reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam dziewczyny ledwo was nadrobie i znowu kilka stron ale to nic lubię czytać co u was.
U mnie masakra w pracy prawie wymiotowalam może przez ten utrzymujący się katar tak mi nie dobrze do tego dużo mlecznego śluzu mnie zalewa jeszcze by mi infekcji brakowało oj nie mam siły już dziś taka zmęczona jestem jakby mnie ktoś wyzul i wyplul

Moje Kochane moze trochę głupie pytanie...., ale czy wy kiedyś po stosunku tez moze miałyście takiego gluta, który wam wyleciał ?
Hahahaha No masakra .... :)
Miesiąc temu tez takie coś miałam Hehehehe czuje sie jak dziewczynka 15 letnia :-D
Ja tam mam prawie zawsze jak idę po do WC to wylatuje reszta spermy ze sluzem wywolanym przez podniecenie itp

Wiem że powinnam poczekać tak było ostatnim razem ale ciężko wytrzymać kurcze ostatnie dni do miesiączki zawsze najbardziej się ciągną

No dokładnie, ja też jestem zaskoczona że tak długo to trwa. Dwójkę chłopców zmajstrowalismy od razu w pierwszych cyklach. A teraz.. [emoji17]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Córka po 7 mc starań a właściwie 3 bo tyle mieszkaliśmy razem jak się udało. Nawet zrobiliśmy badania w tym nasienia które wyszło średnie...wynik odbieralismy jak już wiedziałam o ciąży...teraz po 7 latach pewnie jeszcze gorsze...M łyka witamaminki i może coś będzie...za 3 mce jak coś zrobimy badania z ciekawości

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Są tu mamy po 30?[emoji6]bliżej 40 nawet?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze są. Nawet i po 40. Ja 37 lat.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry