dziekuje bardzo :*Dziękuje i ja gratuluje ze juz synuś na swiecie bo nie mialam wczesniej okazji gratulować
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ten termin jest taki prognozowany tylko, przy tych pcos to trudno stwierdzić.Ryba, ale Ty masz jeszcze 3 dni do terminu @, jeszcze wszystko się może zdarzyć :*
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
piekny brzuszekProszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
Widziałam jak się pięknie zielona tabelka rozrosła :* gratulacje dziewczyny
@Lanvin no cudna tabelka Dziękujemy
A swoją drogą dziewczyny, jak patrzę na tą tabelkę to przeraża mnie ilość cykli starań... Naprawdę. Wszystkie jesteśmy młode, piękne, cudne... A tu nas łapią same dziadostwa... Jak nie mięśniak to torbiel, jak nie torbiel to tarczyca... Skąd się to wszystko bierze?
Ja się już ostatnio tak mojemu mężowi zryczałam. I już jego zaczęłam pytać "Co i komu zrobiłam, że teraz tak mnie los karze?"
Ale i tak człowiek wierzy, że się kiedyś w końcu uda
A swoją drogą dziewczyny, jak patrzę na tą tabelkę to przeraża mnie ilość cykli starań... Naprawdę. Wszystkie jesteśmy młode, piękne, cudne... A tu nas łapią same dziadostwa... Jak nie mięśniak to torbiel, jak nie torbiel to tarczyca... Skąd się to wszystko bierze?
Ja się już ostatnio tak mojemu mężowi zryczałam. I już jego zaczęłam pytać "Co i komu zrobiłam, że teraz tak mnie los karze?"
Lanvin
Fanka BB :)
Ten termin jest taki prognozowany tylko, przy tych pcos to trudno stwierdzić.
Aaaa widzisz, nas się robi coraz więcej i przestaję ogarniać która co ma. Mam ten sam problem, więc możemy sobie przybić piątkę, to który dc dzisiaj masz? U mnie 50... Jak w sobotę test nadal będzie negatywny, a @ nie przyjdzie, to zamawiam Donga, czytałam czy warto wziąć, jeśli @ nie chce przylećć i powinna się pojawić.
a jestes na grupie fb?bo tam jest foto malego niedawno wstawilam, tu tez wstawialam na dniachLux czekamy na zdjęcia synka dawaj je nam codziennie
Lanvin
@Lanvin no cudna tabelka Dziękujemy
Sama jej nie robię :*
dziewczyny moj dziec moze da nam pospac w nocy, bo nie spal od 10-30 do teraz, usypia i sie budzi jak smok wypadnie ktoras chetna na spacer z malym? bo mnie rana po cc ciagnie i nie chce wozka taszczyc dzis, boje sie ryzykowac a Tomek w pracy
Aaaa widzisz, nas się robi coraz więcej i przestaję ogarniać która co ma. Mam ten sam problem, więc możemy sobie przybić piątkę, to który dc dzisiaj masz? U mnie 50... Jak w sobotę test nadal będzie negatywny, a @ nie przyjdzie, to zamawiam Donga, czytałam czy warto wziąć, jeśli @ nie chce przylećć i powinna się pojawić.
piateczka bardzo proszę. 30dc, ostatnia @ wywoływana, teraz nowa ginka kazała mi czekać aż się pojawi sama żeby zrobić hormony.
Kończy mi się inofem i tak muszę zamówić więc rzucę się też na zioła sroki i na donga. Spark sobie chwali, może i u mnie zadziała. Jestem w kropce nie wiem co robic z wakacjami, wszystko do dupy generalnie ale czego można się było spodziewać. Nie rozumiem tylko skąd to cmienie macicy i tej lewej strony.
reklama
MumToBe ;)
Lanvin to ty pytalas czy castagnusa mozna z dongiem brac? Wydaje mi sie, ze tak. Castagnus reguluje cykl, tylko trzeba go 3 m-ce brac. Ja bralam go razem z inofenem i cykl jak w zegarku [emoji6] tylko ostatnia @ przyszla 6 dni przed terminem, ale podejrzewam, ze to przez acard. Zaczelam go brac w tamtym cyklu.Aaaa widzisz, nas się robi coraz więcej i przestaję ogarniać która co ma. Mam ten sam problem, więc możemy sobie przybić piątkę, to który dc dzisiaj masz? U mnie 50... Jak w sobotę test nadal będzie negatywny, a @ nie przyjdzie, to zamawiam Donga, czytałam czy warto wziąć, jeśli @ nie chce przylećć i powinna się pojawić.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom