reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny. :) Odzywam się w środku dnia ;) Widziałam,że dyskusja o znakach zodiaku trwała wczoraj w najlepsze. :D Ale już nie miałam później siły się odzywać, znowu praktycznie godzinę usypiałam młodego....:dry:
Tak jak przewidziałam, dzisiaj ostatni dzień @,mam jeszcze leciutkie plamienie,ale to koniec już. No i teraz staramy się "na ślepo",bo ja mam strasznie nieregularne cykle i w sumie nie wiem kiedy dni płodne,kiedy owulacja...myślałam o wznowieniu OvuFriend,ale nie wiem czy dam radę być systematyczna przy 2 dzieci, tym bardziej,że nie mając dzieci też nigdy systematyczna nie byłam.:szok::laugh2:
Któraś z was pisała wczoraj o jakichś chińskich ziołach - dong quai...działa toto?? Warto?:confused:

reklama
Cześć dziewczyny. :) Odzywam się w środku dnia ;) Widziałam,że dyskusja o znakach zodiaku trwała wczoraj w najlepsze. :D Ale już nie miałam później siły się odzywać, znowu praktycznie godzinę usypiałam młodego....:dry:
Tak jak przewidziałam, dzisiaj ostatni dzień @,mam jeszcze leciutkie plamienie,ale to koniec już. No i teraz staramy się "na ślepo",bo ja mam strasznie nieregularne cykle i w sumie nie wiem kiedy dni płodne,kiedy owulacja...myślałam o wznowieniu OvuFriend,ale nie wiem czy dam radę być systematyczna przy 2 dzieci, tym bardziej,że nie mając dzieci też nigdy systematyczna nie byłam.:szok::laugh2:
Któraś z was pisała wczoraj o jakichś chińskich ziołach - dong quai...działa toto?? Warto?:confused:
Zależy na co chesz :) mi pomogło w owulacji, w sluzie no i w poprawie endometrium :)

Gabrika, jak chcesz ją edytować, to Ci udostępnię i możemy razem to robić, bo tak jak Aleksandrax pisze, każdy będzie mógł wejść w ten plik i pisać bzdury, a generalnie jest tak, że jak każdy ma coś robić, to potem nie robi tego nikt, takie rozproszenie odpowiedzialności :)
Tez moge pomoc bo mogę edytować, tylko nie będę w razie czego kolejnosci zmieniac jak sama się nie zmieni :p

@judytka777 no ja kiedyś też uważałam, że mam owu w innym dniu, a potem okazało się, że najpierw w ogóle nie miałam a potem dużo później niż sądziłam :) tak to z tymi naszymi organizmami jest :p

No niby tak, ale nie chce mi się wierzyć że 3 testy nic by nie wykazały & zero, abosolutne zero jakichkolwiek objawów! o_O

Dzisiaj mam 30 dc, powinna małpa dzisiaj przyjść, choć nie mam też 100% pewności bo ostatnio wahają mi się cykle między 28-30, a ostatni (najdłuższy) nawet 35 :/
To ma prawo jeszcze nie wyjsc i wcale nie musisz miec objawow.. Ja widzisz robilam po dniu spodziewanej @ i mialam negatyw.. Jeszcze wieczorem sobie piwo otworzylam bo mowie w ciazy nie jestem to se wypije a potem za 2 dni wyszla blada druga kreska.. Wszystko sie moze zdarzyc:)

A proszę bardzo

Robiłam 4 różne testy różnych firm. Wszystkie pozytywne to chyba musi być ciaza :-D
Przesyłam wam dużo fluidkow [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
i chce wasze pozytywy zobaczyć! Weźcie uradujcie ciężarna :-D
No i super plusik. Mi tez sie taki marzy. Wczoraj myslac ze juz po ptokach zamowilam sobie testy owulacyjne na kolejny cykl staran i oczywiscie testy ciazowe ale teraz nadzieja powrocila i nie wiem czy beda potrzebne

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No niby tak, ale nie chce mi się wierzyć że 3 testy nic by nie wykazały & zero, abosolutne zero jakichkolwiek objawów! o_O

Dzisiaj mam 30 dc, powinna małpa dzisiaj przyjść, choć nie mam też 100% pewności bo ostatnio wahają mi się cykle między 28-30, a ostatni (najdłuższy) nawet 35 :/
Trzymam kciuki zeby @ nie przyszla i za dwie kreseczki na tescie

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry