reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochane co myślicie? Czy dzisiaj też pozytyw. Wczoraj była mega mocną krecha. Wczoraj były przytulanki, dzisiaj rano, zaraz będą :D jutro dopiero wieczorem.

Załączniki

• 20170117_212457-1.jpg
    20170117_212457-1.jpg
    224,4 KB · Wyświetleń: 79
Są tu mamy po 30?[emoji6]bliżej 40 nawet?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Sa nawet nie-mamy po 30 ;) rocznik 81, zero dzieci, sie wita :)

Niestety powiedział ... 12h ... a moj bedzie w domu jakieś 14-15h od badania. Boję się, ze już będzie za pozno. Wczoraj były serducha ale nie wiem czy żołnierzyk jakiś przetrwal. Podobnie było w poprzednim, ze w owu go nie było i (_)_)

Bedzie dobrze! Od wielkości 21mm jeszcze chwile do pęknięcia, moze wlasnie z 12h, potem jeszcze 12h jajco żyje! Zdążycie :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Cześć dziewczyny. Podczytuję Was już od jakiegoś czasu, a teraz chciałam do Ws dołączyć :) Mam dwoje dzieci, ale zawsze wiedziałam, że do kompletu brakuje mi trzeciego. Od dłuższego czasu myślałam o dziecku, ale mam już 36 lat i wydawało mi się, że to już za późno na dziecko. Ale trafiłam do Was i teraz wiem, że nie zwariowałam ;) Zaskoczona jestem, że tyle nas po 30-tce :)
Przez 9 lat brałam tabletki. To będzie mój pierwszy cykl starań. Kupiłam testy owu, bo nie wiem jak ten cykl będzie wyglądał po tylu latach tabsów. Trzymam za Was kciuki :)

Witajcie Kochane! Chciałbym do Was dołączyć. Lanvin mnie zachęciła tym forum.Juz na jednym się poznalysmy i razem byłyśmy w pierwszych naszych ciążach od początku do końca.Moze i tym razem będziemy miały szczęście ponownie mieć dzieciaczki z tego samego roku :-)Mam dziwne przeczucie, że mogę być teraz w ciąży albo sobie wkrecam i swiruje już.W piątek mam mieć@.Piersi bolą bardziej niż zwykle.Dodam,że mam bardzo regularne okresy co 28dni i zawsze mam tylko jeden dzień bólu brzucha kiedy jest owulacji i na koniec okresu.Dzisiaj miałam lekkie krwawienie najpierw różowe,a później brązowe.Nie wiem czym się sugerować na pewno brak @ przesadzi o wszystkim :crazy:

Witaj [emoji6] ja mam mieć @ w sobotę ale raczej nic z tego.. testujesz wcześniej? Czy czekasz do terminu @?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ryczec mi się chce ... [emoji26] [emoji26] [emoji26] no akurat dziś musi być w pracy ... cały tydzień ma wolny f*ck
1484686065-aaaaaa.png

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
No ryczec mi się chce ... [emoji26] [emoji26] [emoji26] no akurat dziś musi być w pracy ... cały tydzień ma wolny f*ck
1484686065-aaaaaa.png

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Kochana nie załamuj się, bo pęknie wcześniej. a jest szansa że wróci troszkę szybciej?

Do góry