reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
1484742097-aaaaaa.jpeg

Widziałam jak się pięknie zielona tabelka rozrosła :* gratulacje dziewczyny

m3sxyx8dzur8ghzn.png
piekny brzuszek :)

@Lanvin no cudna tabelka :) Dziękujemy :)
A swoją drogą dziewczyny, jak patrzę na tą tabelkę to przeraża mnie ilość cykli starań... Naprawdę. Wszystkie jesteśmy młode, piękne, cudne... A tu nas łapią same dziadostwa... Jak nie mięśniak to torbiel, jak nie torbiel to tarczyca...:sad: Skąd się to wszystko bierze?
Ja się już ostatnio tak mojemu mężowi zryczałam. I już jego zaczęłam pytać "Co i komu zrobiłam, że teraz tak mnie los karze?"
Ale i tak człowiek wierzy, że się kiedyś w końcu uda :)

Ten termin jest taki prognozowany tylko, przy tych pcos to trudno stwierdzić.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa widzisz, nas się robi coraz więcej i przestaję ogarniać która co ma. Mam ten sam problem, więc możemy sobie przybić piątkę, to który dc dzisiaj masz? U mnie 50... Jak w sobotę test nadal będzie negatywny, a @ nie przyjdzie, to zamawiam Donga, czytałam czy warto wziąć, jeśli @ nie chce przylećć i powinna się pojawić.

@Lanvin no cudna tabelka :) Dziękujemy :)
A swoją drogą dziewczyny, jak patrzę na tą tabelkę to przeraża mnie ilość cykli starań... Naprawdę. Wszystkie jesteśmy młode, piękne, cudne... A tu nas łapią same dziadostwa... Jak nie mięśniak to torbiel, jak nie torbiel to tarczyca...:sad: Skąd się to wszystko bierze?
Ja się już ostatnio tak mojemu mężowi zryczałam. I już jego zaczęłam pytać "Co i komu zrobiłam, że teraz tak mnie los karze?"
Ale i tak człowiek wierzy, że się kiedyś w końcu uda :)

Sama jej nie robię :*

Aaaa widzisz, nas się robi coraz więcej i przestaję ogarniać która co ma. Mam ten sam problem, więc możemy sobie przybić piątkę, to który dc dzisiaj masz? U mnie 50... Jak w sobotę test nadal będzie negatywny, a @ nie przyjdzie, to zamawiam Donga, czytałam czy warto wziąć, jeśli @ nie chce przylećć i powinna się pojawić.

piateczka bardzo proszę. 30dc, ostatnia @ wywoływana, teraz nowa ginka kazała mi czekać aż się pojawi sama żeby zrobić hormony.
Kończy mi się inofem i tak muszę zamówić więc rzucę się też na zioła sroki i na donga. Spark sobie chwali, może i u mnie zadziała. Jestem w kropce nie wiem co robic z wakacjami, wszystko do dupy generalnie ale czego można się było spodziewać. Nie rozumiem tylko skąd to cmienie macicy i tej lewej strony.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lanvin to ty pytalas czy castagnusa mozna z dongiem brac? Wydaje mi sie, ze tak. Castagnus reguluje cykl, tylko trzeba go 3 m-ce brac. Ja bralam go razem z inofenem i cykl jak w zegarku [emoji6] tylko ostatnia @ przyszla 6 dni przed terminem, ale podejrzewam, ze to przez acard. Zaczelam go brac w tamtym cyklu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry