Hej ja jeszcze 41
reklama
NeSSi
Moderatorka
Witajcie kochane nadrobię Wam za chwilę ale chciałam Wam napisać, że jestem po monitoringu ... wszystko ok jajco 21mm i gin mówi, że lada chwila pęknie aby brać wino i do domu, do męża ... a mąż w pracy będzie jutro rano :/ i będę musiała sie spoznic rano do pracy żeby go zdarzyć wykorzystać. Jak myślicie zdążę ?
Następny monitoring w piątek.
Nessi mam do Ciebie pytanie. Nie widzę już Twojego wykresu ze szczęśliwego cyklu na ovufriend wiec powiedz mi kochana w którym dniu cyklu byłaś na monitoringu i jak duże miałaś jajko ? I kiedy potem owu? Dzięki z góry [emoji8]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Monitoring zaczęłam bodajże 11 dc, bo się wystraszyłam, że owu będzie szybciej. Cykle co 27-28 dni.
1 monit 11dc : jajca 13,40 mm i 13,50mm
2 monit 15dc: jajca: 22mm, 21mm, 18mm (prawdopodobna owulacja)
3 monit 17dc: jajca pękły.
Proszę:
Emsi*
Fanka BB :)
Dzięki Nessi za szybką odpowiedź a jak miałaś obstawione te dni?
oczekiwanie
Ja na 30 synka, teraz o drugie , jutro zaczynam 6csJa za 7 mcy 37[emoji6]na 30 urodziny zrobiłam sobie prezent i urodziłam córeczkę[emoji6]a Ty o drugie się starasz? Który cykl?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
1985nelia2
Plemniki dlugo zyja. Trzy dni spokojnie. Jak już czekają na jak to będzie dziewczynką hihiNiestety powiedział ... 12h ... a moj bedzie w domu jakieś 14-15h od badania. Boję się, ze już będzie za pozno. Wczoraj były serducha ale nie wiem czy żołnierzyk jakiś przetrwal. Podobnie było w poprzednim, ze w owu go nie było i (_)_)
NeSSi
Moderatorka
Tak jak na wykresie Dałam linkaDzięki Nessi za szybką odpowiedź a jak miałaś obstawione te dni?
10,12,13,15 i 17 dc
Bulbasek
Emsi zdążysz spokojnie :* będzie dobrze!Dzięki Nessi za szybką odpowiedź a jak miałaś obstawione te dni?
Antonia2016
Czyli w 17 już ich nie było? [emoji3]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Nie było, podejrzewam, że owu była 16 dc i pykło z plemnikami z 15 dc Ginka twierdzi, że owu była 15dc, ...a ja mówię nie bo jeszcze płyn w jajnikach miałam, nie zdążył wypłynąć
reklama
Witajcie Kochane! Chciałbym do Was dołączyć. Lanvin mnie zachęciła tym forum.Juz na jednym się poznalysmy i razem byłyśmy w pierwszych naszych ciążach od początku do końca.Moze i tym razem będziemy miały szczęście ponownie mieć dzieciaczki z tego samego roku :-)Mam dziwne przeczucie, że mogę być teraz w ciąży albo sobie wkrecam i swiruje już.W piątek mam mieć@.Piersi bolą bardziej niż zwykle.Dodam,że mam bardzo regularne okresy co 28dni i zawsze mam tylko jeden dzień bólu brzucha kiedy jest owulacji i na koniec okresu.Dzisiaj miałam lekkie krwawienie najpierw różowe,a później brązowe.Nie wiem czym się sugerować na pewno brak @ przesadzi o wszystkim