Aleksandrax
Fanka BB :)
Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
Widziałam jak się pięknie zielona tabelka rozrosła :* gratulacje dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wszystko ok, tylko ja staram się o pierwszego dzidziusia No chyba, że przepowiadasz przyszłość i 24.01 @ do mnie nie przyjdzieZobacz załącznik 791991
Czy nikogo teraz nie brakuje? Sprawdźcie proszę, czy wszystko gra, bo tabelka mi coś świrowała przez chwilę i nie mam pewności Dziewczyny, które mają braki proszę o uzupełnienie
Wczoraj pinda przyszla.Paraplu Kochana przyszła @ ? Bo trochę cieżko nadrobić ... :-(
Jakis niedorobiony farmaceuta. Mnie sie normalnie pytaja dla kogo kupuje zwykle krople bez recepty. A co dopiero takis powazny lek.no tak, tylko (bez obrazy dla nikogo) na mięsnym może pracować ktokolwiek, bez konkretnego wykształcenia (czy jakiegokolwiek) czy nawet grama inteligencji i wielkiej krzywdy nie narobi - no chyba że mięcho po terminie przydatności sprzeda... a już w aptece powinni pracować ludzie wykształceni w tym kierunku, chyba - inteligentni i dość dokładni,,, tu akurat każda pomyłka może kosztować zdrowie lub życie człowieka... pamiętam doskonale przypadku, kiedy farmaceutka sprzedała dla dziecka lek o nazwie acenokumarol - brałam go kiedyś - w szpitalu, pod bardzo ścisłą kontrolą - pobrania krwi 2 razy dziennie, na dodatek nie stosuje się go w ogóle u dzieci - ryzyko krwotoku jest ogromne - a pani w aptece wydała lek nie pytając nawet, dla kogo... tłumaczyła potem,. że pismo nieczytelne...
Piekna tabelkaZobacz załącznik 791991
Czy nikogo teraz nie brakuje? Sprawdźcie proszę, czy wszystko gra, bo tabelka mi coś świrowała przez chwilę i nie mam pewności Dziewczyny, które mają braki proszę o uzupełnienie
Aaa zakochalam sie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
Cwaniara [emoji16]Dobra już... wyślę wyślę... w śnie!
Kochana, ale te twoje serducha w tabeli czadowo wyglądają [emoji7]Moja @12luty
Piękności [emoji173]Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
Zrobiłam test. Biała biel vizira. Powkręcałam sobie objawy. Wiedziałam, że tak będzie.
Ciekawe czy jajka w ogóle pękły
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom