reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Yasenia moje cykle to 24-26 dni :) owulacja między 9-12 dniem zawsze jest :) Oby yen śluz u Ciebie był dobrym znakiem ;)

reklama
Yesenia faktycznie raczej u kobiet spotyka się wydłużony cykl, niż ten książkowy 28 dni. A my z krótkimi chyba jesteśmy w mniejszości :)
U mnie lekarze nie patrzyli na termin porodu z OM tylko USG genetycznego, bo ten z om był w ogóle nie wiarygodny.

Hehe i bylo przytulanko :D

Yesenia bardzo krotkie masz te cykle, ja zazwyczaj 35 dni mialam. Prawie 2 razy dluzej trwa :O
U mnie leje za oknem :( w weekend ma byc tak samo, szkoda bo mielismy nadzieje, ze rodzinka K bedzie miala fajna pogode na zwiedzanie Amsterdamu.
I baw sie dobrze na weselu. Uwielbiam wesela :)

Dariana mam nadzieje, ze zolnierzykim u mnie cieplusio, milusio, mieciusio i znajda sliczne jajeczko ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Yesenia faktycznie raczej u kobiet spotyka się wydłużony cykl, niż ten książkowy 28 dni. A my z krótkimi chyba jesteśmy w mniejszości :)
U mnie lekarze nie patrzyli na termin porodu z OM tylko USG genetycznego, bo ten z om był w ogóle nie wiarygodny.
Ja ostatnie 2 cykle kosmiczne 32 i 26... i bądź tu mądrym. Mialam w maju pojsc do gina na konsultacje i porobic badania. Ale stwierdzialm ze nie chce sie stresowac na wyjezdzie i ze spokojnie pojde w cyklu lipcowym. Mam nadzieje ze gorace klimaty zdzialaja cuda i przyjade w dwupaku

reklama
1461921181-rw3y2s.jpeg

(Z dzisiaj)

Kurcze dziewczyny dzisiaj kreska jasniejsza niz wczoraj!
Albo za duzo wypilam plynow albo doszlo do owulki!
1461921251-p4wpsj.jpeg

(z wczoraj)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry