reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny u mnie tez tak jest za dyr. zabiera premie jak ktoś jest na l4 a pieniądze są śmieszne! U nas premia i wysługa lat jest liczona do pensji podstawowej i wliczana do najniższej krajowej! Dla mnie to śmiech warte bo pal licho juz ta premie ale wysługa lat to powinna byc nagroda za lata pracy a nie naliczanie do minimum!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A to jest legalne?!?!?!?! No szlag czlowieka trafia jak czyta takie cos!!!

A wlasnie, co z tabelka? Ktos prowadzi ja w ogole?! [emoji33][emoji33][emoji33]

Dziewczyny, jest któraś w stanie w jakis sposob odczytać te wyniki? To wyniki nasienia mojego, wydaje mi sie ze nie sa za ciekawe
f2d42334272da0817c33c97604853aae.jpg

Ja tu zrozumiałam że ok 60procent nieruchomych plemników i duża lepkość nasienia. Ale też widzę że do badania preferują 2-7dni wstrzemięźliwości a u pacjenta podane jest 9dni więc to może być przyczyną. Komentarz mowi ze nawet jeśli wyniki są inne niż normy to nie oznacza to bezpłodność. Jakieś tam plemniczki są i się ruszają więc myślę że wyniki nie są jakieś tragiczne ale lekarzem nie jestem.

Chyba @Izabela90 wspominała ze podziała w tym temacie.

Jeżeli macie dostęp do konta email na gmail to możemy stworzyć plik w google drive do którego każda będzie miała dostęp i same będziemy swoje dane aktualizować :) ewentualnie 2-3 z nas edytować plik, a pozostałe (nawet bez konta) będą mogły go przeglądać. Co myślicie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba @Izabela90 wspominała ze podziała w tym temacie.

Jeżeli macie dostęp do konta email na gmail to możemy stworzyć plik w google drive do którego każda będzie miała dostęp i same będziemy swoje dane aktualizować :) ewentualnie 2-3 z nas edytować plik, a pozostałe (nawet bez konta) będą mogły go przeglądać. Co myślicie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo nie wiedzialam, ze tak mozna! Mam gmaila!

Pracuje w oświacie wiec musi byc legalne.. najlepiej wychodzą na tym osoby które są zatrudniane z kontem zerowym, wtedy wysługa rośnie im co roku, a jak przychodzi kobita z 20 latami pracy to od razu ma to wliczane do podstawy ehh

reklama
Ja tu zrozumiałam że ok 60procent nieruchomych plemników i duża lepkość nasienia. Ale też widzę że do badania preferują 2-7dni wstrzemięźliwości a u pacjenta podane jest 9dni więc to może być przyczyną. Komentarz mowi ze nawet jeśli wyniki są inne niż normy to nie oznacza to bezpłodność. Jakieś tam plemniczki są i się ruszają więc myślę że wyniki nie są jakieś tragiczne ale lekarzem nie jestem.

Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz moja imienniczko:)))

Do góry