Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki aby to nie @ cie odwiedzila.Z moich wyliczeń owu była w 12-13 dniu , fazę lutealna mam krótką max 11 dni, może i dobra jest już sama nie wiem. A czy czuję się na @ ? Tak i nie brzuch lekko pobolewa
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnie 2 cykle kosmiczne 32 i 26... i bądź tu mądrym. Mialam w maju pojsc do gina na konsultacje i porobic badania. Ale stwierdzialm ze nie chce sie stresowac na wyjezdzie i ze spokojnie pojde w cyklu lipcowym. Mam nadzieje ze gorace klimaty zdzialaja cuda i przyjade w dwupakuYesenia faktycznie raczej u kobiet spotyka się wydłużony cykl, niż ten książkowy 28 dni. A my z krótkimi chyba jesteśmy w mniejszości
U mnie lekarze nie patrzyli na termin porodu z OM tylko USG genetycznego, bo ten z om był w ogóle nie wiarygodny.