reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cieżko jest powiedzieć bo żeby temperatura wskazała owu to skok musi byc o około 0,3 stopnia.. ja początkowo miałam 36,3 a teraz 36,8 wiec wiem ze owu była. Twoja temperatura jest dość wysoka wiec pewnie tez jesteś po owulacji [emoji6] u mnie skok następuje na drugi dzień po owu i spada na dzień przed @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i to by sie zgadzało :-) skok po wczorajszym bo w dzień miałam chyba normalna temperaturę ( tylko wieczorem podgorączkowy ) kurde bo tak teraz przy tym przeziębieniu mam :-(

reklama
Cieżko jest powiedzieć bo żeby temperatura wskazała owu to skok musi byc o około 0,3 stopnia.. ja początkowo miałam 36,3 a teraz 36,8 wiec wiem ze owu była. Twoja temperatura jest dość wysoka wiec pewnie tez jesteś po owulacji [emoji6] u mnie skok następuje na drugi dzień po owu i spada na dzień przed @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No, ale też trzeba mierzyć od razu po przebudzeniu, zanim się wstanie, później to będzie niemiarodajne.

Siwa, no to teraz oficjalnie, moje gratulacje!! Nudnej ciąży życzę :-* ten styczeń to jest niezły jednak...mówiłam, że swiateczno-noworocznych dzieci będzie najwięcej [emoji1]

U mnie dziś 49dc, @ nadal brak, piersi bolą, podbrzusze też, mam takie uczucie rozpierania w środku i w dodatku mi niedobrze. Oby ten cień cienia cienia cienia, był faktycznie cieniem, a nie moim urojeniem :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

No, ale też trzeba mierzyć od razu po przebudzeniu, zanim się wstanie, później to będzie niemiarodajne.

Siwa, no to teraz oficjalnie, moje gratulacje!! Nudnej ciąży życzę :-* ten styczeń to jest niezły jednak...mówiłam, że swiateczno-noworocznych dzieci będzie najwięcej [emoji1]

U mnie dziś 49dc, @ nadal brak, piersi bolą, podbrzusze też, mam takie uczucie rozpierania w środku i w dodatku mi niedobrze. Oby ten cień cienia cienia cienia, był faktycznie cieniem, a nie moim urojeniem :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Kochana zrób test 10 jutro rano bo chyba dziś to już nie zrobisz z pierwszych siuskow :)

@siwa84 gratulacje!!!! :)
:):)

@Paraplu no gdzie żeś Ty? Pokaz te dwie kreski ✊✊✊✊

reklama
Mój mąż wczoraj wyskoczył z tekstem 'ale będziemy chcieli cesarake robić co nie?' Ja do nie go ze chyba go grzeje, że dla mniej cc to ostatecznosc. Wiem że są różne zdania na ten temat ale ja np nie jestem chudzinka i mam szeroką miednice więc raczej nie mam przeciwwskazań do porodu SN. On się martwi bo jego siostra się męczyla kilka godzin wymiotowala nikt jej w szpitalu tam nie pomógł a że była pozna noc nikogo nie było z bliskich i nikt ich nie powiadomił. Kto w łapę dał to miał od razu cc robione. Ona była cała sina i dzieciątko też się całe sine urodziło bo ja wzięli na samiutkim końcu! Masakra nie dziwi3 się że już nie myśli o kolejnych porodach.

Do góry