reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Implantacyjne? :D

Hej dzioluszki.

Zamiast przytulanek byla sprzeczka :(

Mam nadzieje, ze zolnierzyki ze srody sa w dobrej kondycji i dozyja do owulki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ojej, a to dupa.. To wkurzające jak w takim terminie zdarzy sie sprzeczka, tez u nas tak sie zdarza..
No ale cóż, moze dzisiaj juz sie uda nastroje poprawić i dorzucić troche żołnierzyków?..

reklama
1461921181-rw3y2s.jpeg

(Z dzisiaj)

Kurcze dziewczyny dzisiaj kreska jasniejsza niz wczoraj!
Albo za duzo wypilam plynow albo doszlo do owulki!
1461921251-p4wpsj.jpeg

(z wczoraj)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu plemniczki juz czekaly na jajo w odpowiednim miejscu przytulanki mieliscie tez wczesniej, a w sprzyjających warunkach mogą przezyc kilka dni. Druga kwestia to taka, ze zywotnosc jaja i zdolność do zaplodnienia to kolejne kilkanascie godzin, w ktorych plemniki mogą dotrzeć

Trzymam kciuki

Będę miała jutro przesrane wesele, moje szczęście mnie nie opuszcza... mówiłam że na komunię M będę już w nowym cyklu...:hmm: nie kończę starań ale trochę dam sobie spokój... :-( :(

Jeszcze nie ale czuję że się pojawi :( Szkoda mi tego cyklu. Dziewczyny pisaly ze po Visanne nie miały już @ tylko zaszły w ciążę. Wszystkie metody i mnie zawodzą o cykl coraz krótszy , chociaż ten jest taki dziwny bo po odstawieniu hormonów. Wkurzam się ze na to wesele będę trochę skrepowana. Zawsze mam bardzo bolesne @ chciałam też założyć inną bieliznę . Coś zrobić

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O nie.. Tyle postów zaznaczyłam do cytowania i znowu appka na telefonie zrobiła psikusa i nic nie pokazała w cytowanych.. Teraz juz nie pamietam co miałam odpisac...
Przede wszystkim Paraplu - doczytałam do końca i juz widzę ze nadrobiliscie z M! Super :):)

Z testu rzeczywiście wynika ze LH juz spada wiec owulka wlasnie minęła :) a śluz ci sie nie zmienił na kremowy?

Yesenia, trzymam kciuki zeby ten śluz i ból brzucha był na zagnieżdżanie :)

Pozdrawiam resztę dziewczyn!

U mnie dr wczoraj kazał mi testować dopiero 13-tego!!! Nigdy w życiu nie dotrwam do tego dnia ;) dupka biore do 8-go rano i wtedy na pewno bede testowała, jak nie wczesniej :)

Do góry