reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wpisana :)

No pewnie! ciesz się i skacz z tego szczęścia wysoko pod sufit :) GRATULUJE!!!! :)

Wpisana! :)

Ja sama nie wiem :/ boję się komplikacji w czasie porodu sn :( choć wolałabym, a jakże! Nie mniej jednak ze względu na moją kość ogonową najprawdopodobniej tylko cearka mi zostaje...

Może podam Ci e-mail na priv?

Uffff... Udało się - przebrnęłam przez wiadomości! Czy Wy nie śpicie? :p

Tutaj aktualna tabelka: Link do: Staraczki 2017

Kto może niech się sam dopisuje, a kto nie to może wysyłajcie info do mnie i do @Spark na priv?
Będzie nam łatwiej ogarnąć :)
@Spark: pomożesz? :)

Ja przyszłam do pracy opancerzona w sprzęt małpowy: środki przeciwbólowe & tampony -> w takich okopach mogę bezpiecznie wczekiwać paskudy :D
Ja tez z torba pełna naboi :)

Paraplu za wcześnie na testa. Będą 2 zobaczysz ;-)

reklama

No pewnie! ciesz się i skacz z tego szczęścia wysoko pod sufit :) GRATULUJE!!!! :)

Ja sama nie wiem :/ boję się komplikacji w czasie porodu sn :( choć wolałabym, a jakże! Nie mniej jednak ze względu na moją kość ogonową najprawdopodobniej tylko cearka mi zostaje...

Uffff... Udało się - przebrnęłam przez wiadomości! Czy Wy nie śpicie? :p

Kto może niech się sam dopisuje, a kto nie to może wysyłajcie info do mnie i do @Spark na priv?

Ja przyszłam do pracy opancerzona w sprzęt małpowy: środki przeciwbólowe & tampony -> w takich okopach mogę bezpiecznie wczekiwać paskudy :D
Jasne, nie ma problemu :)
Jak będziecie pisać tu to też damy jakoś radę, mnie nie ma góra 1 dzień zwykle :) wieczorami mogę dopisywać.

@Paraplu czekaj, czekaj... ale Ty termin @ masz dopiero 19/01!!! To znaczy, że test miał prawo wyjść negatywnie. Poczekaj może do 20/01 i jak nie przyjdzie wredniocha (jak to była wróżka krwiawiąca??? :p) to zrób ponownie test? Hmm?

Czekam spokojnie. Jesli nie przyjdzie @ to zrobie sobie w piatek bete bo bede w Kielcach i wszystko sie wyjasni.
Wrozka Krwawka to byla [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uffff... Udało się - przebrnęłam przez wiadomości! Czy Wy nie śpicie?[emoji14]

Kochana, a nie lepiej zrobić dwie tabelki tak jak było wcześniej, bo tak np jest Nessi, która zaszła i jest w tabelce aktualnych staraczek, a dopiero dalej widać, że się udało, to trochę mniej przejrzyste.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam sie i ja. Ja do tabelki sama sie wpisze wieczorem, bo z tel nie da rady a nie chce wykorzystywac do tego sluzbowego kompa. Mam do was takie pytanie. Czy podczas zagniezdzenia moga pojawic sie plamienia zywa krwia? Bo moj okres to jednak nie okres, wczoraj byly plamienia a dzisiaj czysciutko, po nocy tez czysto... kurcze robilam wczoraj test ale bialo bylo, z tym ze po poludniu testowalam

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry