reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeszcze propo sylwestrowych tradycji, to spisujemy swoje wspomnienia z zeszłego roku :) Wzięliśmy naszą weselną księgę gości, gdzie zostało dużo wolnego miejsca i piszemy co się danym roku wydarzyło. Świetna pamiątka :) uwielbiam do tego wracać i wspominać sylwestra z 2006 roku czy nasze studniówki, albo pierwszy sylwester syna :)

reklama
Lux
Dzieki za info :) bardzo mi pomoglas!

89Katia
Notmalnie rewelacja! Tez takie cos zrobie przy zmedzacym K zapewne ;) bo on nie dosc, ze ma PMS przez odstawienie fajek to jeszcze srednio sentymentalny jest, tzn. lubi np. albumy ze zdjeciami i pospominac ale sam by w zyciu takiego albumu nie prowadzil. To dla niego zbyt duza abstrakcja :) typowy inzynier informatyk :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu haha :p "dobra żona" to moje postanowienie :D mąż ma swoją mapę :p dużo skromniejszą, ale to facet :p tak jak pisałam pierwszą mapę robił, bo zmusiła nas koleżanka :p i nie wypadało odmówić. Miał przy tym minę jak obrażony gimnazjalista :p ale jak na koniec roku zobaczył ile rzeczy się sprawdziło z jego mapy, to teraz sam już przed sylwestrem kupuje gazety, żebyśmy mieli z czego wycinać obrazki :p
Widzę, że naszych mężów dużo łączy :) mój co prawda z wykształcenia finansista, ale pracuje przy obsłudze programów komp (sam też pisze) i wśród inżynierów :)

Tez jestem chetna zobaczyc jak wyglada taka tablica :) hmm zapytam po pracy wujka Google.

A z tym zepsutym modelem wytrzymalam 4 lata! Nie wiem czemu bo od poczatku nie pasowalismy do siebie.

A dzialanka byly wczoraj. Dzisiaj moj K musi nocowac w Amsterdamie i wlasnie sie zastanawiam czy pojechac tam na male co nieco :D czy nie poczekac do jutrzejszego wieczoru bo jednak ze zatoki daja w kosc i srednio mi sie widzi jazda do Amsterdamu a jutro rano wrocic i isc do pracy.

To rzeczywiście moze dzisiaj dac odpocząć sobie i tez zolnierzykom :) i jutro wrócicie do działania! :)

Bertha bardzo prosze :) to moja mapa na ten rok :) troche zniszczona, bo odklejam to, co udalo sie zrealizowac. Musze dzis odkleic auto :) aaa i 'wlosy' tez bo wlasnie zmienilam fryzure :) mapa wisi w kuchni wsrod rysunkow syna, ulotek itp. Codziennoe na nia patrze i to dodatkowo motywuje :) w tym roku z konkretnymi celami slabo, bo wiecej jest takich oglolnych typu 'spotkania z przyjaciolmi' 'pikniki rodzinne'. Ale ogolnie przyklejasz, piszesz to, czego sobie zyczysz na nowy rok :)

Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom
1461849142-1d1mld.jpeg
Ekstra!! A, czyli macie osobne tablice :)

Jeszcze propo sylwestrowych tradycji, to spisujemy swoje wspomnienia z zeszłego roku :) Wzięliśmy naszą weselną księgę gości, gdzie zostało dużo wolnego miejsca i piszemy co się danym roku wydarzyło. Świetna pamiątka :) uwielbiam do tego wracać i wspominać sylwestra z 2006 roku czy nasze studniówki, albo pierwszy sylwester syna :)
To tez cudny pomysł! Ale fajnie ze wam sie takie rzeczy chce robić :)

Lux
Dzieki za info :) bardzo mi pomoglas!

89Katia
Notmalnie rewelacja! Tez takie cos zrobie przy zmedzacym K zapewne ;) bo on nie dosc, ze ma PMS przez odstawienie fajek to jeszcze srednio sentymentalny jest, tzn. lubi np. albumy ze zdjeciami i pospominac ale sam by w zyciu takiego albumu nie prowadzil. To dla niego zbyt duza abstrakcja :) typowy inzynier informatyk :D

Moj niestety tak jak M paraplu, zero sentymentów, zdjecia chetnie poogląda ale zeby zrobić, takie "banały", po co to jemu ;)
Ale moze do wspólnej jednej mapy marzeń go namowie, niby ze ja ja bede robiła ale zeby tez swoje dorzucił :)

dzień dobry
długo się nie odzywałam ale poprostu się czasowo nie wyrabiam:/
w poniedziałek byłam na służbowym wyjeździe i wróciłam dopiero we wtorek, po pracy wkółko coś jest do zrobienia w domu, a Oleńka też potrzebuje mojej uwagi...
Noi przychodzi godz 21.00 a ja padam z nóg. A tu jeszcze trzeba ubranie naszykować, jedzenie do pracy, ogarnąć samą siebie...ech....
Poza tym troszkę mi humor nawala, bo kłócimy się z M....w nerwach już ze 3 razy usłyszałam żebym zapomniała o drugim Dziecku... takie słowa strasznie mnie bolą i wtedy odechciewa mi się wszystkiego...
Przepraszam, że Wam smucę....

Kolekcjonerka, no cos Ty nie smucisz nam. Pisz jak masz potrzebe :*
Klocicie sie o pierdoly czy o jakies wazne rzeczy? Wiem po sobie, ze czepianie sie ******* moze rowalic zwiazek. Mam nadzieje, ze szybko dojdziecie do porozumienia.

Laseczki!!! Owulka idzie!!! :)

Zdjecie z wczoraj (na dole) i zdjecie z teraz (u gory) dla porownania :)
Kreseczka z teraz jest taka sama albo nawet ciut ciemniejsza od kontrolnej!! Chyba jednak pojade do K do Amsterdamu :D

1461865120-ibdl5n.jpeg

1461865043-lebgdt.jpeg

Kolekcjonerka, no cos Ty nie smucisz nam. Pisz jak masz potrzebe :*
Klocicie sie o pierdoly czy o jakies wazne rzeczy? Wiem po sobie, ze czepianie sie ******* moze rowalic zwiazek. Mam nadzieje, ze szybko dojdziecie do porozumienia.

Laseczki!!! Owulka idzie!!! :)

Zdjecie z wczoraj (na dole) i zdjecie z teraz (u gory) dla porownania :)
Kreseczka z teraz jest taka sama albo nawet ciut ciemniejsza od kontrolnej!! Chyba jednak pojade do K do Amsterdamu :D

1461865120-ibdl5n.jpeg

1461865043-lebgdt.jpeg

Ciemnieje! :)
To miłych staranek :)

Ja jestem po wizycie u gina, ostatnia w tym cyklu, sprawdzenie czy pecherzyki popękały.
2 widzieliśmy ze pękły. Dr nie był zadowolony ze moj M w pon i wt juz odmówił bobosexow, bo we wtorek prawdopodobnie była owulka taka właściwa. No ale co zrobić.. Po intensywnym weekendzie M juz odmówił współpracy dalszej :) ale nie omieszkałam mu przekazać ze dr był zły :) moze w następnym cyklu sie dzięki temu poprawi :)
Teraz mam duphaston 2x2 przez 1 dni i test.

Dziewczyny odebrałam wyniki mojego męża i wszystko ok poza ilością Na 1 ml troszkę poniżej normy i lepkosc 2 plusy...ale duza żywotność i ruchliwość...coś wiecie co to może oznaczać? Dziś 12 dc i zdecydowaliśmy się starać ale teraz nie wiem [emoji53]i niby coś cytologia wyszła nie tak i mam brać macmirorr ale lekarz powiedZial ze nie ma przeciwskazan do starań...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux jesli wczoraj mi wyszla wyrazna kreska na tescie owulacyjnym i dzisiaj tez to owulka bedzie jutro?
Ta z dzisiaj jest wyrazniejsza niz wczorajsza.

Wg instrukcji po pozytywnym wyniku owulka nastepuje 36-48 godzin pozniej.

To test z wczoraj i drugi z dzisiaj.

PS prawy jajnik ciagle kluje.
1461844844-rqhm33.jpeg

1461845179-wluqas.jpeg

Wydaje mi się, że pozytyw dopiero dzisiaj, więc chyba jutro owu... Ale pewności nie mam, wolę plytkowe.

Do góry