reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się! Czytam was cały czas, ale jakos brak czasu na odpisywanie :(

@Paraplu , niech to szlag! -,- niech sie szybko wykrwawia i niech płodne bedą tuż za rogiem! :*

@siwa84 , o nieee... :( Trzymaj sie misiaku, dawaj znac co sie dzieje... Tule mocno, mocno! A los niestety płata nam takie figle ze zyc sie czasem odechciewa... Ale trzeba mu w koncu zasadzić porządnego kopa, niech wie ze my tu wszystkie sline baby! :*

@Megan22 , jaki brzusio, jaka figura, jaka ślicznota, jakie zazdro :D :D

@Spark , hahhahaha :D Ja tez mam czasem takie porąbane sny, ze az szkoda gadac i opowiadac, wstyd normalnie :D

U mnie 25dc, jeszcze tylko tydzien do @ <3

reklama

@Paraplu , niech to szlag! -,- niech sie szybko wykrwawia i niech płodne bedą tuż za rogiem! :*

@siwa84 , o nieee... :( Trzymaj sie misiaku, dawaj znac co sie dzieje... Tule mocno, mocno! A los niestety płata nam takie figle ze zyc sie czasem odechciewa... Ale trzeba mu w koncu zasadzić porządnego kopa, niech wie ze my tu wszystkie sline baby! :*

@Spark , hahhahaha :D Ja tez mam czasem takie porąbane sny, ze az szkoda gadac i opowiadac, wstyd normalnie :D

No powiem Ci masakra, jaa też często głupie, ale staraczkowe pierwszy raz, i jeszcze tak się zachowałam :o :p

@siwa12 przykre...:( dużo sił życzę! :*

@Megan22 malutki brzusio, ślicznie! :)

Dziewczyny ja oszaleje przez to forum, dzisiaj śniło mi się, że @Paraplu, mififi i jeszcze jedna z Was przyjechały do mnie w odwiedziny, żeby się poznać, a ja się przywitałam i pojechałam sobie do zoo, zostawiając Was same :p wróciłam na drugi dzień jak wyjeżdżałyście i zapytałam czy dobrze się bawiłyście, haha, obudziłam się i było mi tak głupio, że we śnie się tak zachowałam haha :p noo...soryy... :p
Ale wredna baba hehe, oczywiście żartuje;-)

U mnie 33 dc, i 4 dni do @. I niestety coś czuję, że jednak przyjdzie wredniocha:( a na dodatek jakieś choróbsko się czepiło. No nic czekam:p

@siwa84 współczuję. .. ale może jeszcze nie wszystko stracone?! Trzymaj się ciepło [emoji11]

1usavcqgt1dml95x.png

No powiem Ci masakra, jaa też często głupie, ale staraczkowe pierwszy raz, i jeszcze tak się zachowałam :o :p

hahaha, wredoto ty, jak moglas sie tak zachowac?! :D Mi sie ostatnio snią jakies okopy... :szok: jakies powstania kurna, wojny... oby to nie byla zapowiedź boju o dziedzica :D

U mnie 33 dc, i 4 dni do @. I niestety coś czuję, że jednak przyjdzie wredniocha:( a na dodatek jakieś choróbsko się czepiło. No nic czekam:p

zawsze masz takie dlugie cykle? u mnie 30-32. ale ja czekam na @, cykl odpuszczony, wiec na nic nie licze, moze przyjsc nawet jutro jak dla mnie, byle szybciej :D

reklama
hahaha, wredoto ty, jak moglas sie tak zachowac?! :D Mi sie ostatnio snią jakies okopy... :szok: jakies powstania kurna, wojny... oby to nie byla zapowiedź boju o dziedzica :D

zawsze masz takie dlugie cykle? u mnie 30-32. ale ja czekam na @, cykl odpuszczony, wiec na nic nie licze, moze przyjsc nawet jutro jak dla mnie, byle szybciej :D

Niestety moje średnie cykle to 36 dni :( czasami są krótsze 32-33 ( rzadko) , a czasami nawet dłuższe około 40:( W tym cyklu wiem mniej więcej kiedy była owulacja około 8 stycznia więc mogę przypuszczać że ten cykl będzie w granicy 36 dni. Mam typowe objawy jak na @ więc raczej też zaczniemy 5 cs, no ale czekam.
W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle objawów @. W 38 dniu cyklu, pamiętam że to była sobota, obudziłam się i tak mi się jakoś gorąco zrobiło, więc poszłam zrobić test i piękne dwie kreski.

Do góry