reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana zrób test 10 jutro rano bo chyba dziś to już nie zrobisz z pierwszych siuskow :)

@siwa84 gratulacje!!!! :)
:):)

@Paraplu no gdzie żeś Ty? Pokaz te dwie kreski [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Jutro to nie ma sensu, wolę poczekać do czwartku lub lepiej piątku, jeśli faktycznie coś się dzieje, to powinno pokazać.

Wczoraj jeszcze jak poszłam się kąpać, to moją uwagę przykuła siateczka żył od biustu aż do ramion i szyi. Zawsze były widoczne lekko, ale wydaje mi się, że nie aż tak. Boziu, gorzej jak sobie znowu wmawiam, to w kolejnym cyklu już w nic nie uwierzę :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Mój mąż wczoraj wyskoczył z tekstem 'ale będziemy chcieli cesarake robić co nie?' Ja do nie go ze chyba go grzeje, że dla mniej cc to ostatecznosc. Wiem że są różne zdania na ten temat ale ja np nie jestem chudzinka i mam szeroką miednice więc raczej nie mam przeciwwskazań do porodu SN. On się martwi bo jego siostra się męczyla kilka godzin wymiotowala nikt jej w szpitalu tam nie pomógł a że była pozna noc nikogo nie było z bliskich i nikt ich nie powiadomił. Kto w łapę dał to miał od razu cc robione. Ona była cała sina i dzieciątko też się całe sine urodziło bo ja wzięli na samiutkim końcu! Masakra nie dziwi3 się że już nie myśli o kolejnych porodach.
Ja jestem tego samego zdania cc to ostateczność!!! Jak dla mnie to lepiej pocierpieć pare godzin,ale pózniej nie mam tego cięcia i rany

A o co chodzi z tą tabelką??? bo przez weekend mnie nie było...
Do tabelki wpisujemy swoje dane, czyli imię, wiek, cykl starań, termin @ i o które dziecko się staramy, tak dla poglądu, żebyśmy były na bieżąco która co i jak, no i żebyśmy znały statystykę z każdego miesiąca :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jutro to nie ma sensu, wolę poczekać do czwartku lub lepiej piątku, jeśli faktycznie coś się dzieje, to powinno pokazać.

Wczoraj jeszcze jak poszłam się kąpać, to moją uwagę przykuła siateczka żył od biustu aż do ramion i szyi. Zawsze były widoczne lekko, ale wydaje mi się, że nie aż tak. Boziu, gorzej jak sobie znowu wmawiam, to w kolejnym cyklu już w nic nie uwierzę :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
No w sumie racja ;) tylko ja już nie mogę wytrzymać ;)✊✊✊✊✊✊✊

Mój mąż wczoraj wyskoczył z tekstem 'ale będziemy chcieli cesarake robić co nie?' Ja do nie go ze chyba go grzeje, że dla mniej cc to ostatecznosc. Wiem że są różne zdania na ten temat ale ja np nie jestem chudzinka i mam szeroką miednice więc raczej nie mam przeciwwskazań do porodu SN. On się martwi bo jego siostra się męczyla kilka godzin wymiotowala nikt jej w szpitalu tam nie pomógł a że była pozna noc nikogo nie było z bliskich i nikt ich nie powiadomił. Kto w łapę dał to miał od razu cc robione. Ona była cała sina i dzieciątko też się całe sine urodziło bo ja wzięli na samiutkim końcu! Masakra nie dziwi3 się że już nie myśli o kolejnych porodach.
Matko, biedna... Nasze podejście do kolejnej ciąży, czy zdecydować się, czy nie, dużo zależy od pierwszego porodu. Jak ktoś będzie miał ciężkie przeżycia, to decyzja o kolejnym dziecku będzie trudniejsza, Morela chyba kiedyś pisała, że miała ciężki poród i dlatego tyle zwlekała, o ile dobrze pamiętam. W każdym razie, ja akurat cesarke sobie baaardzo chwalę i cieszę się, że teraz nikt mnie nie będzie zmuszał do porodu naturalnego. Ja mdlałam z bólu przy rozwarciu 7-8cm, nie wiem co byłoby później... No, ale ja miałam niewspółmierność porodową, czyli mały nie był w stanie przejść przez kanał rodny. Zrobili mi cesarke tylko dlatego, że byłam w prywatnej klinice, w szpitalu powiatowym bym się męczyła i nie wiem jakby się to skończyło.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ostatnia edycja:
Siwa gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

U mnie doooooooopa :(

Zastanawia mnie teraz czemu moje cyce tak bardzo bola :( mialam tak tylko raz i co ja bylam w ciazy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może po prostu test ciążowy jeszcze nie pokazuje, wiele dziewczyn tak miało. Patrzylas z latarką? [emoji14] pokaż zdjęcie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry