reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Test sie nie mylil, Wrozka Krwawka mnie odwiedzila [emoji20] cykl 28 dniowy, znow sie skrocil [emoji20]

3cs [emoji22]
@ 14 luty

@Spark dzieki, ze napisalas o tym dong quai w tabletkach bo okazalo sie, ze w Holandii wlasnie sa tabletki. Juz zamowilam [emoji1377] zakupilam sobie 36 testow owu [emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może w walentynki będzie wielka radość [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak na dobranoc :)

Ktoras z Was slyszala o niepokalanku pospolitym (vitex)?
Link do: Niepokalanek mnisi

Mysle, ze jest wart uwagi :)

Aahahahahah niepokalanek i castangus to to samo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Oo a tutaj znalazlam cos dla dziewczyn z Hashimoto.

fe52da009d3b463e7d4228d3cc3d25e4.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam 3 cykle, chyba nic to nie dało [emoji1]

Dzisiaj będę w mieście i chciałam kupić test ale kurcze nw sama chciałam odpuścić i nie myskec i zrobić jak nie dostanę w piątek @ bo boję siw że dostanę. A jak kupie test pewnie zrobię jutro bo nie wytrzymam
Siwa bardzo mi przykro nawet brak słów na taką niesprawiedliwość

reklama
Żywa krew, niedużo. Ale ten test.... serio już prawie nic nie widać. Poczekam jeszcze choć już wiem że dupa... nie mam jak na IP jechać. Jadę właśnie do pracy. M. Ma drugie zmiany także będę sama z małym.
Aha... dzisiaj jest nasza 3 rocznica ślubu... los to suka[emoji24]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję kochana[emoji17] suka jak się patrzy [emoji17]

Do góry