reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem, jestem dzin nadrabialam. Wczoraj szalony dzień. Dopinamy sprawy nowego mieszkania. Duzo zalatwiana. No i szperam po projektach.
Co prawda zamawiamy architekta do wykonczenia ale chce pokazac jej co nam sie podoba, zeby jej projekty nie byly zbyt odjechane od mojej wizji.

U mnie dzis 18dcm staranka jako takie odpuszczone- wlasciwie tylko raz w 14dc nam sie incydentalnie wiec na nic nie licze. Za 6h zaczynam dlugi weeknd, ktory postanowilismy spedzic megaintensywnie. W planach mamy basen, kino, zoo, dwie imprezy rodzinne.. bedzie sie działo

Co do wynikow nasienia to kiedy my odbieralismy wyniki mojego m i wszytkie byly ponizej przyjetych norm bylam przerazona. Ale lekarz uspokoil i powiedzial, ze teraz zadko ktory chlop spelnia we wysrubowane normy. Wazne ze plemniczki są i potrafią przetrwać, a nasienie się upłynnia. Jak widać mial racje

Super pomysl z tymi tablicami.marzrn. dzis sprzedam mezowi. Do sylwestra dlugo jeszcze ale pomyslalam ze za poczatek.mozemy przyjac nasza rocznice slubu- ktora juz wkrotce- i wtedy ustalic cele, marzenia i postanowienia na kolejny rok.

A.co do klotni to.my tez o pierdoly... tak to.w zyciu bywa. No ale nie kloca sie tylko.ci.co nie.maja juz sobie nic do powiedzenia. Trzeba sie czasem.ugryzc w jezyk i tyle.

Drugi maluch pojawil sie u nas szybko. Kiedy starszy syn.mial.10 msc zaszlam w ciaze. Ciesze sie ze tak szyboo to nastapilo, bo widze teraz jakich chlopcow wiaze wieź. A czy sobie radzilam? Raz lepiej raz gorzej. Raz byla sielanka, raz klody pod nogi. Ale uwazam ze nie ma co czekac, bo nigdy nie bedzie lepszego momentu niz ten tu i teraz

Dziewczyny po starankach nogi do gory trzymam kciuki. Powodzonka

reklama
Yesenia kochana mnie nie przy każdej owulacji bolą jajniki. Nawet o to lekarza pytałam czy to oznacza że nie mam owulacji czy co? Lekarz powiedział że nie ma reguły na to . Ze są kobiety co odczuwają każdą jedną owulacjie a są takie co ich nigdy nie czują. Muszą się wspomagać testami. A są i takie które tak jak ja mają owulacje ale raz ja czują a raz nie. Więc działaj dalej ;) a jak przygotowania? Komunia już za tydzień i Ciebie prawda? Ja w następnym tygodniu jadę na poszukiwania sukienki... ehh to będzie ciężka sprawa... od 10 lat nie kupowałam sukienek... mam 3 w kształcie litery A w głowie nadal ponieniekad wyglądam na te 35kg więcej... a muszę kupić 2!!!! Syn siostry ma bierzmowanie 2 dni przed naszą komunią... nie wyspada iść w tej samej. Już ostatnio jak zerkalam na sukienki mąż mnie ochrzanil ze patrzę na czarne bezkrztaltne wory....

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Luxi ja od poczatku ciazy leki na obnizenie bralam eutyrox- ciaza wymarzona. U ciebie tez tak bedzie. Najwazniejsze byc pod opieką lekarza i miec wszytko pod katrola

reklama
Z moich wyliczeń owu była w 12-13 dniu , fazę lutealna mam krótką max 11 dni, może i dobra jest już sama nie wiem. A czy czuję się na @ ? Tak i nie :) brzuch lekko pobolewa

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry