reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kolekcjonerka, no cos Ty nie smucisz nam. Pisz jak masz potrzebe :*
Klocicie sie o pierdoly czy o jakies wazne rzeczy? Wiem po sobie, ze czepianie sie ******* moze rowalic zwiazek. Mam nadzieje, ze szybko dojdziecie do porozumienia.

Laseczki!!! Owulka idzie!!! :)

Zdjecie z wczoraj (na dole) i zdjecie z teraz (u gory) dla porownania :)
Kreseczka z teraz jest taka sama albo nawet ciut ciemniejsza od kontrolnej!! Chyba jednak pojade do K do Amsterdamu :D

1461865120-ibdl5n.jpeg

1461865043-lebgdt.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

głównie o pierdoły, czepianie + utrata cierpliwości przy Olci...
Jestem zmęczona dojazdami (dziż wracałam 3 autobusami 1godz15min z pracy do domu) i zestresowana pracą (jestem na wyższym stanowisku w dużej firmie w branży stomatologicznej)
Poza tym martwię się że nie mam niczyjego wsparcia, kontakty z rodziną nijakie, żeby nie powiedzieć żadne... M się boi że sobie nie poradzimy z dwójką dzieci - i logistycznie i hmm...psychicznie...

powodzenia w starankach:*

reklama
Dziewczyny odebrałam wyniki mojego męża i wszystko ok poza ilością Na 1 ml troszkę poniżej normy i lepkosc 2 plusy...ale duza żywotność i ruchliwość...coś wiecie co to może oznaczać? Dziś 12 dc i zdecydowaliśmy się starać ale teraz nie wiem
emoji53.png
i niby coś cytologia wyszła nie tak i mam brać macmirorr ale lekarz powiedZial ze nie ma przeciwskazan do starań...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi się, że skoro ma plemniki żywotność i bardzo ruchliwe to dobrze :) powodzenia w staraniach :)

głównie o pierdoły, czepianie + utrata cierpliwości przy Olci...
Jestem zmęczona dojazdami (dziż wracałam 3 autobusami 1godz15min z pracy do domu) i zestresowana pracą (jestem na wyższym stanowisku w dużej firmie w branży stomatologicznej)
Poza tym martwię się że nie mam niczyjego wsparcia, kontakty z rodziną nijakie, żeby nie powiedzieć żadne... M się boi że sobie nie poradzimy z dwójką dzieci - i logistycznie i hmm...psychicznie...

powodzenia w starankach:*

Kolejne dziecko to ciężka decyzja. Z kolejnym szkrabem na pewno będzie ciężej. Ale jak maleństwo jest już na świecie to wszystko się układa i jest tak jak powinno być. I nagle się okazuje, że wszystko idzie właściwym torem i potrafimy sobie z tym radzić :) mam nadzieje, ze mąż się przekona.

Ciemnieje! :)
To miłych staranek :)

Ja jestem po wizycie u gina, ostatnia w tym cyklu, sprawdzenie czy pecherzyki popękały.
2 widzieliśmy ze pękły. Dr nie był zadowolony ze moj M w pon i wt juz odmówił bobosexow, bo we wtorek prawdopodobnie była owulka taka właściwa. No ale co zrobić.. Po intensywnym weekendzie M juz odmówił współpracy dalszej :) ale nie omieszkałam mu przekazać ze dr był zły :) moze w następnym cyklu sie dzięki temu poprawi :)
Teraz mam duphaston 2x2 przez 1 dni i test.

Oby mąż poprawił się w kolejnym cyklu - na mojego działa jak lekarz coś powie (bierze to do siebie aż sama jestem w szoku) ;)

Lux ciesze się, że u fasolki wszystko dobrze :) ❤ Bierz tabletki i myśl pozytywnie - na pewno będzie dobrze. Wcale się nie dziwię że na kolejną wizytę będziesz czekała jak na szpilkach.

Kolekcjonerka, no cos Ty nie smucisz nam. Pisz jak masz potrzebe :*
Klocicie sie o pierdoly czy o jakies wazne rzeczy? Wiem po sobie, ze czepianie sie ******* moze rowalic zwiazek. Mam nadzieje, ze szybko dojdziecie do porozumienia.

Laseczki!!! Owulka idzie!!! :)

Zdjecie z wczoraj (na dole) i zdjecie z teraz (u gory) dla porownania :)
Kreseczka z teraz jest taka sama albo nawet ciut ciemniejsza od kontrolnej!! Chyba jednak pojade do K do Amsterdamu :D

1461865120-ibdl5n.jpeg

1461865043-lebgdt.jpeg

To teraz tylko działać! trzymam kciuki &&&&

My niestety ten cykl musimy odpuścić ślubny pojechał na poligon o nie będzie Go miesiąc :( ostatnio też robił badania nasienia i czekamy na wyniki. Ja też zrobiłam badania w 7dc (lekarz kazał 4-8dc) ale nie znam się za bardzo
20160427_144734-480x640.jpg

Z prolaktyną jest dobrze (tak myślę) jestem na lekach. W 20-22dc zbadac jeszcze progesteron. Jestem jego bardzo ciekawa ponieważ przed @ mam po kilka dni plamienia (ostatnio nawet 5 dni) a słyszałam, że plamienia mają związek z progesteronem.

Załączniki

• 20160427_144734-480x640.jpg
    20160427_144734-480x640.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 241
Ostatnia edycja:
Oby mąż poprawił się w kolejnym cyklu - na mojego działa jak lekarz coś powie (bierze to do siebie aż sama jestem w szoku) ;)

My niestety ten cykl musimy odpuścić ślubny pojechał na poligon o nie będzie Go miesiąc :( ostatnio też robił badania nasienia i czekamy na wyniki. Ja też zrobiłam badania w 7dc (lekarz kazał 4-8dc) ale nie znam się za bardzo Zobacz załącznik 756017

Hehe, moze na mojego tez tak to zadziała. Tym bardziej ze przekazałam mu ta wiadomosc przez telefon, przy jego mamie :D wiec moze tez autorytet mamy zadziała ;) no co, pyta co u mnie dzisiaj na głośnomówiącym, mama obok niego, ja kłamać nie potrafię, wiec jak na spowiedzi ;)

Ja niestety o hormonach niewiele wiem. Wiem tylko ze fsh i LH powinny byc jak najbardziej w stosunku 1:1, wiec u ciebie jest dobrze :)
Reszty nie wiem.

Hehe, moze na mojego tez tak to zadziała. Tym bardziej ze przekazałam mu ta wiadomosc przez telefon, przy jego mamie :D wiec moze tez autorytet mamy zadziała ;) no co, pyta co u mnie dzisiaj na głośnomówiącym, mama obok niego, ja kłamać nie potrafię, wiec jak na spowiedzi ;)

Ja niestety o hormonach niewiele wiem. Wiem tylko ze fsh i LH powinny byc jak najbardziej w stosunku 1:1, wiec u ciebie jest dobrze :)
Reszty nie wiem.
Sam chciał ;) Podwójna moc więc powinno być dobrze :D kolejny cykl jest Wasz! :) &&&&

Dzień dobry ! Dziś 20 dc. Wstałam z bólem brzucha i chlusnął ze mnie śluz a teraz pojawiło się plamienie, nie wiem co to jest :( cały ten cykl taki nijaki. Wiem że po kuracji może tak być i pewnie muszę poczekać do normalnego cyklu. Jak dziś mnie zaleje to masakra, jutro mamy wesele. Cykle i tak mam krótkie ale 20 dni to była by już przesada :hmm: Zresztą ten 20 dzień to jest po ostawieniu tabletki. Wiecie już sama nie wiem co to jest , trochę mi smutno bo inaczej to sobie wyobrażałam ale nie mam na to wpływu i dalej muszę być cierpliwa :errr:

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ! Dziś 20 dc. Wstałam z bólem brzucha i chlusnął ze mnie śluz a teraz pojawiło się plamienie, nie wiem co to jest :( cały ten cykl taki nijaki. Wiem że po kuracji może tak być i pewnie muszę poczekać do normalnego cyklu. Jak dziś mnie zaleje to masakra, jutro mamy wesele. Cykle i tak mam krótkie ale 20 dni to była by już przesada :hmm: Zresztą ten 20 dzień to jest po ostawieniu tabletki. Wiecie już sama nie wiem co to jest , trochę mi smutno bo inaczej to sobie wyobrażałam ale nie mam na to wpływu i dalej muszę być cierpliwa :errr:

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Implantacyjne? :D

Hej dzioluszki.

Zamiast przytulanek byla sprzeczka :(

Mam nadzieje, ze zolnierzyki ze srody sa w dobrej kondycji i dozyja do owulki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry