reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Siwa, strasznie Ci współczuje!! [emoji27] trzymaj się!! [emoji45]
Megan, śliczny brzuszek i mamusia!! Czekamy na wieści [emoji6]

A ja dziewczyny atakuje październik az dwa razy ! [emoji123][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej :D no wyprzedziłaś mnie , mam dzisiaj wizyte u swojego lekarza o 11.10 i chcialam sie odezwac po :D płci jeszcze nie znam , bo to pierwsza wizyta od prenatalnych po których Wam tu pisalam takze mam wielką nadzieje ze sie dowiem :D dzisiaj wg usg 15t6d także jutro zaczynam 17 tydzień[emoji14]ogólnie wszystko jest ok, oprócz tego że dzisiaj wracam do żywych ( od tygodnia byłam chora ) a tak to czasem coś ciągnie w dole brzucha bo w koncu zaczyna sie ten brzuszek pojawiać[emoji14]odezwe sie co i jak, gdy dojade po wizycie do pracy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na informacje [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*

Zobacz załącznik 791944 to pare dni temu robione w pracy dlatego ciuchy domowe :D

Specjalnie przeczytałam kilka postów wstecz..kochana bardzo mi przykro :( to takie niesprawiedliwe !! Mam nadzieje ze mimo wszystko , bedzie dobrze ;* u mnie 2 dni po tescie również pojawiło sie troche krwi i prawie zawału dostałam .. Trzymam kciuki :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Boziu, jaki maleńki brzuszek! U mnie też długo nie było widać :-) ślicznie wyglądasz :-)

@siwa84, bardzo mi przykro :-(

qdkkx1hpzei65q7s.png

@siwa12 przykre...:( dużo sił życzę! :*

@Megan22 malutki brzusio, ślicznie! :)

Dziewczyny ja oszaleje przez to forum, dzisiaj śniło mi się, że @Paraplu, mififi i jeszcze jedna z Was przyjechały do mnie w odwiedziny, żeby się poznać, a ja się przywitałam i pojechałam sobie do zoo, zostawiając Was same :p wróciłam na drugi dzień jak wyjeżdżałyście i zapytałam czy dobrze się bawiłyście, haha, obudziłam się i było mi tak głupio, że we śnie się tak zachowałam haha :p noo...soryy... :p

ilo dniowe masz cykle? Jaka masz dlugosc fazy lutealnej? Poziom progesteronu 6/7dni po owu? To najczestszy problem!

U mnie cien na pepino wczoraj i dzis, jak byl negatywny to do tej pory byl snieznobialy... mialam nadzieje ze dzisiejsza kreska bedzie wyrazniejsza albo wcale, a tu taki sam bladzioch...

edit: do dziewczyn ktorych cykle maja mniej niz 28dni, wiecie ile ma wasza faza lutealna?
Interesowalyscie sie kiedys tematem naprotechnologi? Wiekszosc lekarzy nawet nie zna najnowszych wytycznych chocby poziomu progesteronu i za prawidlowy podaja powyzej 10, gdzie wszelkie nowe dane mowia o tym ze 20 to minimum!
Ja po zabiegu histeroskopii mam co 26 dni. Lutealna raczej 14 dni. Ale to tylko z objawów.

reklama
@siwa12 przykre...:( dużo sił życzę! :*

@Megan22 malutki brzusio, ślicznie! :)

Dziewczyny ja oszaleje przez to forum, dzisiaj śniło mi się, że @Paraplu, mififi i jeszcze jedna z Was przyjechały do mnie w odwiedziny, żeby się poznać, a ja się przywitałam i pojechałam sobie do zoo, zostawiając Was same[emoji14]wróciłam na drugi dzień jak wyjeżdżałyście i zapytałam czy dobrze się bawiłyście, haha, obudziłam się i było mi tak głupio, że we śnie się tak zachowałam haha[emoji14]noo...soryy... :p
Musisz kupić czekoladki i wyślac pocztą z przeprosinami [emoji23]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry