reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ysenia mam nadzieje, ze to jednak implantacyjne!

Paraplu żołnierzyki potrafią przetrwać nawet tydzień w korzystnym środowisku wiec trzymam kciuki :) &&&&

Spark przyjemnych i owocnych staranek :)

Mego dnia! :)

Hejo!

Pracy mam dziś tyle, że nie wiem od czego zacząć :p zaczęłam więc od forum :p :p

Kolekcjonerka w takich chwilach trzeba powiedzieć sobie STOP. Potrzebujecie resetu. Wytchnienia. Odpoczynku od codzienności. Zmiany otoczenia. Szalone tempo życia, problemy dnia codziennego, niedomówienia to super pożywka dla małżeńskich kłótni. Mąż na pewno nie mówił tego szczerze o drugim dziecku. Po prostu ciężko jest mu teraz wyobrazić sobie, że w tym pośpiechu jakim żyjecie miałoby się pojawić kolejne dziecko. Ale jak się pojawi to na pewno dacie sobie świetnie radę :)
Jest szansa, abyście wyjechali gdzieś na weekend tylko we 3? Albo chociaż na kilkugodzinną rodzinną wycieczkę. Tak aby pobyć razem, pospacerować i naładować baterie.

Yesenia na tym etapie cyklu to może być naprawdę wszystko :) ale jeszcze kilka dni i można testować :) :) Oby ta majówka była dla Was szczęśliwa :)

CO do wyników badań to kompletnie się nie nich nie znam, więc sie nie wypowiem.

Udanych staranek dziewczyny!!!! :)

Herbata dopita. Muszę iść pracować.

Do później!

Hej ;)

Yesenia skoro w tym cyklu może być różnie to spokojnie.

Mamuniol hophop odezwij się !!!!!

Paraplu- będzie dobrze ;) zawsze możecie iść razem pod prysznic :)

Katia a i Ciebie kiedy start ze starankami? Masz rację ze czasami trzeba hodować baterię... u nas pomaga wyjazd do lasu/parku wyciszyć umysł na chwilkę.

Bertha jak u Ciebie?

Lux jak się dziś czujesz?

Kto testuje w tym tygodniu?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ;)

Yesenia skoro w tym cyklu może być różnie to spokojnie.

Mamuniol hophop odezwij się !!!!!

Paraplu- będzie dobrze ;) zawsze możecie iść razem pod prysznic :)

Katia a i Ciebie kiedy start ze starankami? Masz rację ze czasami trzeba hodować baterię... u nas pomaga wyjazd do lasu/parku wyciszyć umysł na chwilkę.

Bertha jak u Ciebie?

Lux jak się dziś czujesz?

Kto testuje w tym tygodniu?

rano mdlosci nie bylo, ale jak jechalam do pracy to mnie zemdlilo a teraz zjadlam bagietke i lekko mnie mdli

Fabinama właśnie wczoraj chwilę rozmawialiśmy o kolejnym dziecku i jesteśmy zgodni co do tego, że na pewno chcemy tylko nie możemy się dogadać kiedy :p Mąż chce jeszcze zaczekać i raczej będę podwójną mamą w 2018 roku, a nie 2017. Mam nadzieję, że mnie nie wywalicie za to z grupy :p Chętnie przejmę brzuszek jednej z Was na przełomie lata i jesieni 2017 :)

Yesenia a śluz biały czy plodny? Może to kolejna owulka!

Katia pewnie że nie wywalimy ;) wspierasz nas podpowiadasz a o to chodzi ;) wiesz.. to ze my wszystkie już się staramy to nie znaczy że od razu nam się uda... choć tego nam wszystkim życzę!

reklama
Do góry