reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A takie przepisy są w ogóle legalne????
Dokładnie. Co ma nieobecność do oceny pracownika. Jeśli wykonał powierzone mu cele i zadania to nie mają prawa obniżyć oceny rocznej. Pierwsze słyszę, aby to takie coś było zapisywane w regulaminie ocen. Ania skąd ta zasada ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Anemię miałam często, nawet bardzo... mój organizm nie przyswajał żelaza... cały czas zmęczona byłam, krwawienia z nosa, zawroty głowy... ale nigdy nie bolał mnie brzuch, jajnik, nie było mi niedobrze itd ;/ poza tym uregulowałam w końcu żelazo po poleceniu konkretnych tabletek przez farmaceutkę..
Nie wiem, zobaczę za kilka dni, nie mam sił znów na ginekologa :O

p.s. jedna tabelka jest ok, tylko właśnie ktoś cały czas musi kontrolować bo ciężko znaleźć wszystkie posty z terminami @- tym bardziej, jak któraś w ciążę zajdzie, to później tak często tu nie zagląda.co jest zrozumiałe... także jak Izka uważasz :* jak masz czas i chęci to działaj :D

To może zróbmy tak: używajmy tabelki online, tutaj: Link do: Staraczki 2017

Te dziewczyny, które chcą się same wpisywać/aktualizować będą to robić same & te które nie, to zadecydujmy do kogo powinny podawać regularnie dane & te osoby będą dopisywać.

Taki kompromisik :)

To może zróbmy tak: używajmy tabelki online, tutaj: Link do: Staraczki 2017

Te dziewczyny, które chcą się same wpisywać/aktualizować będą to robić same & te które nie, to zadecydujmy do kogo powinny podawać regularnie dane & te osoby będą dopisywać.

Taki kompromisik :)
Ja sama nie wpiszę, bo komputer mi się zepsuł, a na telefonie próbowałam i nie mogę :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png

Pieknie Ci widac to zagniezdzenie [emoji7]
Temp. nie mierze bo nie mam takiego samozaparcia aby robic to regularnie ;) jutro sie okaze :)

O matulu jakie przejscia mialas! Ole czasu minelo od pierszych objawow do karteki?

Nie, nie zgadzam sie na biel! Powiedz jej ze ma se isc fpisdu a ma przyjsci kreska!!!!

Nieadekwtna reakcja do sytuacji to moja najwieksza zmora. Wybucham jak wulkan, szybko sie uspokajam a potem mi glupio, ze taki cyrk zrobilam o pierdole :/

Mamie tez powiedzialam dopiero jak nie bylo tetna a przed zabiegiem.

Ja jestem za nowa gdzie kazda odpowiada za swoje dane. Wole tak niz obarczac jedna osobe masa informacji, zawartych gdzies w gaszczu postow a potem pretensje, ze ktos ma stare dane. A tak kazdy odpowiada za siebie. Dla mnie super sprawa!!!

Jak wyzej :)

Pozytyw!!! [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Jestem BARDZO ZA :)

Na co ok kuzwa czeka?! Na Wrozke Krwawke?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bóle zaczęły sie takie hardcorowe ok 2 w nocy, o 6 rano bylam na emergency room, o 1 po poludniu wieźli mnie do denver na operacje, ale zrobili ja dopiero następnego dnia bo co z ta wątroba było nie halo i dawali mi jakieś antybiotyki na przemian z morfina. Nie życzę żadnemu wrogowi.

Wiecie ze przeleżałam całe rano do teraz(3pm), muszę jechac po córkę do szkoły i na pocztę bo moje ciążowe portki przyszły, a podnoszę sie i rzyg w gardle[emoji17]
Jak tu obiad sklecić?

Dokładnie. Co ma nieobecność do oceny pracownika. Jeśli wykonał powierzone mu cele i zadania to nie mają prawa obniżyć oceny rocznej. Pierwsze słyszę, aby to takie coś było zapisywane w regulaminie ocen. Ania skąd ta zasada ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Jutro idę na górę to się dowiem. Ale z tego co się dziś dowiedziałam to już pozamiatane. WRRRR!
Nienawidzę tego zakładu. Prawie jak obóz pracy ;)

A jak długie masz cyk

Ania czyli dopiero po 6 dniach od terminu @ wyszedł pozytywny, a wcześniej robiłaś? Masz regularne cykle?
Nie mam regularnych ale zawsze termin @ obliczalam na podstawie owu.. W tym cyklu w grudniu wydawalo mi sie ze owu mialam w 12 dniu cyklu czyli za 13-14 dni dostaje okres i wyliczylam sobie ze do soboty 31.12 mialabym dostac w porywach do 1.01. Nie dostalam a w poprzedniej ciazy testy mi juz wychodzily w 24 dc przy takich krotkich cyklach.. A teraz nic.. Pierwszy test robilam we wt 28 dnia cyklu i nic.. Potem robilam w sr to mi test zalalo i tez nic.. W czw robilam to tak jakby chcialo sie cos pokazac ale nie wiedzialam czy to moja wyobraznia dziala.. Zrobilam w pt i wyszla bladziutka druga krecha.. Dodam ze w 28 dc mialam bole jak na okres i plamienie brazowe przez wiekszosc dnia ale @ sie nie pojawila.. Licze ze owu mi sie przesunela bo dopiero od 14 dc kochalismy sie bez zabezpieczenia ze wzgledu na wczesniejsza moja chorobe.. I taka moja historia.. Aktualnie jutro mam 5t6d ciazy..

reklama
Bóle zaczęły sie takie hardcorowe ok 2 w nocy, o 6 rano bylam na emergency room, o 1 po poludniu wieźli mnie do denver na operacje, ale zrobili ja dopiero następnego dnia bo co z ta wątroba było nie halo i dawali mi jakieś antybiotyki na przemian z morfina. Nie życzę żadnemu wrogowi.

Wiecie ze przeleżałam całe rano do teraz(3pm), muszę jechac po córkę do szkoły i na pocztę bo moje ciążowe portki przyszły, a podnoszę sie i rzyg w gardle[emoji17]
Jak tu obiad sklecić?

A twój mężczyzna ma szansę jakoś Ci pomóc? Ściskam Cię mocno, oby szybko się polepszyło!

Do góry