reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lawina nie trzymaj w napięciu tak! ;)
Lawina to dwóch kresek się posypie, mam nadzieję, bo wprowadziłyście dobrą passę w tym roku :-D dajcie trochę fluidów!

qdkkx1hpzei65q7s.png

Co do pracy miałam kiedyś kierowniczke mega wredna chora nie chora w pracy trzeba było być.strasznie gnebila każdego niewiem jak ona to robiła ale każdy się jej bal podlizywal ja obralam taka taktykę ze będę robić swoje a dupy lizac nie będę oczywiście wyleciała za przekręty nie nawidzila tez dzieci pamiętam jak matka z placzacym dzieckiem malutkim przyszła a ona ze za nogi by wzięła i o ścianę tlukla aż się zamknie okropny czlowiek

Dziewczyny u mnie tez tak jest za dyr. zabiera premie jak ktoś jest na l4 a pieniądze są śmieszne! U nas premia i wysługa lat jest liczona do pensji podstawowej i wliczana do najniższej krajowej! Dla mnie to śmiech warte bo pal licho juz ta premie ale wysługa lat to powinna byc nagroda za lata pracy a nie naliczanie do minimum!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie tez tak jest za dyr. zabiera premie jak ktoś jest na l4 a pieniądze są śmieszne! U nas premia i wysługa lat jest liczona do pensji podstawowej i wliczana do najniższej krajowej! Dla mnie to śmiech warte bo pal licho juz ta premie ale wysługa lat to powinna byc nagroda za lata pracy a nie naliczanie do minimum!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozbój w biały dzień....! [emoji33]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry