reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny u mnie tez tak jest za dyr. zabiera premie jak ktoś jest na l4 a pieniądze są śmieszne! U nas premia i wysługa lat jest liczona do pensji podstawowej i wliczana do najniższej krajowej! Dla mnie to śmiech warte bo pal licho juz ta premie ale wysługa lat to powinna byc nagroda za lata pracy a nie naliczanie do minimum!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A to jest legalne?!?!?!?! No szlag czlowieka trafia jak czyta takie cos!!!

A wlasnie, co z tabelka? Ktos prowadzi ja w ogole?! [emoji33][emoji33][emoji33]

Dziewczyny, jest któraś w stanie w jakis sposob odczytać te wyniki? To wyniki nasienia mojego, wydaje mi sie ze nie sa za ciekawe
f2d42334272da0817c33c97604853aae.jpg

Ja tu zrozumiałam że ok 60procent nieruchomych plemników i duża lepkość nasienia. Ale też widzę że do badania preferują 2-7dni wstrzemięźliwości a u pacjenta podane jest 9dni więc to może być przyczyną. Komentarz mowi ze nawet jeśli wyniki są inne niż normy to nie oznacza to bezpłodność. Jakieś tam plemniczki są i się ruszają więc myślę że wyniki nie są jakieś tragiczne ale lekarzem nie jestem.

Chyba @Izabela90 wspominała ze podziała w tym temacie.

Jeżeli macie dostęp do konta email na gmail to możemy stworzyć plik w google drive do którego każda będzie miała dostęp i same będziemy swoje dane aktualizować :) ewentualnie 2-3 z nas edytować plik, a pozostałe (nawet bez konta) będą mogły go przeglądać. Co myślicie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba @Izabela90 wspominała ze podziała w tym temacie.

Jeżeli macie dostęp do konta email na gmail to możemy stworzyć plik w google drive do którego każda będzie miała dostęp i same będziemy swoje dane aktualizować :) ewentualnie 2-3 z nas edytować plik, a pozostałe (nawet bez konta) będą mogły go przeglądać. Co myślicie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo nie wiedzialam, ze tak mozna! Mam gmaila!

Pracuje w oświacie wiec musi byc legalne.. najlepiej wychodzą na tym osoby które są zatrudniane z kontem zerowym, wtedy wysługa rośnie im co roku, a jak przychodzi kobita z 20 latami pracy to od razu ma to wliczane do podstawy ehh

reklama
Ja tu zrozumiałam że ok 60procent nieruchomych plemników i duża lepkość nasienia. Ale też widzę że do badania preferują 2-7dni wstrzemięźliwości a u pacjenta podane jest 9dni więc to może być przyczyną. Komentarz mowi ze nawet jeśli wyniki są inne niż normy to nie oznacza to bezpłodność. Jakieś tam plemniczki są i się ruszają więc myślę że wyniki nie są jakieś tragiczne ale lekarzem nie jestem.

Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz moja imienniczko:)))

Do góry