reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dobra to się usunę ;)
Nie chodzi o to, byś się usunęła, tylko wcześniej były dwie tabelki i dziewczyny którym się udało przechodziły do drugiej tabelki i dzięki temu wszystko było przejrzyste :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Nie chodzi o to, byś się usunęła, tylko wcześniej były dwie tabelki i dziewczyny którym się udało przechodziły do drugiej tabelki i dzięki temu wszystko było przejrzyste :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Podeślijcie mi proszę tę tabelkę - choćby w wiadomości na forum, ciężko mi się odnieść do czegoś, czego nie widziałam. Zajmę się tym wieczorem.

No i znowy jestem zla na swiat. Baba majac 5 dzieci, rodzi kolejna 2 i zostawia na balkonie. Czemu im wieksza patologia tym mniejsze ma problemy z rodzeniem dzieci?! To takie niesprawiedliwe [emoji22][emoji22][emoji22]

Mamy zaczac sie upijac, cpac, robic burdy, z domu chlew, miec kilogramowa niebieska karte czy co?! Bo ja nie czaje tego schematu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a możecie mi podpowiedzieć. Ovia wyznacza mi @ na 21. Zakładając, że owu była 5.01 to dobre wyliczenia? Ja to się nie znam, a to moj pierwszy miesiąc z ovia, testami owu itd

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry