reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja miałam cesarke i w sumie najgorsze było pierwsze wstawianie chlusnelo ze mnie malo nie zemdlalam ale juz po chwili poszlam się umyć i najchętniej bym tego samego dnia do domu wrocila. Czasem CC jest potrzebne

Mój mąż wczoraj wyskoczył z tekstem 'ale będziemy chcieli cesarake robić co nie?' Ja do nie go ze chyba go grzeje, że dla mniej cc to ostatecznosc. Wiem że są różne zdania na ten temat ale ja np nie jestem chudzinka i mam szeroką miednice więc raczej nie mam przeciwwskazań do porodu SN. On się martwi bo jego siostra się męczyla kilka godzin wymiotowala nikt jej w szpitalu tam nie pomógł a że była pozna noc nikogo nie było z bliskich i nikt ich nie powiadomił. Kto w łapę dał to miał od razu cc robione. Ona była cała sina i dzieciątko też się całe sine urodziło bo ja wzięli na samiutkim końcu! Masakra nie dziwi3 się że już nie myśli o kolejnych porodach.
Ja rodzilam dwójkę sn bez znieczulen. Na trzecie upieram się na cesarke tzn będę się upierac. Z tego co widzę to jest coraz gorzej a nie lepiej z opieką okoloporofowa. A to MY kobiety wydajemy na świat. Powinni nam zapewnić godne i bezbolowe porody!
No, ale też trzeba mierzyć od razu po przebudzeniu, zanim się wstanie, później to będzie niemiarodajne.

Siwa, no to teraz oficjalnie, moje gratulacje!! Nudnej ciąży życzę :-* ten styczeń to jest niezły jednak...mówiłam, że swiateczno-noworocznych dzieci będzie najwięcej [emoji1]

U mnie dziś 49dc, @ nadal brak, piersi bolą, podbrzusze też, mam takie uczucie rozpierania w środku i w dodatku mi niedobrze. Oby ten cień cienia cienia cienia, był faktycznie cieniem, a nie moim urojeniem :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Też rodziłam 2 razy naturalnie i nie obyło się bez komplikacji. Teraz bardzo się boję bo ostatnia pani doktor powiedziała mi że ja nie potrafię urodzić normalnie i dwoje dzieci mi starczy. Chociaż tO nie była moja wina.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Co za lekarz może Ci powiedzieć, że "nie potrafisz urodzić"? Konował tylko, szanujący się lekarz nie użyłem takich słów.

qdkkx1hpzei65q7s.png

@Paraplu mam wnerwa! :/

Mój mi przed chwilą (bo wrócił z pracy a ja zaraz wychodzę) mówi: Ty, a Tzamiast się do mnie przytulić to tylko te sraczki, oh szarki szarki...
On jest bardziej psychiczny niż my! :o :p

reklama
Do góry