reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć i czołem [emoji16]
Dzisiejszy
1484633325-aaaaaa.jpeg

To co mogę już zacząć się cieszyć?

Jak najbardziej ciesz się:) Gratulacje:)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki jak to wyglada z temperatura ? Bo ja nie mierze ...
Miałam przeziębienie to ostatnio, ale wczoraj ewidentnie czułam owu temp dzisiaj nie z rana tylko po o 6.50 36,9

Dziewczynki jak to wyglada z temperatura ? Bo ja nie mierze ...
Miałam przeziębienie to ostatnio, ale wczoraj ewidentnie czułam owu temp dzisiaj nie z rana tylko po o 6.50 36,9

Cieżko jest powiedzieć bo żeby temperatura wskazała owu to skok musi byc o około 0,3 stopnia.. ja początkowo miałam 36,3 a teraz 36,8 wiec wiem ze owu była. Twoja temperatura jest dość wysoka wiec pewnie tez jesteś po owulacji [emoji6] u mnie skok następuje na drugi dzień po owu i spada na dzień przed @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa super Gratuluje
Mam prośbę możecie mnie wpisać do tabelki moje umiejętności plus telefon mogą sprawić ze prędzej wykazuje wszystko niż się wpisze
Nataala Natalia 31 6 CS @ 23.01 drugie dziecko

Witam:) Wchodzę a tu ponad 10 stron! Ale że do pracy mam daleko ( 70 km w jedną stronę) to nadrobiłam Was jadąc pociągiem:) Niestety wstaję o 4:30, pociąg mam 5:30 w pracy jestem 6:30 i tak już 7 rok leci:p Może się to wydawać straszne - taka godzina wstawania - ale idzie się przyzwyczaić:p

Dopisałam się do tabelki:D

Paraplu czekamy na Twój test i oczywiście II wyraźne kreseczki:-D

U mnie 32 dc, 5 dni do @ i zaczął się ból brzucha taki trochę inny. Zawsze bolał mnie cały brzuch a teraz boli w pachwinach. Po za tym sutki wrażliwe, straszny wnerw na wszystko i rozkojarzenie ( wczoraj potłukłam ziemniaki nie odcedzając ich wcześniej :-D ). chyba wszystko wskazuje na zbliżającą się @ :( Mam ochotę na testa, ale postaram się wytrzymać chociaż do soboty.
Jeszcze przyplątało się coś na gardło... boli....:(

reklama
Do góry