reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Yasenia moje cykle to 24-26 dni :) owulacja między 9-12 dniem zawsze jest :) Oby yen śluz u Ciebie był dobrym znakiem ;)

reklama
Yesenia faktycznie raczej u kobiet spotyka się wydłużony cykl, niż ten książkowy 28 dni. A my z krótkimi chyba jesteśmy w mniejszości :)
U mnie lekarze nie patrzyli na termin porodu z OM tylko USG genetycznego, bo ten z om był w ogóle nie wiarygodny.

Hehe i bylo przytulanko :D

Yesenia bardzo krotkie masz te cykle, ja zazwyczaj 35 dni mialam. Prawie 2 razy dluzej trwa :O
U mnie leje za oknem :( w weekend ma byc tak samo, szkoda bo mielismy nadzieje, ze rodzinka K bedzie miala fajna pogode na zwiedzanie Amsterdamu.
I baw sie dobrze na weselu. Uwielbiam wesela :)

Dariana mam nadzieje, ze zolnierzykim u mnie cieplusio, milusio, mieciusio i znajda sliczne jajeczko ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Yesenia faktycznie raczej u kobiet spotyka się wydłużony cykl, niż ten książkowy 28 dni. A my z krótkimi chyba jesteśmy w mniejszości :)
U mnie lekarze nie patrzyli na termin porodu z OM tylko USG genetycznego, bo ten z om był w ogóle nie wiarygodny.
Ja ostatnie 2 cykle kosmiczne 32 i 26... i bądź tu mądrym. Mialam w maju pojsc do gina na konsultacje i porobic badania. Ale stwierdzialm ze nie chce sie stresowac na wyjezdzie i ze spokojnie pojde w cyklu lipcowym. Mam nadzieje ze gorace klimaty zdzialaja cuda i przyjade w dwupaku

reklama
1461921181-rw3y2s.jpeg

(Z dzisiaj)

Kurcze dziewczyny dzisiaj kreska jasniejsza niz wczoraj!
Albo za duzo wypilam plynow albo doszlo do owulki!
1461921251-p4wpsj.jpeg

(z wczoraj)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry