reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam serdecznie ....u mnie dzis 6dc po malutku cos z mezem juz kombinujemy ale tak na.luzie w sumie to nie licze dni i nie wyliczam.ovu :-)
Gratuluje serdecznie 2 kreseczek witam rowniez nowe staraczki iPie prosze zarazem o wpisanie mnie w tabelke jesli to mozliwe moje Dane do tabelki to 33 lat 2cs i staram.sie 2 dziecko. Serdecznie pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Witam serdecznie ....u mnie dzis 6dc po malutku cos z mezem juz kombinujemy ale tak na.luzie w sumie to nie licze dni i nie wyliczam.ovu :-)
Gratuluje serdecznie 2 kreseczek witam rowniez nowe staraczki iPie prosze zarazem o wpisanie mnie w tabelke jesli to mozliwe moje Dane do tabelki to 33 lat 2cs i staram.sie 2 dziecko. Serdecznie pozdrawiam Was wszystkie
Imię Marta? Podaj jeszcze datę @

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kochane, jak wszystkie się dopiszą i uzupełnia dane, to jutro wkleje uzupełniona tabelkę. Spark i Gabrika też mają dostęp :-) jak będziecie chciały to mogę na priv przesłać Wam wiadomość od Oli jak wkleić tabelę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

@Paraplu jesteś w stanie zadzwonić do apteki w Kielcach i zamówić? Teraz doczytałam, że tylko 2 dni będziesz

Moge zadzwonic :) poszukam jeszcze zielarskiego w Kielcach i tam dryndne czy maja.

Pieknie Ci to endo wzroslo.

Mi na usg wyszlo 6mm przy 18mm pecherzyku. Niby norma ale sama granica. A jak moze cos pomoc na to to why not? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miało być mrowienie w dole brzucha a nie mówienie heh ach te słownik. Ja mam nadzieje ze to forum i wy kochane przyniesiecie mi szczęście. Według tabeli jestem najmłodsza aż w szoku jestem ale tu same spoko babki widzę są

Do góry