reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
dane do tabelki
Magoo - Magda, 40 lat, 25 cs (chyba - już nie liczę), @ 3.02
jak możecie to mnie umieśćcie bo mi się tabelka online nie chce otworzyć...

Tak, 12dpo.
Czulosc 10.
W tamtej ciazy ten sam pokazal mi w 11dpo piekne i wyrazne 2 kreski.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To jak 4 dni pod rząd w okresie okoloowulacujnym, w lasach, z dupa w górze itd, itp, nie wychodzi pozytyw to ja już nie wiem co trzeba robić...
Aczkolwiek póki @ nie ma to jest nadzieja

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleth to cien ;)

Trudno sie mowi. Martwie sie, ze cos z hormonami mi sie powalilo. Nawet jak ruszam rekami to bola mnie cyce. Jak juz wspomnialam, mialam tak raz i to w ciazy :(((((

Wpiszcie mnie Kochane- Dominika 27 L. 5 cs o pierwszego bobaska. @@@ 31.01

Wpisana :)

Cześć dziewczyny [emoji6] witam z pracy [emoji3]
Proszę o dopisanie mnie do tabelki : Basia, 28 lat (?![emoji12]) , 6cs, 2 dziecko, termin @ 21.01

Paraplu, trzymam kciuki!! [emoji11][emoji110]

Cześć i czołem [emoji16]
Dzisiejszy
1484633325-aaaaaa.jpeg

To co mogę już zacząć się cieszyć?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie! ciesz się i skacz z tego szczęścia wysoko pod sufit :) GRATULUJE!!!! :)

Ja tez poproszę o dołączenie do tabelki
Marc, 28 lat, 4cs, termin kolejnej @ 3 luty :-)

Siwa super Gratuluje
Mam prośbę możecie mnie wpisać do tabelki moje umiejętności plus telefon mogą sprawić ze prędzej wykazuje wszystko niż się wpisze
Nataala Natalia 31 6 CS @ 23.01 drugie dziecko

Wpisana! :)

Czy mogę prosić o dopisanie mnie do tabelki? Ania jeszcze 31l., 2 cs, @ termin kto wie powiedzmy 24.01 testuję.

Ja jestem tego samego zdania cc to ostateczność!!! Jak dla mnie to lepiej pocierpieć pare godzin,ale pózniej nie mam tego cięcia i rany

Ja sama nie wiem :/ boję się komplikacji w czasie porodu sn :( choć wolałabym, a jakże! Nie mniej jednak ze względu na moją kość ogonową najprawdopodobniej tylko cearka mi zostaje...

Natalia 28l, 5 cs, termin @ 12.02, trzecie dziecko :)

To tylko napisz mi jak mam ci ja przesłać. Bo ja trochę ciemna w tym temacie hehe

Może podam Ci e-mail na priv?

Do tabelki Dorota 41lat 5ms 12 luty

dane do tabelki
Magoo - Magda, 40 lat, 25 cs (chyba - już nie liczę), @ 3.02
jak możecie to mnie umieśćcie bo mi się tabelka online nie chce otworzyć...

Uffff... Udało się - przebrnęłam przez wiadomości! Czy Wy nie śpicie? :p

Tutaj aktualna tabelka: Link do: Staraczki 2017

Kto może niech się sam dopisuje, a kto nie to może wysyłajcie info do mnie i do @Spark na priv?
Będzie nam łatwiej ogarnąć :)
@Spark: pomożesz? :)

Ja przyszłam do pracy opancerzona w sprzęt małpowy: środki przeciwbólowe & tampony -> w takich okopach mogę bezpiecznie wczekiwać paskudy :D

@leeleth to cien ;)

Trudno sie mowi. Martwie sie, ze cos z hormonami mi sie powalilo. Nawet jak ruszam rekami to bola mnie cyce. Jak juz wspomnialam, mialam tak raz i to w ciazy :(((((

@Paraplu czekaj, czekaj... ale Ty termin @ masz dopiero 19/01!!! To znaczy, że test miał prawo wyjść negatywnie. Poczekaj może do 20/01 i jak nie przyjdzie wredniocha (jak to była wróżka krwiawiąca??? :p) to zrób ponownie test? Hmm?

To trzymam mocno kciuki ! Fakt ze jak już się Ma dziecko nie ma refundacji na ivf. Ale zawsze można skorzystać z programu egg sharing i płaci się chyba tylko 1500£ za ivf. To taka mała i formacja ;-) bo jestem z tym na bieżąco. Chociaż ja czekam na pierwsze bezpłatne a potem będziemy robić właśnie to ;-) powodzenia !!

Ooo widzisz dobrze wiedziec, dodatkowe informacje zawsze miłe widziane:) ja narazie jeszcze sie nie orientowalam bo chyba liczę na...cud [emoji849]Z całego serducha zycze Ci by sie udało za pierwszym razem[emoji173]️

reklama
Do góry