reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Megan22 @Aleksandrax pokażcie Wasze brzuszki :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
1484742097-aaaaaa.jpeg

Widziałam jak się pięknie zielona tabelka rozrosła :* gratulacje dziewczyny

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Zobacz załącznik 791991

Czy nikogo teraz nie brakuje? Sprawdźcie proszę, czy wszystko gra, bo tabelka mi coś świrowała przez chwilę i nie mam pewności :) Dziewczyny, które mają braki proszę o uzupełnienie :)
Kochana wszystko ok, tylko ja staram się o pierwszego dzidziusia :) No chyba, że przepowiadasz przyszłość i 24.01 @ do mnie nie przyjdzie :D

Paraplu Kochana przyszła @ ? Bo trochę cieżko nadrobić ... :-(
Wczoraj pinda przyszla.

no tak, tylko (bez obrazy dla nikogo) na mięsnym może pracować ktokolwiek, bez konkretnego wykształcenia (czy jakiegokolwiek) czy nawet grama inteligencji i wielkiej krzywdy nie narobi - no chyba że mięcho po terminie przydatności sprzeda... a już w aptece powinni pracować ludzie wykształceni w tym kierunku, chyba - inteligentni i dość dokładni,,, tu akurat każda pomyłka może kosztować zdrowie lub życie człowieka... pamiętam doskonale przypadku, kiedy farmaceutka sprzedała dla dziecka lek o nazwie acenokumarol - brałam go kiedyś - w szpitalu, pod bardzo ścisłą kontrolą - pobrania krwi 2 razy dziennie, na dodatek nie stosuje się go w ogóle u dzieci - ryzyko krwotoku jest ogromne - a pani w aptece wydała lek nie pytając nawet, dla kogo... tłumaczyła potem,. że pismo nieczytelne...
Jakis niedorobiony farmaceuta. Mnie sie normalnie pytaja dla kogo kupuje zwykle krople bez recepty. A co dopiero takis powazny lek.

Zobacz załącznik 791991

Czy nikogo teraz nie brakuje? Sprawdźcie proszę, czy wszystko gra, bo tabelka mi coś świrowała przez chwilę i nie mam pewności :) Dziewczyny, które mają braki proszę o uzupełnienie :)
Piekna tabelka :)

U mnie termin malpy jest zly :p
14 lutego powinno byc :)
Dziekuje :)

Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
1484742097-aaaaaa.jpeg

Widziałam jak się pięknie zielona tabelka rozrosła :* gratulacje dziewczyny

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Aaa zakochalam sie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry