reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
dane do tabelki
Magoo - Magda, 40 lat, 25 cs (chyba - już nie liczę), @ 3.02
jak możecie to mnie umieśćcie bo mi się tabelka online nie chce otworzyć...

Tak, 12dpo.
Czulosc 10.
W tamtej ciazy ten sam pokazal mi w 11dpo piekne i wyrazne 2 kreski.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To jak 4 dni pod rząd w okresie okoloowulacujnym, w lasach, z dupa w górze itd, itp, nie wychodzi pozytyw to ja już nie wiem co trzeba robić...
Aczkolwiek póki @ nie ma to jest nadzieja

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleth to cien ;)

Trudno sie mowi. Martwie sie, ze cos z hormonami mi sie powalilo. Nawet jak ruszam rekami to bola mnie cyce. Jak juz wspomnialam, mialam tak raz i to w ciazy :(((((

Wpiszcie mnie Kochane- Dominika 27 L. 5 cs o pierwszego bobaska. @@@ 31.01

Wpisana :)

Cześć dziewczyny [emoji6] witam z pracy [emoji3]
Proszę o dopisanie mnie do tabelki : Basia, 28 lat (?![emoji12]) , 6cs, 2 dziecko, termin @ 21.01

Paraplu, trzymam kciuki!! [emoji11][emoji110]

Cześć i czołem [emoji16]
Dzisiejszy
1484633325-aaaaaa.jpeg

To co mogę już zacząć się cieszyć?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie! ciesz się i skacz z tego szczęścia wysoko pod sufit :) GRATULUJE!!!! :)

Ja tez poproszę o dołączenie do tabelki
Marc, 28 lat, 4cs, termin kolejnej @ 3 luty :-)

Siwa super Gratuluje
Mam prośbę możecie mnie wpisać do tabelki moje umiejętności plus telefon mogą sprawić ze prędzej wykazuje wszystko niż się wpisze
Nataala Natalia 31 6 CS @ 23.01 drugie dziecko

Wpisana! :)

Czy mogę prosić o dopisanie mnie do tabelki? Ania jeszcze 31l., 2 cs, @ termin kto wie powiedzmy 24.01 testuję.

Ja jestem tego samego zdania cc to ostateczność!!! Jak dla mnie to lepiej pocierpieć pare godzin,ale pózniej nie mam tego cięcia i rany

Ja sama nie wiem :/ boję się komplikacji w czasie porodu sn :( choć wolałabym, a jakże! Nie mniej jednak ze względu na moją kość ogonową najprawdopodobniej tylko cearka mi zostaje...

Natalia 28l, 5 cs, termin @ 12.02, trzecie dziecko :)

To tylko napisz mi jak mam ci ja przesłać. Bo ja trochę ciemna w tym temacie hehe

Może podam Ci e-mail na priv?

Do tabelki Dorota 41lat 5ms 12 luty

dane do tabelki
Magoo - Magda, 40 lat, 25 cs (chyba - już nie liczę), @ 3.02
jak możecie to mnie umieśćcie bo mi się tabelka online nie chce otworzyć...

Uffff... Udało się - przebrnęłam przez wiadomości! Czy Wy nie śpicie? :p

Tutaj aktualna tabelka: Link do: Staraczki 2017

Kto może niech się sam dopisuje, a kto nie to może wysyłajcie info do mnie i do @Spark na priv?
Będzie nam łatwiej ogarnąć :)
@Spark: pomożesz? :)

Ja przyszłam do pracy opancerzona w sprzęt małpowy: środki przeciwbólowe & tampony -> w takich okopach mogę bezpiecznie wczekiwać paskudy :D

@leeleth to cien ;)

Trudno sie mowi. Martwie sie, ze cos z hormonami mi sie powalilo. Nawet jak ruszam rekami to bola mnie cyce. Jak juz wspomnialam, mialam tak raz i to w ciazy :(((((

@Paraplu czekaj, czekaj... ale Ty termin @ masz dopiero 19/01!!! To znaczy, że test miał prawo wyjść negatywnie. Poczekaj może do 20/01 i jak nie przyjdzie wredniocha (jak to była wróżka krwiawiąca??? :p) to zrób ponownie test? Hmm?

To trzymam mocno kciuki ! Fakt ze jak już się Ma dziecko nie ma refundacji na ivf. Ale zawsze można skorzystać z programu egg sharing i płaci się chyba tylko 1500£ za ivf. To taka mała i formacja ;-) bo jestem z tym na bieżąco. Chociaż ja czekam na pierwsze bezpłatne a potem będziemy robić właśnie to ;-) powodzenia !!

Ooo widzisz dobrze wiedziec, dodatkowe informacje zawsze miłe widziane:) ja narazie jeszcze sie nie orientowalam bo chyba liczę na...cud [emoji849]Z całego serducha zycze Ci by sie udało za pierwszym razem[emoji173]️

reklama
Do góry