reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@judytka777 czekam czekam, po prostu takiego dolam zalapalam, ze jest tutaj tyle cudownych kobiet, cieplych i chcacych kogos kochac i kim sie opiekowac i walcza o to latami a taka bzdziagwa rodzi jedno za drugim i skazuje je na dom dziecka czy smierc.
Ogromnie mnie to rusza :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też to czuję życie nie jest fer że takie kobiety mają dzieci od tak a my normalne kochające musimy się starać czasem miesiącami

@judytka777 czekam czekam, po prostu takiego dolam zalapalam, ze jest tutaj tyle cudownych kobiet, cieplych i chcacych kogos kochac i kim sie opiekowac i walcza o to latami a taka bzdziagwa rodzi jedno za drugim i skazuje je na dom dziecka czy smierc.
Ogromnie mnie to rusza :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem.czuję to samo to takie nie sprawiedliwe.my mamy w sobie tyle miłości chcemy się nią podzielić z naszymi dziećmi a nie mamy takiej możliwości.A tamte.... Boże biedne dzieci :hmm:

Ja chyba wszystko za bardzo przeżywa nawet to że pewnie przez to że katra mnie trzyma już chyba 3 tydzień i pewnie ma wpływ na wszystko kurcze zawsze nawet nie zwracałam uwagi kiedy przyjdzie @ a teraz odliczam no masakra

Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że skoro już każda bez problemu może edytować ten plik (bez logowania itd), to może wykorzystajmy ten plik i zróbmy go od nowa?

Link do: Staraczki 2017

Myślę, że to dobre rozwiązanie bo w ten sposób żadna z nas nie będzie obarczona obowiązkiem uzupelniania danych, tylko każda z nas spędzi dosłownie 30 sekund na dodaniu swoich danych & później każda będzie odpowiedzialna za ich aktualizacje. Co myślicie? Taka wspólna odpowiedzialność i team work :D

Oczywiście nie chcę Wam narzucać mojego pomysłu, jeżeli nie macie ochoty albo pomysł jest zły, to po prostu napiszcie, nie obrażę się!
Proszę mnie do niego wpisać.. Marta 25 lat. 23.01@. Cykl 4 1 dziecko

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Wpisana :)

No pewnie! ciesz się i skacz z tego szczęścia wysoko pod sufit :) GRATULUJE!!!! :)

Wpisana! :)

Ja sama nie wiem :/ boję się komplikacji w czasie porodu sn :( choć wolałabym, a jakże! Nie mniej jednak ze względu na moją kość ogonową najprawdopodobniej tylko cearka mi zostaje...

Może podam Ci e-mail na priv?

Uffff... Udało się - przebrnęłam przez wiadomości! Czy Wy nie śpicie? :p

Tutaj aktualna tabelka: Link do: Staraczki 2017

Kto może niech się sam dopisuje, a kto nie to może wysyłajcie info do mnie i do @Spark na priv?
Będzie nam łatwiej ogarnąć :)
@Spark: pomożesz? :)

Ja przyszłam do pracy opancerzona w sprzęt małpowy: środki przeciwbólowe & tampony -> w takich okopach mogę bezpiecznie wczekiwać paskudy :D
OK

reklama
Iza podeślij mi też na priv, mam chwilę w pracy, spróbuję ogarnąć temat :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry