reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
1484742097-aaaaaa.jpeg

Widziałam jak się pięknie zielona tabelka rozrosła :* gratulacje dziewczyny

m3sxyx8dzur8ghzn.png
piekny brzuszek :)

@Lanvin no cudna tabelka :) Dziękujemy :)
A swoją drogą dziewczyny, jak patrzę na tą tabelkę to przeraża mnie ilość cykli starań... Naprawdę. Wszystkie jesteśmy młode, piękne, cudne... A tu nas łapią same dziadostwa... Jak nie mięśniak to torbiel, jak nie torbiel to tarczyca...:sad: Skąd się to wszystko bierze?
Ja się już ostatnio tak mojemu mężowi zryczałam. I już jego zaczęłam pytać "Co i komu zrobiłam, że teraz tak mnie los karze?"
Ale i tak człowiek wierzy, że się kiedyś w końcu uda :)

Ten termin jest taki prognozowany tylko, przy tych pcos to trudno stwierdzić.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa widzisz, nas się robi coraz więcej i przestaję ogarniać która co ma. Mam ten sam problem, więc możemy sobie przybić piątkę, to który dc dzisiaj masz? U mnie 50... Jak w sobotę test nadal będzie negatywny, a @ nie przyjdzie, to zamawiam Donga, czytałam czy warto wziąć, jeśli @ nie chce przylećć i powinna się pojawić.

@Lanvin no cudna tabelka :) Dziękujemy :)
A swoją drogą dziewczyny, jak patrzę na tą tabelkę to przeraża mnie ilość cykli starań... Naprawdę. Wszystkie jesteśmy młode, piękne, cudne... A tu nas łapią same dziadostwa... Jak nie mięśniak to torbiel, jak nie torbiel to tarczyca...:sad: Skąd się to wszystko bierze?
Ja się już ostatnio tak mojemu mężowi zryczałam. I już jego zaczęłam pytać "Co i komu zrobiłam, że teraz tak mnie los karze?"
Ale i tak człowiek wierzy, że się kiedyś w końcu uda :)

Sama jej nie robię :*

Aaaa widzisz, nas się robi coraz więcej i przestaję ogarniać która co ma. Mam ten sam problem, więc możemy sobie przybić piątkę, to który dc dzisiaj masz? U mnie 50... Jak w sobotę test nadal będzie negatywny, a @ nie przyjdzie, to zamawiam Donga, czytałam czy warto wziąć, jeśli @ nie chce przylećć i powinna się pojawić.

piateczka bardzo proszę. 30dc, ostatnia @ wywoływana, teraz nowa ginka kazała mi czekać aż się pojawi sama żeby zrobić hormony.
Kończy mi się inofem i tak muszę zamówić więc rzucę się też na zioła sroki i na donga. Spark sobie chwali, może i u mnie zadziała. Jestem w kropce nie wiem co robic z wakacjami, wszystko do dupy generalnie ale czego można się było spodziewać. Nie rozumiem tylko skąd to cmienie macicy i tej lewej strony.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lanvin to ty pytalas czy castagnusa mozna z dongiem brac? Wydaje mi sie, ze tak. Castagnus reguluje cykl, tylko trzeba go 3 m-ce brac. Ja bralam go razem z inofenem i cykl jak w zegarku [emoji6] tylko ostatnia @ przyszla 6 dni przed terminem, ale podejrzewam, ze to przez acard. Zaczelam go brac w tamtym cyklu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry