reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam serdecznie ....u mnie dzis 6dc po malutku cos z mezem juz kombinujemy ale tak na.luzie w sumie to nie licze dni i nie wyliczam.ovu :-)
Gratuluje serdecznie 2 kreseczek witam rowniez nowe staraczki iPie prosze zarazem o wpisanie mnie w tabelke jesli to mozliwe moje Dane do tabelki to 33 lat 2cs i staram.sie 2 dziecko. Serdecznie pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Witam serdecznie ....u mnie dzis 6dc po malutku cos z mezem juz kombinujemy ale tak na.luzie w sumie to nie licze dni i nie wyliczam.ovu :-)
Gratuluje serdecznie 2 kreseczek witam rowniez nowe staraczki iPie prosze zarazem o wpisanie mnie w tabelke jesli to mozliwe moje Dane do tabelki to 33 lat 2cs i staram.sie 2 dziecko. Serdecznie pozdrawiam Was wszystkie
Imię Marta? Podaj jeszcze datę @

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kochane, jak wszystkie się dopiszą i uzupełnia dane, to jutro wkleje uzupełniona tabelkę. Spark i Gabrika też mają dostęp :-) jak będziecie chciały to mogę na priv przesłać Wam wiadomość od Oli jak wkleić tabelę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

@Paraplu jesteś w stanie zadzwonić do apteki w Kielcach i zamówić? Teraz doczytałam, że tylko 2 dni będziesz

Moge zadzwonic :) poszukam jeszcze zielarskiego w Kielcach i tam dryndne czy maja.

Pieknie Ci to endo wzroslo.

Mi na usg wyszlo 6mm przy 18mm pecherzyku. Niby norma ale sama granica. A jak moze cos pomoc na to to why not? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miało być mrowienie w dole brzucha a nie mówienie heh ach te słownik. Ja mam nadzieje ze to forum i wy kochane przyniesiecie mi szczęście. Według tabeli jestem najmłodsza aż w szoku jestem ale tu same spoko babki widzę są

Do góry