reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, tak śledzę Twoje posty :) z resztą staram się wszystkich śledzić, nie udzielam się, bo nie mam za bardzo kiedy. Telefon dalej popsuty. Ja stwierdzam, że zostawię te testy na luty.. Teraz i tak czuję, że nici, poza tym mieliśmy sobie odpuścić do kwietnia, więc jak się nie uda to może i dobrze.
A co do dzisiejszego przytulenia, to zobaczymy.. ja już ma dość podchodów. Jak sam zaczepi to będzie w innym razie :no:
Kurczę, właśnie na wolnym Twój M powinien się odstresowac. I mnie wyszło śmiesznie, bo jak się nie przytulilismy 2 dni to ja w końcu mówię do mojego: Ty chyba nie masz ochoty. A on: Mi się wydaje, ze Ty nie masz bo ja mam. Ja: No ja też przecież mam :D to się dogadalismy :)

reklama
Czy mogę dzień czy dwa przed dniem @zrobić test?
wiesz ja zawsze robię wcześniej z nadzieją że coś się pojawi ale potem żałuje i obiecuję sobie że więce jtak nie zrobię, że poczekam do terminu ale na następny cykl znowu tak samo postępuje:oops:to jest po prostu silniejsze.jeśli masz tyle cierpliwości to poczekaj będzie bardziej wiarygodne i nie potrzebnie się będziesz denerwować.trzymam kciuki;)

ja jestem trochę zła bo jeśli faktycznie ten śluz płodny z krwią oznacza że owulacja już była to mało było staranek. dziś 11 dc a my tylko wczoraj i z 3 dni temu wiec kiepsko:(a ja chciałam celować na dziewczynkę:mad:albo nawet w ogóle żeby zajść

Ostatnia edycja:
Dopisalas dziewczyny? :-) ja już ogarnelam jak wrzucać tabelkę, napisać Ci na priv?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nie dopisała bo mnie w domu nie ma jeszcze :) możesz napisać, może będzie czytelniejsze niż screeny :)

ja jestem trochę zła bo jeśli faktycznie ten śluz płodny z krwią oznacza że owulacja już była to mało było staranek. dziś 11 dc a my tylko wczoraj i z 3 dni temu wiec kiepsko:(a ja chciałam celować na dziewczynkę:mad:albo nawet w ogóle żeby zajść

Jak ma sie udać to sie uda, wystarczy i raz czy dwa! :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Moje Kochane moze trochę głupie pytanie...., ale czy wy kiedyś po stosunku tez moze miałyście takiego gluta, który wam wyleciał ?
Hahahaha No masakra .... :)
Miesiąc temu tez takie coś miałam Hehehehe czuje sie jak dziewczynka 15 letnia :-D

reklama
Moje Kochane moze trochę głupie pytanie...., ale czy wy kiedyś po stosunku tez moze miałyście takiego gluta, który wam wyleciał ?
Hahahaha No masakra .... :)
Miesiąc temu tez takie coś miałam Hehehehe czuje sie jak dziewczynka 15 letnia :-D
No przecież to normalne ;) jak sperma wlatuje to i musi też wylecieć jakoś przecież Ci się nie wchlonie :-D

Do góry