reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu zaczekaj dopóki okresu niema jest nadzieja;)powiem wam ze nawet się nie spodziewałam ze jest nas tak dużo.super będzie dużo emocji:)
Czy któraś starajace się o 3 dziecko miala same cc?czasem mam stresa jak mysle o tym 3 cięciu.boję się.moja koleżanka urodziła 3 dziecko i jej macica rozeszła się,mało brakowało a by pękła.przeraża mnie to:(

reklama
@gabrika @oczekiwanie wyrzucać te naboje, mają się nie przydać! :)
Dziękuję kochana, ale u nas był bunt w tym cyklu. I tylko dwa razy działania przed owu. Później mój się nie popisał ze swoją dorosloscia i był foch u mnie. A teraz wydzeania czy test robiłam to go pytam po co, jak się nie starał ;-), może za tydzień wytna mi polipa i zaskocxymy. Teraz nastawiam się na @ wieczorem albo z rana bo brzuch lekko cmi.

Paraplu zaczekaj dopóki okresu niema jest nadzieja;)powiem wam ze nawet się nie spodziewałam ze jest nas tak dużo.super będzie dużo emocji:)
Czy któraś starajace się o 3 dziecko miala same cc?czasem mam stresa jak mysle o tym 3 cięciu.boję się.moja koleżanka urodziła 3 dziecko i jej macica rozeszła się,mało brakowało a by pękła.przeraża mnie to:(
Przy trzeciej jest ryzyko. Dlatego niby dobrze ćwiczyć brzuch. Jak mięśnie silne to powinno być ok. No i dobry lekarz ;)

No i znowy jestem zla na swiat. Baba majac 5 dzieci, rodzi kolejna 2 i zostawia na balkonie. Czemu im wieksza patologia tym mniejsze ma problemy z rodzeniem dzieci?! To takie niesprawiedliwe [emoji22][emoji22][emoji22]

Mamy zaczac sie upijac, cpac, robic burdy, z domu chlew, miec kilogramowa niebieska karte czy co?! Bo ja nie czaje tego schematu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi.I właśnie później po takich wydarzeniach powstaje schemat rodziny z kilkoma dziećmi jako patologia.
Jak wogole można krzywdzic dzieci.jestem wściekła!!:wściekła/y::wściekła/y:

Cześć i czołem [emoji16]
Dzisiejszy
1484633325-aaaaaa.jpeg

To co mogę już zacząć się cieszyć?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne ze tak. Gratuluję [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Dzisiaj brak u mnie jakich kolwiek bólu itp coraz bliżej piątku ake dni Mo się ciągną mega. Ja miałam cc i każdy kolejny to też będzie cc nie ma u mnie innej opcji niestety. Myślę że nie wytrzymam do soboty z testem

reklama
Do góry