reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Implantacyjne? :D

Hej dzioluszki.

Zamiast przytulanek byla sprzeczka :(

Mam nadzieje, ze zolnierzyki ze srody sa w dobrej kondycji i dozyja do owulki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ojej, a to dupa.. To wkurzające jak w takim terminie zdarzy sie sprzeczka, tez u nas tak sie zdarza..
No ale cóż, moze dzisiaj juz sie uda nastroje poprawić i dorzucić troche żołnierzyków?..

reklama
1461921181-rw3y2s.jpeg

(Z dzisiaj)

Kurcze dziewczyny dzisiaj kreska jasniejsza niz wczoraj!
Albo za duzo wypilam plynow albo doszlo do owulki!
1461921251-p4wpsj.jpeg

(z wczoraj)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu plemniczki juz czekaly na jajo w odpowiednim miejscu przytulanki mieliscie tez wczesniej, a w sprzyjających warunkach mogą przezyc kilka dni. Druga kwestia to taka, ze zywotnosc jaja i zdolność do zaplodnienia to kolejne kilkanascie godzin, w ktorych plemniki mogą dotrzeć

Trzymam kciuki

Będę miała jutro przesrane wesele, moje szczęście mnie nie opuszcza... mówiłam że na komunię M będę już w nowym cyklu...:hmm: nie kończę starań ale trochę dam sobie spokój... :-( :(

Jeszcze nie ale czuję że się pojawi :( Szkoda mi tego cyklu. Dziewczyny pisaly ze po Visanne nie miały już @ tylko zaszły w ciążę. Wszystkie metody i mnie zawodzą o cykl coraz krótszy , chociaż ten jest taki dziwny bo po odstawieniu hormonów. Wkurzam się ze na to wesele będę trochę skrepowana. Zawsze mam bardzo bolesne @ chciałam też założyć inną bieliznę . Coś zrobić

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O nie.. Tyle postów zaznaczyłam do cytowania i znowu appka na telefonie zrobiła psikusa i nic nie pokazała w cytowanych.. Teraz juz nie pamietam co miałam odpisac...
Przede wszystkim Paraplu - doczytałam do końca i juz widzę ze nadrobiliscie z M! Super :):)

Z testu rzeczywiście wynika ze LH juz spada wiec owulka wlasnie minęła :) a śluz ci sie nie zmienił na kremowy?

Yesenia, trzymam kciuki zeby ten śluz i ból brzucha był na zagnieżdżanie :)

Pozdrawiam resztę dziewczyn!

U mnie dr wczoraj kazał mi testować dopiero 13-tego!!! Nigdy w życiu nie dotrwam do tego dnia ;) dupka biore do 8-go rano i wtedy na pewno bede testowała, jak nie wczesniej :)

Do góry