś inaczej niż w nieudanych cyklach?
Ja jestem 5 dni przed @, robiłam proga 7/8 dpo i wyszedł piękny, bo bez żadnych „wspomagaczy” 21,4 ng/ml a normy laboratoryjne dla fazy lutealnej sa do 18,5…
Miałam już jakieś nadzieje, ale nie mam żadnych objawów oprócz biało-mlecznego śluzu cycki nie bolą, nie czuję się zmęczona, wydaje mi się, że na tym etapie powinnam już czuć się jakoś inaczej? :/
Do tych szczęściar z dwoma kreskami - macie jakieś objawy? Czułyście się jakoś inaczej niż w nieudanych cyklach?
Ja jestem 5 dni przed @, robiłam proga 7/8 dpo i wyszedł piękny, bo bez żadnych „wspomagaczy” 21,4 ng/ml a normy laboratoryjne dla fazy lutealnej sa do 18,5…
Miałam już jakieś nadzieje, ale nie mam żadnych objawów oprócz biało-mlecznego śluzu cycki nie bolą, nie czuję się zmęczona, wydaje mi się, że na tym etapie powinnam już czuć się jakoś inaczej? :/
U mnie to 3 raz i za każdym razem to jest pms ale taki bardziej wkurwiajacy tym razem byłam bardziej wyczulona na betę więc wcześniej mnie zaczęło mdlić niż w cp ale nie wiem czy w ogóle powinnam to porównywaćgratulacje dziewczyny!
Dorka66
Zaangażowana w BB
Wiem wiem, ale już jestem zmordowana tymi zastrzykami i miałam nadzieję na zmniejszenie ich, a tu zwiększenieGłowa do góry, jesteś pod kontrolą lekarza, obstawiona lekami. Będzie dobrze
Oczywiście nie narzekam bo wiem dokąd idę tą drogą i po co to wszystko, ale tak po ludzku to się czasem ryczeć chce po prostu
klaudia16
ja nie czułam nic kompletnie , jedynie mnie cycki bolą i są nabrzmiałe ale to sobie tłumaczyłam zastrzykiem . Od 2 dni jeszcze czuje że mam tam ,,mokro ,, jakby się posikala ale na majtkach nie ma dużo . Także nie ma się od razu załamywać , nie każda z nas ma od razu wszystkie objawy . Co prawa nie wiem jeszcze czy beta nepewno rośnie prawidłowo , ale jestem dobrej myśli. Ile dni po owulacji jesteś teraz , może zrób sobie test ?gratulacje dziewczyny!
Dorka66
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ! Powoli zaczynam wierzyć że może być dobrze . Takiej kreski jeszcze moje oczy nie widziały u mnie trzymajcie mocno kciuki za betę . Wrzucam 2 zdjęcia żeby było porównanie
Trzymam kciuki
Dobra to dzisiaj kto czeka na wyniki? @klaudia16 @Dorka66 ktoś jeszcze? Bo wysyłam dobrą energię wszystkim
reklama
penguinlicious
Nieee, ja dopiero dzisiaj trzeci dzień na stymulacji Pierwszy podgląd na własną rękę w poniedziałek, a drugi za tydzień w piątek (12dc) już w poradni@penguinlicious a ty dzisiaj podgląd pęcherzyków czy w przyszły piątek bo sobie zapomnialam?