reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem, jestem dzin nadrabialam. Wczoraj szalony dzień. Dopinamy sprawy nowego mieszkania. Duzo zalatwiana. No i szperam po projektach.
Co prawda zamawiamy architekta do wykonczenia ale chce pokazac jej co nam sie podoba, zeby jej projekty nie byly zbyt odjechane od mojej wizji.

U mnie dzis 18dcm staranka jako takie odpuszczone- wlasciwie tylko raz w 14dc nam sie incydentalnie wiec na nic nie licze. Za 6h zaczynam dlugi weeknd, ktory postanowilismy spedzic megaintensywnie. W planach mamy basen, kino, zoo, dwie imprezy rodzinne.. bedzie sie działo

Co do wynikow nasienia to kiedy my odbieralismy wyniki mojego m i wszytkie byly ponizej przyjetych norm bylam przerazona. Ale lekarz uspokoil i powiedzial, ze teraz zadko ktory chlop spelnia we wysrubowane normy. Wazne ze plemniczki są i potrafią przetrwać, a nasienie się upłynnia. Jak widać mial racje

Super pomysl z tymi tablicami.marzrn. dzis sprzedam mezowi. Do sylwestra dlugo jeszcze ale pomyslalam ze za poczatek.mozemy przyjac nasza rocznice slubu- ktora juz wkrotce- i wtedy ustalic cele, marzenia i postanowienia na kolejny rok.

A.co do klotni to.my tez o pierdoly... tak to.w zyciu bywa. No ale nie kloca sie tylko.ci.co nie.maja juz sobie nic do powiedzenia. Trzeba sie czasem.ugryzc w jezyk i tyle.

Drugi maluch pojawil sie u nas szybko. Kiedy starszy syn.mial.10 msc zaszlam w ciaze. Ciesze sie ze tak szyboo to nastapilo, bo widze teraz jakich chlopcow wiaze wieź. A czy sobie radzilam? Raz lepiej raz gorzej. Raz byla sielanka, raz klody pod nogi. Ale uwazam ze nie ma co czekac, bo nigdy nie bedzie lepszego momentu niz ten tu i teraz

Dziewczyny po starankach nogi do gory trzymam kciuki. Powodzonka

reklama
Yesenia kochana mnie nie przy każdej owulacji bolą jajniki. Nawet o to lekarza pytałam czy to oznacza że nie mam owulacji czy co? Lekarz powiedział że nie ma reguły na to . Ze są kobiety co odczuwają każdą jedną owulacjie a są takie co ich nigdy nie czują. Muszą się wspomagać testami. A są i takie które tak jak ja mają owulacje ale raz ja czują a raz nie. Więc działaj dalej ;) a jak przygotowania? Komunia już za tydzień i Ciebie prawda? Ja w następnym tygodniu jadę na poszukiwania sukienki... ehh to będzie ciężka sprawa... od 10 lat nie kupowałam sukienek... mam 3 w kształcie litery A w głowie nadal ponieniekad wyglądam na te 35kg więcej... a muszę kupić 2!!!! Syn siostry ma bierzmowanie 2 dni przed naszą komunią... nie wyspada iść w tej samej. Już ostatnio jak zerkalam na sukienki mąż mnie ochrzanil ze patrzę na czarne bezkrztaltne wory....

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Luxi ja od poczatku ciazy leki na obnizenie bralam eutyrox- ciaza wymarzona. U ciebie tez tak bedzie. Najwazniejsze byc pod opieką lekarza i miec wszytko pod katrola

reklama
Z moich wyliczeń owu była w 12-13 dniu , fazę lutealna mam krótką max 11 dni, może i dobra jest już sama nie wiem. A czy czuję się na @ ? Tak i nie :) brzuch lekko pobolewa

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry