reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Dzieki Renatko :*
Ehh wez sie tu lecz w Holandii, na zapalenie zatok dostalam...spray. Wykoncza mnie w tym kraju :/ lubie gozdziki jakby ktoras chciala sie wybrac na moj pogrzeb
Na szczescie jutro rodzina K przyjezdza z Polski i maja mi przywiezc antybiotyk.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh wez sie tu lecz w Holandii, na zapalenie zatok dostalam...spray. Wykoncza mnie w tym kraju :/ lubie gozdziki jakby ktoras chciala sie wybrac na moj pogrzeb
Na szczescie jutro rodzina K przyjezdza z Polski i maja mi przywiezc antybiotyk.
jak ja je robilam to jak czulam owu, byl sluz to ta kreska testowa byla ciemniejsza od kontrolnej lub taka sama i sie sie to pokrywalo z owuLux jesli wczoraj mi wyszla wyrazna kreska na tescie owulacyjnym i dzisiaj tez to owulka bedzie jutro?
Ta z dzisiaj jest wyrazniejsza niz wczorajsza.
Wg instrukcji po pozytywnym wyniku owulka nastepuje 36-48 godzin pozniej.
To test z wczoraj i drugi z dzisiaj.
PS prawy jajnik ciagle kluje.
zdrowiej nam ParapluDzieki Renatko :*
yesenia chyba taka pogoda dzis niekorzystna tez od rana boli mnie Glowa i czuje,sie jakbym miala objawy grypy ...bo twój pesel nie pozostawia jak dla mnie żadnych zastrzeżeń
bertha
Katia, ekstra pomysl z tą mapą marzeń!! podeślesz jakies zdjęcie jak taka przykłladowa mapa marzeń wygląda?... moze zrobimy w tym roku z M, tylko chcialabym miec inspiracjeLux to dobra wiadomość a jak ogólnie samopoczucie?
Yesenia no to macie odpowiedzialną funkcję
Paraplu z mężem co roku na sylwestra robimy mapy marzeń, na której przyklejamy cele do zrealizowania na najbliższy rok. Właśnie musimy zdjąć obrazek auta, bo dziś mąż odbiera nasz nowy samochód Teraz po nocach śni mi się nasz dom, ale to cel na jakieś 4-5 lat, więc jeszcze trochę mi się będzie śnił
Ojej! to musialas sie bardzo wystraszyc, ja bym byla przerażona, ze cos takiego sie ze mna dzieje.. dobrze że takiego masz opiekuńczego męża..Hej kochane.
Lux gratuluję kropka!
U mnie niestety nie najlepiej.... wczoraj rano źle się poczułam... o 10 zdążyłem tylko do męża napisać żeby się zwolnił z pracy i wrócił do domu.... nic więcej nie pamiętam poza bólem w klatce piersiowej. Jakieś przeblyski świadomości... wszystkie mięśnie skamieniale. Puls 140... prawdopodobnie był to atak paniki za dużo się dzieje ostatnio komunia kupno auta staranka planowanie wakcji w Polsce ehhh poprostu organizm nie ogarnol. Dziś już lepiej mąż mimo to do pracy nie poszedł . Pilnuje mnie
Paraplu, dobrze że wymieniłaś ten zepsuty model na pierwszą klasęFabimama jejciu uwazaj na siebie bo sie wykonczysz! I kochanego masz meza, ze Cie pilnuje.
Moj byly dzien po mojej operacji zrobil mi awanture w szpitalu, ze juz godzine czeka az mnie z niego wypisza. A dwa dni pozniej, ze obiadu nie zrobilam! A ja sama wokol siebie ledwo co potrafilam zrobic na szczescie juz jest ex.
Teraz mam cudnego faceta <3
Cos mi sie z apka dzieje i nie moge cytowac ani edytowa postu
Pisze wiec post pod postem...wybaczcie :*
W instrukcji jest, ze druga kreska musi byc tak samo mocna lub mocniejsza jak ta testowa aby wynik byl pozytywny.
I teraz nie wiem. Bo druga kreseczka jest bardzo mocna od wczoraj ale jednak minimalnie jasniejsza od testowej. I nie wiem jak to interpretowac, jako pozytywny wynik czy jeszcze negatywny?
Bo mam zagwostke. Dzisiaj K musi zostac na noc w Amsterdamie. Bedziemy sie widziec dopiero jutro wieczorem. I nie wiem czy jechac do niego dzisiaj na noc by nie przegapic owulki czy moge spokojnie poczekac do jutra wieczor.
Wiesz, wynik tez zalezy od tego ile wczesniej piłaś płynów.. ciut wiecej i moze byc kreska juz rozrzedzona. takze mysle, ze warto działać!
w 3. trymestrze bedziesz juz dokarmiana endorfinami zblizajacego sie cudu, zakupami dla dzidzi, wiec spokojnie, bedzie lepiej niz po lekach!O wreszcie moge cytowac
Cierpliwosc to mija pieta Achillesowa. Straszny nerwus ze mnie i choleryk. Teraz jestem na antydepresantach i jeszcze nigdy w zyciu nie bylam taka zen i jing&jang
I torszke boje sie odstawienia a bede musiala odstawic najpozniej pod koniec 2 trymestru. Przeraza mnie to troche, tyle miesiecy bez lekow
Bardzo dobra decyzja meza!! tak trzymac!Nie biore uspokajajacych i nie chce brac. Uzalezniaja i zreszta nie wydaje mi sie abym potrzebowala uspokajacza.
Mialam czepisany xanax ale wzielam go raptem 2 razy i potem doszlam do wniosku, ze nie potrzebuje.
Ja biore lek z grupy SSRI to calkiem inna grupa lekow. Nie uzalezniaja i dzialaja inaczej niz uspokajajace. Uspokajajace dzialaja doraznie a SSRI dlugofalowo czyli ich efekt moze zostac nawet po zaprzestaniu przyjmowania leku. To oczywiscie zalezy jak dlugo sie go bralo i jak bardzo jest sie podatnym na ten lek. Im dluzej go biore tym moj stan jest stabilniejszy i mniejsze prawdopodobienstwo nawrotu depresji w moim przypadku.
Tak czy siak, jak zobacze 2 kreseczki to od razu zadzwonie do lekarza i umowie sie na spotkanie aby zaplanowac dalsze kroki na razie jestem na mniejszej dawce niz normalnie i czuje sie okej
Za to moj K rucza palenie bo jak to powiedzial, chce miec zdrowe zolnierzyki i biedny zachowuje sie jakby mial silny PMS
Teraz wiem co on ze mna ma co miesiac
Paraplu
jak ja je robilam to jak czulam owu, byl sluz to ta kreska testowa byla ciemniejsza od kontrolnej lub taka sama i sie sie to pokrywalo z owu
Aha, mam jeszcze sporo tych testow to sobie drugi zrobie wieczorem i zobacze jaka wyjdzie kreseczka
A po owulce od razu bledenie czy jak to wyglada?
Paraplu
Katia, ekstra pomysl z tą mapą marzeń!! podeślesz jakies zdjęcie jak taka przykłladowa mapa marzeń wygląda?... moze zrobimy w tym roku z M, tylko chcialabym miec inspiracje
Ojej! to musialas sie bardzo wystraszyc, ja bym byla przerażona, ze cos takiego sie ze mna dzieje.. dobrze że takiego masz opiekuńczego męża..
Paraplu, dobrze że wymieniłaś ten zepsuty model na pierwszą klasę
Wiesz, wynik tez zalezy od tego ile wczesniej piłaś płynów.. ciut wiecej i moze byc kreska juz rozrzedzona. takze mysle, ze warto działać!
w 3. trymestrze bedziesz juz dokarmiana endorfinami zblizajacego sie cudu, zakupami dla dzidzi, wiec spokojnie, bedzie lepiej niz po lekach!
Bardzo dobra decyzja meza!! tak trzymac!
Tez jestem chetna zobaczyc jak wyglada taka tablica hmm zapytam po pracy wujka Google.
A z tym zepsutym modelem wytrzymalam 4 lata! Nie wiem czemu bo od poczatku nie pasowalismy do siebie.
A dzialanka byly wczoraj. Dzisiaj moj K musi nocowac w Amsterdamie i wlasnie sie zastanawiam czy pojechac tam na male co nieco czy nie poczekac do jutrzejszego wieczoru bo jednak ze zatoki daja w kosc i srednio mi sie widzi jazda do Amsterdamu a jutro rano wrocic i isc do pracy.
Bertha bardzo prosze to moja mapa na ten rok troche zniszczona, bo odklejam to, co udalo sie zrealizowac. Musze dzis odkleic auto aaa i 'wlosy' tez bo wlasnie zmienilam fryzure mapa wisi w kuchni wsrod rysunkow syna, ulotek itp. Codziennoe na nia patrze i to dodatkowo motywuje w tym roku z konkretnymi celami slabo, bo wiecej jest takich oglolnych typu 'spotkania z przyjaciolmi' 'pikniki rodzinne'. Ale ogolnie przyklejasz, piszesz to, czego sobie zyczysz na nowy rok
Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie na drugi dzien po owu juz bladlaAha, mam jeszcze sporo tych testow to sobie drugi zrobie wieczorem i zobacze jaka wyjdzie kreseczka
A po owulce od razu bledenie czy jak to wyglada?
reklama