reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie kochane nadrobię Wam za chwilę ale chciałam Wam napisać, że jestem po monitoringu ... wszystko ok jajco 21mm i gin mówi, że lada chwila pęknie aby brać wino i do domu, do męża ... a mąż w pracy będzie jutro rano :/ i będę musiała sie spoznic rano do pracy żeby go zdarzyć wykorzystać. Jak myślicie zdążę ?

Następny monitoring w piątek.

Nessi mam do Ciebie pytanie. Nie widzę już Twojego wykresu ze szczęśliwego cyklu na ovufriend wiec powiedz mi kochana w którym dniu cyklu byłaś na monitoringu i jak duże miałaś jajko ? I kiedy potem owu? Dzięki z góry [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Monitoring zaczęłam bodajże 11 dc, bo się wystraszyłam, że owu będzie szybciej. Cykle co 27-28 dni.
1 monit 11dc : jajca 13,40 mm i 13,50mm
2 monit 15dc: jajca: 22mm, 21mm, 18mm (prawdopodobna owulacja)
3 monit 17dc: jajca pękły.

Proszę:

Monitoring zaczęłam bodajże 11 dc, bo się wystraszyłam, że owu będzie szybciej. Cykle co 27-28 dni.
1 monit 11dc : jajca 13,40 mm i 13,50mm
2 monit 15dc: jajca: 22mm, 21mm, 18mm (prawdopodobna owulacja)
3 monit 17dc: jajca pękły.

Proszę:
Dzięki Nessi za szybką odpowiedź a jak miałaś obstawione te dni?

Niestety powiedział ... 12h ... a moj bedzie w domu jakieś 14-15h od badania. Boję się, ze już będzie za pozno. Wczoraj były serducha ale nie wiem czy żołnierzyk jakiś przetrwal. Podobnie było w poprzednim, ze w owu go nie było i (_)_)
Plemniki dlugo zyja. Trzy dni spokojnie. Jak już czekają na jak to będzie dziewczynką hihi

reklama
Witajcie Kochane! Chciałbym do Was dołączyć. Lanvin mnie zachęciła tym forum.Juz na jednym się poznalysmy i razem byłyśmy w pierwszych naszych ciążach od początku do końca.Moze i tym razem będziemy miały szczęście ponownie mieć dzieciaczki z tego samego roku :-)Mam dziwne przeczucie, że mogę być teraz w ciąży albo sobie wkrecam i swiruje już.W piątek mam mieć@.Piersi bolą bardziej niż zwykle.Dodam,że mam bardzo regularne okresy co 28dni i zawsze mam tylko jeden dzień bólu brzucha kiedy jest owulacji i na koniec okresu.Dzisiaj miałam lekkie krwawienie najpierw różowe,a później brązowe.Nie wiem czym się sugerować na pewno brak @ przesadzi o wszystkim :crazy:

Do góry