reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się! Czytam was cały czas, ale jakos brak czasu na odpisywanie :(

@Paraplu , niech to szlag! -,- niech sie szybko wykrwawia i niech płodne bedą tuż za rogiem! :*

@siwa84 , o nieee... :( Trzymaj sie misiaku, dawaj znac co sie dzieje... Tule mocno, mocno! A los niestety płata nam takie figle ze zyc sie czasem odechciewa... Ale trzeba mu w koncu zasadzić porządnego kopa, niech wie ze my tu wszystkie sline baby! :*

@Megan22 , jaki brzusio, jaka figura, jaka ślicznota, jakie zazdro :D :D

@Spark , hahhahaha :D Ja tez mam czasem takie porąbane sny, ze az szkoda gadac i opowiadac, wstyd normalnie :D

U mnie 25dc, jeszcze tylko tydzien do @ <3

reklama

@Paraplu , niech to szlag! -,- niech sie szybko wykrwawia i niech płodne bedą tuż za rogiem! :*

@siwa84 , o nieee... :( Trzymaj sie misiaku, dawaj znac co sie dzieje... Tule mocno, mocno! A los niestety płata nam takie figle ze zyc sie czasem odechciewa... Ale trzeba mu w koncu zasadzić porządnego kopa, niech wie ze my tu wszystkie sline baby! :*

@Spark , hahhahaha :D Ja tez mam czasem takie porąbane sny, ze az szkoda gadac i opowiadac, wstyd normalnie :D

No powiem Ci masakra, jaa też często głupie, ale staraczkowe pierwszy raz, i jeszcze tak się zachowałam :o :p

@siwa12 przykre...:( dużo sił życzę! :*

@Megan22 malutki brzusio, ślicznie! :)

Dziewczyny ja oszaleje przez to forum, dzisiaj śniło mi się, że @Paraplu, mififi i jeszcze jedna z Was przyjechały do mnie w odwiedziny, żeby się poznać, a ja się przywitałam i pojechałam sobie do zoo, zostawiając Was same :p wróciłam na drugi dzień jak wyjeżdżałyście i zapytałam czy dobrze się bawiłyście, haha, obudziłam się i było mi tak głupio, że we śnie się tak zachowałam haha :p noo...soryy... :p
Ale wredna baba hehe, oczywiście żartuje;-)

U mnie 33 dc, i 4 dni do @. I niestety coś czuję, że jednak przyjdzie wredniocha:( a na dodatek jakieś choróbsko się czepiło. No nic czekam:p

@siwa84 współczuję. .. ale może jeszcze nie wszystko stracone?! Trzymaj się ciepło [emoji11]

1usavcqgt1dml95x.png

No powiem Ci masakra, jaa też często głupie, ale staraczkowe pierwszy raz, i jeszcze tak się zachowałam :o :p

hahaha, wredoto ty, jak moglas sie tak zachowac?! :D Mi sie ostatnio snią jakies okopy... :szok: jakies powstania kurna, wojny... oby to nie byla zapowiedź boju o dziedzica :D

U mnie 33 dc, i 4 dni do @. I niestety coś czuję, że jednak przyjdzie wredniocha:( a na dodatek jakieś choróbsko się czepiło. No nic czekam:p

zawsze masz takie dlugie cykle? u mnie 30-32. ale ja czekam na @, cykl odpuszczony, wiec na nic nie licze, moze przyjsc nawet jutro jak dla mnie, byle szybciej :D

reklama
hahaha, wredoto ty, jak moglas sie tak zachowac?! :D Mi sie ostatnio snią jakies okopy... :szok: jakies powstania kurna, wojny... oby to nie byla zapowiedź boju o dziedzica :D

zawsze masz takie dlugie cykle? u mnie 30-32. ale ja czekam na @, cykl odpuszczony, wiec na nic nie licze, moze przyjsc nawet jutro jak dla mnie, byle szybciej :D

Niestety moje średnie cykle to 36 dni :( czasami są krótsze 32-33 ( rzadko) , a czasami nawet dłuższe około 40:( W tym cyklu wiem mniej więcej kiedy była owulacja około 8 stycznia więc mogę przypuszczać że ten cykl będzie w granicy 36 dni. Mam typowe objawy jak na @ więc raczej też zaczniemy 5 cs, no ale czekam.
W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle objawów @. W 38 dniu cyklu, pamiętam że to była sobota, obudziłam się i tak mi się jakoś gorąco zrobiło, więc poszłam zrobić test i piękne dwie kreski.

Do góry