reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jutro termin @.
Basienko kochana głową do góry. Chyba naprawdę sobie trzeba odpuścić. To może głupio brzmi ale po klotni z mezem mówię że jak on taki ma być cały czas to ja nie chcę się z nim zapładniac dopóki myślenia nie zmieni. A tu na następny dzień pozytyw. Jaki ten los przewrotny :-D
Ja już się ciesze glaszcze się po brzusiu. Z mężem już chrzciny zaczęliśmy omawiac:-D aż w pewnym momencie musiałam stóp powiedzieć bo Teraz najważniejsze żeby się zdrowo rozwijało o takich rzeczach pomyślimy potem :)
Widzisz, czyli ten mąż jednak nie jest taki zły :-) i cieszy się z dzidzi, naprawdę gratuluję :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Widzisz, czyli ten mąż jednak nie jest taki zły :-) i cieszy się z dzidzi, naprawdę gratuluję :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png
On nie jest zły. Właśnie miałam pisać, że to nie jest tak, że on nic nie robi on i gotuje i sprząta i zakupy robi (wszystko kupi nawet tampony) nie ma żadnego problemu. Mówiłam, że on by nieba uchylił nie tylko mi ale wszystkim w rodzinie, przyjaciół. Tylko on ma z tymi pieniędzmi. Tak wypomina. Tłumaczy się tym, że on nigdy nie miał, że mu nigdy nikt noc nie dał. Na wszystko musiał zapracować, zarobić. Ja to rozumiem ale jesteśmy rodzina i ja też zarabiam. Trochę mniej ale też niemało.

On nie jest zły. Właśnie miałam pisać, że to nie jest tak, że on nic nie robi on i gotuje i sprząta i zakupy robi (wszystko kupi nawet tampony) nie ma żadnego problemu. Mówiłam, że on by nieba uchylił nie tylko mi ale wszystkim w rodzinie, przyjaciół. Tylko on ma z tymi pieniędzmi. Tak wypomina. Tłumaczy się tym, że on nigdy nie miał, że mu nigdy nikt noc nie dał. Na wszystko musiał zapracować, zarobić. Ja to rozumiem ale jesteśmy rodzina i ja też zarabiam. Trochę mniej ale też niemało.
Kochana, nikt nie jest ideałem. Każdy z nas ma jakąś cechę, która będzie kogoś denerwować. Mój np. też codziennie sprząta, zakupy ogarnie i nie tylko, ale np. jak go proszę, żeby coś zrobił, albo załatwił, to ciągle zapomina, co mnie tak wpienia, bo wiem, że i tak ja muszę o wszystkim pamiętać, bo inaczej nie będzie załatwione. Także widzisz, nic nie jest idealne :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Czekam z zacisnietymi kciukami na ten Twój test :)[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ehhh, ja sobie nadziei nie robię nawet, ale chciałabym, żeby ta @ przyszła, bo zamiast dwóch cykli mam jeden długi i nawet nie wiem już, czy ta owu była, czy nie...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667
Gratuluję [emoji323] [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry