gabrika
Fanka BB :)
Wystarczy skopiować mój i wkleić w sygnaturę
Juuuupiiii Nie obrazisz się, że odgapiłam? :>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wystarczy skopiować mój i wkleić w sygnaturę
Ja mam dużo pracy i staram się o tym nie myślećMoże spróbuję pod koniec tygodnia. A jak dam rade wytrzymac to 25 stycznia w dzień @. Strasznie dłuży się to czekanie. Jak wy sobie z tym radzicie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też to czuję życie nie jest fer że takie kobiety mają dzieci od tak a my normalne kochające musimy się starać czasem miesiącami@judytka777 czekam czekam, po prostu takiego dolam zalapalam, ze jest tutaj tyle cudownych kobiet, cieplych i chcacych kogos kochac i kim sie opiekowac i walcza o to latami a taka bzdziagwa rodzi jedno za drugim i skazuje je na dom dziecka czy smierc.
Ogromnie mnie to rusza
Jakoś dwa kudłacze przeżyjęJuuuupiiii Nie obrazisz się, że odgapiłam? :>
Wiem.czuję to samo to takie nie sprawiedliwe.my mamy w sobie tyle miłości chcemy się nią podzielić z naszymi dziećmi a nie mamy takiej możliwości.A tamte.... Boże biedne dzieci@judytka777 czekam czekam, po prostu takiego dolam zalapalam, ze jest tutaj tyle cudownych kobiet, cieplych i chcacych kogos kochac i kim sie opiekowac i walcza o to latami a taka bzdziagwa rodzi jedno za drugim i skazuje je na dom dziecka czy smierc.
Ogromnie mnie to rusza
Proszę mnie do niego wpisać.. Marta 25 lat. 23.01@. Cykl 4 1 dzieckoDziewczyny, tak sobie pomyślałam, że skoro już każda bez problemu może edytować ten plik (bez logowania itd), to może wykorzystajmy ten plik i zróbmy go od nowa?
Link do: Staraczki 2017
Myślę, że to dobre rozwiązanie bo w ten sposób żadna z nas nie będzie obarczona obowiązkiem uzupelniania danych, tylko każda z nas spędzi dosłownie 30 sekund na dodaniu swoich danych & później każda będzie odpowiedzialna za ich aktualizacje. Co myślicie? Taka wspólna odpowiedzialność i team work
Oczywiście nie chcę Wam narzucać mojego pomysłu, jeżeli nie macie ochoty albo pomysł jest zły, to po prostu napiszcie, nie obrażę się!
OKWpisana
Wpisana
No pewnie! ciesz się i skacz z tego szczęścia wysoko pod sufit GRATULUJE!!!!
Wpisana
Wpisana!
Wpisana!
Ja sama nie wiem :/ boję się komplikacji w czasie porodu sn choć wolałabym, a jakże! Nie mniej jednak ze względu na moją kość ogonową najprawdopodobniej tylko cearka mi zostaje...
Wpisana!
Może podam Ci e-mail na priv?
Wpisana
Wpisana
Uffff... Udało się - przebrnęłam przez wiadomości! Czy Wy nie śpicie?
Tutaj aktualna tabelka: Link do: Staraczki 2017
Kto może niech się sam dopisuje, a kto nie to może wysyłajcie info do mnie i do @Spark na priv?
Będzie nam łatwiej ogarnąć
@Spark: pomożesz?
Ja przyszłam do pracy opancerzona w sprzęt małpowy: środki przeciwbólowe & tampony -> w takich okopach mogę bezpiecznie wczekiwać paskudy
Iza podeślij mi też na priv, mam chwilę w pracy, spróbuję ogarnąć temat :-)