reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Byłam wczoraj na monitoringu pierwszym. Nie ma żadnych pęcherzyków jeszcze. Trochę jestem zdezorientowana bo powiedziałam doktor ze liczę cykl od żywej krwi i ze dwa dni wcześniej miałam plamienia a ona do mnie ze powinnam liczyć już od plamienia... człowiek uczy się całe życie....

Zamiast od 2dc brać CLO to brałam wtedy od 4. Czyli wczoraj był 10 dc.
Patrzyłam na wcześniejsze monitoringi i w tym dniu miałam po kilka pęcherzyków małych a teraz nic... czy to wina mojego opóźnienia w tabletkach czy hormony mi szaleją dalej po robieniu? I nie będę miała owu?
Strasznego dola mam, w nocy spać nie mogłam... dobijcie mnie [emoji26]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że to czy od 2 czy 4 nie ma większego znaczenia. Ja biorę zawsze od 4 tobie kazała od 2. To że nie ma pęcherzyków musi mieć inna przyczynę.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Spark ja bym chciała przede wszystkim na wyregulowanie cyklu,ale jeśli pomaga też na owulację i inne rzeczy,to chyba zakupię. :-) :)
Lanvin proszę o dopisanie do listy, termin @ nie wiem, teoretycznie 10.02,ale mam nieregularne cykle,także to tylko teoria, imię Karolina, wiek 28 lat (w czerwcu 29), cykl starań 1, starania o trzecie dziecko. :-) :) Z góry dziękuję.

Witam was wszystkie [emoji4]
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym, a za reszte 3mam kciuki.
Taki u was wysyp brzuszkow, ze chcialabym dolaczyc i sie ,,zarazic" [emoji6]
Blakam sie po tym forum i nie moge sobie miejsca znalezc [emoji6] zaczelam od Mamusiek...poprzez Poronienia....i w racam do staraczek [emoji123][emoji123][emoji123]
Dzis mam 13 dc i plodne przede mna. Oby kokejna franca nie przylazla!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dziś zamówisz, to powinny dotrzeć :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Sceptyczna jestem ;) ostatnio mialy mi 2 paczki dojsc w jak bede w PL i nie doszly. Teraz zamawialam dla mamy karme dla psow, miala byc wczoraj a dzisiaj dostalam maila, ze prawdopodobnie jutro paczka dojdzie.
A jak zamowie i nie dojdzie to te ziolka beda 3-4 miesiace czekac az przyjade. Troche bez sensu.

No nic zobacze poczytam.

Gdzie kupujecie te ziola???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was wszystkie [emoji4]
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym, a za reszte 3mam kciuki.
Taki u was wysyp brzuszkow, ze chcialabym dolaczyc i sie ,,zarazic" [emoji6]
Blakam sie po tym forum i nie moge sobie miejsca znalezc [emoji6] zaczelam od Mamusiek...poprzez Poronienia....i w racam do staraczek [emoji123][emoji123][emoji123]
Dzis mam 13 dc i plodne przede mna. Oby kokejna franca nie przylazla!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej miło Cię poznać.życzę powodzenia :)

Przepraszam was dziewczyny jeśli któraś uważa mnie za jakąś durną przez to ze chce córeczki i tak planuje a wy się długo staracie I dla was mało ważne czy chłopiec czy dziewczynka poprostu żeby było.ja mam już dwóch chłopaków i bardzo chciałabym córeczkę ale szanuje wasze uczucia dlatego niechce żebyście mnie źle odbieramy.

Masz prawo chcieć dziewczynki, ja też mam cicha nadzieje, że będzie dziewczynka także trzymam &&&&&

reklama
Dziewczyny chcialam isc w pon do mojej ginekolog ale strasznie mnie polozna obsmarowala jak jej powiedzialam ze musze miec l4 od pon.... Zapisalam sie do gliwic do pani doroty kuglin czy wiecie moze cos o tej pani

Do góry