reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Siwa, strasznie Ci współczuje!! [emoji27] trzymaj się!! [emoji45]
Megan, śliczny brzuszek i mamusia!! Czekamy na wieści [emoji6]

A ja dziewczyny atakuje październik az dwa razy ! [emoji123][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej :D no wyprzedziłaś mnie , mam dzisiaj wizyte u swojego lekarza o 11.10 i chcialam sie odezwac po :D płci jeszcze nie znam , bo to pierwsza wizyta od prenatalnych po których Wam tu pisalam takze mam wielką nadzieje ze sie dowiem :D dzisiaj wg usg 15t6d także jutro zaczynam 17 tydzień[emoji14]ogólnie wszystko jest ok, oprócz tego że dzisiaj wracam do żywych ( od tygodnia byłam chora ) a tak to czasem coś ciągnie w dole brzucha bo w koncu zaczyna sie ten brzuszek pojawiać[emoji14]odezwe sie co i jak, gdy dojade po wizycie do pracy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na informacje [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*

Zobacz załącznik 791944 to pare dni temu robione w pracy dlatego ciuchy domowe :D

Specjalnie przeczytałam kilka postów wstecz..kochana bardzo mi przykro :( to takie niesprawiedliwe !! Mam nadzieje ze mimo wszystko , bedzie dobrze ;* u mnie 2 dni po tescie również pojawiło sie troche krwi i prawie zawału dostałam .. Trzymam kciuki :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Boziu, jaki maleńki brzuszek! U mnie też długo nie było widać :-) ślicznie wyglądasz :-)

@siwa84, bardzo mi przykro :-(

qdkkx1hpzei65q7s.png

@siwa12 przykre...:( dużo sił życzę! :*

@Megan22 malutki brzusio, ślicznie! :)

Dziewczyny ja oszaleje przez to forum, dzisiaj śniło mi się, że @Paraplu, mififi i jeszcze jedna z Was przyjechały do mnie w odwiedziny, żeby się poznać, a ja się przywitałam i pojechałam sobie do zoo, zostawiając Was same :p wróciłam na drugi dzień jak wyjeżdżałyście i zapytałam czy dobrze się bawiłyście, haha, obudziłam się i było mi tak głupio, że we śnie się tak zachowałam haha :p noo...soryy... :p

ilo dniowe masz cykle? Jaka masz dlugosc fazy lutealnej? Poziom progesteronu 6/7dni po owu? To najczestszy problem!

U mnie cien na pepino wczoraj i dzis, jak byl negatywny to do tej pory byl snieznobialy... mialam nadzieje ze dzisiejsza kreska bedzie wyrazniejsza albo wcale, a tu taki sam bladzioch...

edit: do dziewczyn ktorych cykle maja mniej niz 28dni, wiecie ile ma wasza faza lutealna?
Interesowalyscie sie kiedys tematem naprotechnologi? Wiekszosc lekarzy nawet nie zna najnowszych wytycznych chocby poziomu progesteronu i za prawidlowy podaja powyzej 10, gdzie wszelkie nowe dane mowia o tym ze 20 to minimum!
Ja po zabiegu histeroskopii mam co 26 dni. Lutealna raczej 14 dni. Ale to tylko z objawów.

reklama
@siwa12 przykre...:( dużo sił życzę! :*

@Megan22 malutki brzusio, ślicznie! :)

Dziewczyny ja oszaleje przez to forum, dzisiaj śniło mi się, że @Paraplu, mififi i jeszcze jedna z Was przyjechały do mnie w odwiedziny, żeby się poznać, a ja się przywitałam i pojechałam sobie do zoo, zostawiając Was same[emoji14]wróciłam na drugi dzień jak wyjeżdżałyście i zapytałam czy dobrze się bawiłyście, haha, obudziłam się i było mi tak głupio, że we śnie się tak zachowałam haha[emoji14]noo...soryy... :p
Musisz kupić czekoladki i wyślac pocztą z przeprosinami [emoji23]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry