reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kolekcjonerka, no cos Ty nie smucisz nam. Pisz jak masz potrzebe :*
Klocicie sie o pierdoly czy o jakies wazne rzeczy? Wiem po sobie, ze czepianie sie ******* moze rowalic zwiazek. Mam nadzieje, ze szybko dojdziecie do porozumienia.

Laseczki!!! Owulka idzie!!! :)

Zdjecie z wczoraj (na dole) i zdjecie z teraz (u gory) dla porownania :)
Kreseczka z teraz jest taka sama albo nawet ciut ciemniejsza od kontrolnej!! Chyba jednak pojade do K do Amsterdamu :D

1461865120-ibdl5n.jpeg

1461865043-lebgdt.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

głównie o pierdoły, czepianie + utrata cierpliwości przy Olci...
Jestem zmęczona dojazdami (dziż wracałam 3 autobusami 1godz15min z pracy do domu) i zestresowana pracą (jestem na wyższym stanowisku w dużej firmie w branży stomatologicznej)
Poza tym martwię się że nie mam niczyjego wsparcia, kontakty z rodziną nijakie, żeby nie powiedzieć żadne... M się boi że sobie nie poradzimy z dwójką dzieci - i logistycznie i hmm...psychicznie...

powodzenia w starankach:*

reklama
Dziewczyny odebrałam wyniki mojego męża i wszystko ok poza ilością Na 1 ml troszkę poniżej normy i lepkosc 2 plusy...ale duza żywotność i ruchliwość...coś wiecie co to może oznaczać? Dziś 12 dc i zdecydowaliśmy się starać ale teraz nie wiem
emoji53.png
i niby coś cytologia wyszła nie tak i mam brać macmirorr ale lekarz powiedZial ze nie ma przeciwskazan do starań...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi się, że skoro ma plemniki żywotność i bardzo ruchliwe to dobrze :) powodzenia w staraniach :)

głównie o pierdoły, czepianie + utrata cierpliwości przy Olci...
Jestem zmęczona dojazdami (dziż wracałam 3 autobusami 1godz15min z pracy do domu) i zestresowana pracą (jestem na wyższym stanowisku w dużej firmie w branży stomatologicznej)
Poza tym martwię się że nie mam niczyjego wsparcia, kontakty z rodziną nijakie, żeby nie powiedzieć żadne... M się boi że sobie nie poradzimy z dwójką dzieci - i logistycznie i hmm...psychicznie...

powodzenia w starankach:*

Kolejne dziecko to ciężka decyzja. Z kolejnym szkrabem na pewno będzie ciężej. Ale jak maleństwo jest już na świecie to wszystko się układa i jest tak jak powinno być. I nagle się okazuje, że wszystko idzie właściwym torem i potrafimy sobie z tym radzić :) mam nadzieje, ze mąż się przekona.

Ciemnieje! :)
To miłych staranek :)

Ja jestem po wizycie u gina, ostatnia w tym cyklu, sprawdzenie czy pecherzyki popękały.
2 widzieliśmy ze pękły. Dr nie był zadowolony ze moj M w pon i wt juz odmówił bobosexow, bo we wtorek prawdopodobnie była owulka taka właściwa. No ale co zrobić.. Po intensywnym weekendzie M juz odmówił współpracy dalszej :) ale nie omieszkałam mu przekazać ze dr był zły :) moze w następnym cyklu sie dzięki temu poprawi :)
Teraz mam duphaston 2x2 przez 1 dni i test.

Oby mąż poprawił się w kolejnym cyklu - na mojego działa jak lekarz coś powie (bierze to do siebie aż sama jestem w szoku) ;)

Lux ciesze się, że u fasolki wszystko dobrze :) ❤ Bierz tabletki i myśl pozytywnie - na pewno będzie dobrze. Wcale się nie dziwię że na kolejną wizytę będziesz czekała jak na szpilkach.

Kolekcjonerka, no cos Ty nie smucisz nam. Pisz jak masz potrzebe :*
Klocicie sie o pierdoly czy o jakies wazne rzeczy? Wiem po sobie, ze czepianie sie ******* moze rowalic zwiazek. Mam nadzieje, ze szybko dojdziecie do porozumienia.

Laseczki!!! Owulka idzie!!! :)

Zdjecie z wczoraj (na dole) i zdjecie z teraz (u gory) dla porownania :)
Kreseczka z teraz jest taka sama albo nawet ciut ciemniejsza od kontrolnej!! Chyba jednak pojade do K do Amsterdamu :D

1461865120-ibdl5n.jpeg

1461865043-lebgdt.jpeg

To teraz tylko działać! trzymam kciuki &&&&

My niestety ten cykl musimy odpuścić ślubny pojechał na poligon o nie będzie Go miesiąc :( ostatnio też robił badania nasienia i czekamy na wyniki. Ja też zrobiłam badania w 7dc (lekarz kazał 4-8dc) ale nie znam się za bardzo
20160427_144734-480x640.jpg

Z prolaktyną jest dobrze (tak myślę) jestem na lekach. W 20-22dc zbadac jeszcze progesteron. Jestem jego bardzo ciekawa ponieważ przed @ mam po kilka dni plamienia (ostatnio nawet 5 dni) a słyszałam, że plamienia mają związek z progesteronem.

Załączniki

• 20160427_144734-480x640.jpg
    20160427_144734-480x640.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 236
Ostatnia edycja:
Oby mąż poprawił się w kolejnym cyklu - na mojego działa jak lekarz coś powie (bierze to do siebie aż sama jestem w szoku) ;)

My niestety ten cykl musimy odpuścić ślubny pojechał na poligon o nie będzie Go miesiąc :( ostatnio też robił badania nasienia i czekamy na wyniki. Ja też zrobiłam badania w 7dc (lekarz kazał 4-8dc) ale nie znam się za bardzo Zobacz załącznik 756017

Hehe, moze na mojego tez tak to zadziała. Tym bardziej ze przekazałam mu ta wiadomosc przez telefon, przy jego mamie :D wiec moze tez autorytet mamy zadziała ;) no co, pyta co u mnie dzisiaj na głośnomówiącym, mama obok niego, ja kłamać nie potrafię, wiec jak na spowiedzi ;)

Ja niestety o hormonach niewiele wiem. Wiem tylko ze fsh i LH powinny byc jak najbardziej w stosunku 1:1, wiec u ciebie jest dobrze :)
Reszty nie wiem.

Hehe, moze na mojego tez tak to zadziała. Tym bardziej ze przekazałam mu ta wiadomosc przez telefon, przy jego mamie :D wiec moze tez autorytet mamy zadziała ;) no co, pyta co u mnie dzisiaj na głośnomówiącym, mama obok niego, ja kłamać nie potrafię, wiec jak na spowiedzi ;)

Ja niestety o hormonach niewiele wiem. Wiem tylko ze fsh i LH powinny byc jak najbardziej w stosunku 1:1, wiec u ciebie jest dobrze :)
Reszty nie wiem.
Sam chciał ;) Podwójna moc więc powinno być dobrze :D kolejny cykl jest Wasz! :) &&&&

Dzień dobry ! Dziś 20 dc. Wstałam z bólem brzucha i chlusnął ze mnie śluz a teraz pojawiło się plamienie, nie wiem co to jest :( cały ten cykl taki nijaki. Wiem że po kuracji może tak być i pewnie muszę poczekać do normalnego cyklu. Jak dziś mnie zaleje to masakra, jutro mamy wesele. Cykle i tak mam krótkie ale 20 dni to była by już przesada :hmm: Zresztą ten 20 dzień to jest po ostawieniu tabletki. Wiecie już sama nie wiem co to jest , trochę mi smutno bo inaczej to sobie wyobrażałam ale nie mam na to wpływu i dalej muszę być cierpliwa :errr:

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ! Dziś 20 dc. Wstałam z bólem brzucha i chlusnął ze mnie śluz a teraz pojawiło się plamienie, nie wiem co to jest :( cały ten cykl taki nijaki. Wiem że po kuracji może tak być i pewnie muszę poczekać do normalnego cyklu. Jak dziś mnie zaleje to masakra, jutro mamy wesele. Cykle i tak mam krótkie ale 20 dni to była by już przesada :hmm: Zresztą ten 20 dzień to jest po ostawieniu tabletki. Wiecie już sama nie wiem co to jest , trochę mi smutno bo inaczej to sobie wyobrażałam ale nie mam na to wpływu i dalej muszę być cierpliwa :errr:

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Implantacyjne? :D

Hej dzioluszki.

Zamiast przytulanek byla sprzeczka :(

Mam nadzieje, ze zolnierzyki ze srody sa w dobrej kondycji i dozyja do owulki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry