reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kobietki ja już po wizycie ciąża potwierdzona więc jestem dowodem na to że cuda się zdarzają. Trzymam i za Was kciuki.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Luna ciesze się bardzo[emoji4] ... teraz odpoczywaj delektuj się i wyczekuj swojego cudu [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Hej Kochane. Właśnie Was nadrobilam. Powiem Wam że martwię się. Na clearblue wychodzą mi nadal bladziochy a te z neta paskowe cienie cienia...
Boję się że beta nie rośnie.
Dzisiaj teoretycznie termin @. Myślałam że zwariuje w pracy. Co pół godziny byłam w kiblu patrzeć czy czasem @ nie przybyła bo mega mokro mi jest. Poza tym czasem brzuch zaboli i to tyle objawów.
Gdybym była w pl to dawno poszlabym na betę...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, przed terminem będą
Ci takie wychodzić... Nie zadrczaj się, nie rób więcej testów tylko idź do gina, spokojnie! [emoji8] a umawialas się juz do lekarza?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U mnie do @ dluuga droga, poza tym to kwalifikowaloby by się pod niepokalane poczęcie [emoji23] na moje testy i kreski w tym cyklu nie liczcie [emoji1]

Moja matula to panna, ja nie wiem jak mój ojciec z nia tyle lat wytrzymał, ja bym zabiła [emoji23]

No właśnie, tabelki nie ma, wykresu ciezarówek też i niewiadomo co się dzieje [emoji17] chyba Aleksadrax ma tabelkę ( na apce jestem i nie wiem czy wywołam), miała się podzielić i cisza...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
No kochana u mnie też prawie niepokalane poczęcie więc wszystko jest możliwe ;)

Mi dziś cały dzień niedobrze i już sutki takie wrażliwe nie lubią moich stanikow już :(

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj wstałam i mam doła.. pryszcze, temperatura niska..( niby był skoko z 36,3 na 36,7 ale to i tak niska..) kończę 6 cs i nic [emoji27] @ w sobotę i za pewne przyjdzie.. juz nie mam sił i po prostu chce mi się ryczeć.. chyba kolejne cykle muszę odpuścić i poukładać sobie w głowie i wyluzować..
pyzunia, gratuluje jeszcze raz!
M2b, ale kreska jest ! A jesteś po terminie @?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basia jeszcze dużo czasu do @, może będą dwie krechy

Ja się w każdy weekend widzę z koleżanką, która ma teraz 4,5 miesięczną córkę...boziu, jaka ona jest cudowna [emoji173] jak do nas przychodzą, to ciocia zaraz zabiera małą, rozbiera i zabawia przez dwie godziny z przerwą na cyca u mamy. Jak taka nawiedzona się wtedy zachowuje, jak debil się zachowuje żeby ją rozsmieszyc... A jak wychodzą to kilka dni mam fazę i sobie wyobrażam jak ja będzie tulić takiego maluszka [emoji173]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja też uwielbiam takie kruszynki:)

reklama
Pracuje w oświacie wiec musi byc legalne.. najlepiej wychodzą na tym osoby które są zatrudniane z kontem zerowym, wtedy wysługa rośnie im co roku, a jak przychodzi kobita z 20 latami pracy to od razu ma to wliczane do podstawy ehh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie do końca musi być nielegalne, bo ja pracowałam w Sądzie i tam co prawda wysluga była, ale umowy na zastępstwo były jak smieciowe, premii nie przyznawali, bo kierowniczka administracji do swojej kieszeni pcha, urlopu więcej niż 5 dni z rzędu nie dostaniesz, bo podobno na zastępstwo się nie należy, chociaż to nie jest prawdą... I wiele innych. Najciemniej niestety pod latarnią.

Sorki dziewczyny ale ja nadal od Aleksandry nie otrzymałam tabelki,a nowej nie ma sensu robić tak jak pisałyscie.
Ja myślę, że szybciej będzie jak zrobi się nową, bo się nie doczekamy. To nie jest jakaś duża filozofia.
Lanvin a gdzie kupujesz te Doz? W necie czy aptece stacjonarnej ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
W aptece, a to różnica jakaś? :-)
No kochana u mnie też prawie niepokalane poczęcie więc wszystko jest możliwe ;)

Mi dziś cały dzień niedobrze i już sutki takie wrażliwe nie lubią moich stanikow już :(
Toż to złoty strzał, a nie niepokalane poczęcie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry