reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ma prawo jeszcze nie wyjsc i wcale nie musisz miec objawow.. Ja widzisz robilam po dniu spodziewanej @ i mialam negatyw.. Jeszcze wieczorem sobie piwo otworzylam bo mowie w ciazy nie jestem to se wypije a potem za 2 dni wyszla blada druga kreska.. Wszystko sie moze zdarzyc:)

Hmmm... Nie chcę sobie robić złudnych nadzieji :/ na pocieszenie nawet wypiłam moje ukochane wino w weekend...

No nic, czekam! Co ma być to bedzie!

reklama
@judytka777 no ja kiedyś też uważałam, że mam owu w innym dniu, a potem okazało się, że najpierw w ogóle nie miałam a potem dużo później niż sądziłam :) tak to z tymi naszymi organizmami jest :p
Dzięki Spark za odpowiedzi.mam nadzieję ze ten wczorajszy sexik wystarczy ;)jak to dziewczyny piszą może to będzie ten ,,złoty strzał"

Cześć dziewczyny. :) Odzywam się w środku dnia ;) Widziałam,że dyskusja o znakach zodiaku trwała wczoraj w najlepsze. :D Ale już nie miałam później siły się odzywać, znowu praktycznie godzinę usypiałam młodego....:dry:
Tak jak przewidziałam, dzisiaj ostatni dzień @,mam jeszcze leciutkie plamienie,ale to koniec już. No i teraz staramy się "na ślepo",bo ja mam strasznie nieregularne cykle i w sumie nie wiem kiedy dni płodne,kiedy owulacja...myślałam o wznowieniu OvuFriend,ale nie wiem czy dam radę być systematyczna przy 2 dzieci, tym bardziej,że nie mając dzieci też nigdy systematyczna nie byłam.:szok::laugh2:
Któraś z was pisała wczoraj o jakichś chińskich ziołach - dong quai...działa toto?? Warto?:confused:

Mi tez pomogły :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tabelka.jpg

Jest!

Załączniki

• tabelka.jpg
    tabelka.jpg
    199,2 KB · Wyświetleń: 346
Gratuluję dwóch kreseczk i mam nadzieję że u mnie też się pojawia. Mnie znowu brzuch boli ehh masakra czuję teraz jakby mówienie w brzuchu

reklama
Byłam wczoraj na monitoringu pierwszym. Nie ma żadnych pęcherzyków jeszcze. Trochę jestem zdezorientowana bo powiedziałam doktor ze liczę cykl od żywej krwi i ze dwa dni wcześniej miałam plamienia a ona do mnie ze powinnam liczyć już od plamienia... człowiek uczy się całe życie....

Zamiast od 2dc brać CLO to brałam wtedy od 4. Czyli wczoraj był 10 dc.
Patrzyłam na wcześniejsze monitoringi i w tym dniu miałam po kilka pęcherzyków małych a teraz nic... czy to wina mojego opóźnienia w tabletkach czy hormony mi szaleją dalej po robieniu? I nie będę miała owu?
Strasznego dola mam, w nocy spać nie mogłam... dobijcie mnie [emoji26]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że to czy od 2 czy 4 nie ma większego znaczenia. Ja biorę zawsze od 4 tobie kazała od 2. To że nie ma pęcherzyków musi mieć inna przyczynę.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry