reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
hej u nas fajna nocka w koncu, mlody w dzien wczoraj spal mniej i jednak w nocy tylko na cyca sie budzil, choc po 4-ej cos tam mialczal,ale w koncu usnal na cycku :)

Lux złote dziecko masz!!
Mój ma niemal dwa lata i nadal sie budzi na cyca i to kilka razy w nocy, ostatnio nawet co godzinę co mnie wyłącza fizycznie i psychicznie [emoji6]
Ucałuj Nataniela [emoji8]

@Lanvin a nie wiem w sumie, kiedyś ktoś tam do mnie mówił iskierka i tak kilka osób z mojego otoczenia podłapało i przez chwilę miałam taki "nick"- teraz wykorzystuję go tylko na forum ;)

A Twój nick? :)

@Luxuorius to super jak się wyspaliściie :)

Ale po owulacji jestem wiec powinna być już dużo wyższa.. termin zagnieżdżenia mam wg kalendarza na jutro wiec jak w środę temp nie urośnie to cykl stracony [emoji27] zreszta moje dwa pryszcze juz wyskoczyły a one zawsze zwiastują @

Dużo zdrówka dla Ciebie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to tak nie działa... u mnie temperatura zawsze leci w górę, piękny trójfazowy wykres i dupa... a na ovufriend często oglądałam wykresy, które w ogóle z temperatury nie zwiastowały pozytywnego zakończenia a jednak dziewczyny zachodziły... nie załamuj się niepotrzebnie - poczekaj co będzie i tyle...

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj wstałam i mam doła.. pryszcze, temperatura niska..( niby był skoko z 36,3 na 36,7 ale to i tak niska..) kończę 6 cs i nic [emoji27] @ w sobotę i za pewne przyjdzie.. juz nie mam sił i po prostu chce mi się ryczeć.. chyba kolejne cykle muszę odpuścić i poukładać sobie w głowie i wyluzować..
pyzunia, gratuluje jeszcze raz!
M2b, ale kreska jest ! A jesteś po terminie @?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basiu wiem jak się czujesz kochana...tule ... nam też się uda zobaczysz [emoji123]
To chwilowy dołek. Każda z nas tak ma ale później przychodzi siła do walki ... tego Ci życzę ! Nie poddawaj się ale też nie myśl za dużo [emoji6] ... I jeszcze nic nie wiadomo, a może jednak nie będzie kolejnego cyklu [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

@Lanvin a nie wiem w sumie, kiedyś ktoś tam do mnie mówił iskierka i tak kilka osób z mojego otoczenia podłapało i przez chwilę miałam taki "nick"- teraz wykorzystuję go tylko na forum ;)

A Twój nick? :)

@Luxuorius to super jak się wyspaliściie :)
Lanvin Eclat d'Aperge, moje ulubione perfumy :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

U mnie dla odmiany temperatura wysoka - nie wiem czy przez tą dżumę-grypę czy tak sobie... a biorę clo, 6 dc, więc ovulki jeszcze nie miało prawa być.... a temperatura podskoczyła dość mocno - z 36,3/4 na 36,7/8

Kochana, nikt nie jest ideałem. Każdy z nas ma jakąś cechę, która będzie kogoś denerwować. Mój np. też codziennie sprząta, zakupy ogarnie i nie tylko, ale np. jak go proszę, żeby coś zrobił, albo załatwił, to ciągle zapomina, co mnie tak wpienia, bo wiem, że i tak ja muszę o wszystkim pamiętać, bo inaczej nie będzie załatwione. Także widzisz, nic nie jest idealne :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dokładnie :) mój bardzo dużo mi pomaga, w zasadzie w każdej kwestii - jest moim najlepszym przyjacielem, mogę na nim zawsze polegac. Okazuje dużo uczuć i dba o mnie jak nikt!

Ale np. nie umie robić niespodzianek, zawsze się wygada [emoji14] i trzeba go mobilizować do zmian i różnych spraw do załatwienia. Co ma swoje plusy, bo wtedy mogę ją decydować i organizować wszystko ja mi się podoba, ale czasem też meczy...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry