Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej u nas fajna nocka w koncu, mlody w dzien wczoraj spal mniej i jednak w nocy tylko na cyca sie budzil, choc po 4-ej cos tam mialczal,ale w koncu usnal na cycku
to tak nie działa... u mnie temperatura zawsze leci w górę, piękny trójfazowy wykres i dupa... a na ovufriend często oglądałam wykresy, które w ogóle z temperatury nie zwiastowały pozytywnego zakończenia a jednak dziewczyny zachodziły... nie załamuj się niepotrzebnie - poczekaj co będzie i tyle...Ale po owulacji jestem wiec powinna być już dużo wyższa.. termin zagnieżdżenia mam wg kalendarza na jutro wiec jak w środę temp nie urośnie to cykl stracony [emoji27] zreszta moje dwa pryszcze juz wyskoczyły a one zawsze zwiastują @
Dużo zdrówka dla Ciebie [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basiu wiem jak się czujesz kochana...tule ... nam też się uda zobaczysz [emoji123]Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj wstałam i mam doła.. pryszcze, temperatura niska..( niby był skoko z 36,3 na 36,7 ale to i tak niska..) kończę 6 cs i nic [emoji27] @ w sobotę i za pewne przyjdzie.. juz nie mam sił i po prostu chce mi się ryczeć.. chyba kolejne cykle muszę odpuścić i poukładać sobie w głowie i wyluzować..
pyzunia, gratuluje jeszcze raz!
M2b, ale kreska jest ! A jesteś po terminie @?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin Eclat d'Aperge, moje ulubione perfumy :-)@Lanvin a nie wiem w sumie, kiedyś ktoś tam do mnie mówił iskierka i tak kilka osób z mojego otoczenia podłapało i przez chwilę miałam taki "nick"- teraz wykorzystuję go tylko na forum
A Twój nick?
@Luxuorius to super jak się wyspaliściie
A może owu się zbliża wcześniej?U mnie dla odmiany temperatura wysoka - nie wiem czy przez tą dżumę-grypę czy tak sobie... a biorę clo, 6 dc, więc ovulki jeszcze nie miało prawa być.... a temperatura podskoczyła dość mocno - z 36,3/4 na 36,7/8
Dokładnie mój bardzo dużo mi pomaga, w zasadzie w każdej kwestii - jest moim najlepszym przyjacielem, mogę na nim zawsze polegac. Okazuje dużo uczuć i dba o mnie jak nikt!Kochana, nikt nie jest ideałem. Każdy z nas ma jakąś cechę, która będzie kogoś denerwować. Mój np. też codziennie sprząta, zakupy ogarnie i nie tylko, ale np. jak go proszę, żeby coś zrobił, albo załatwił, to ciągle zapomina, co mnie tak wpienia, bo wiem, że i tak ja muszę o wszystkim pamiętać, bo inaczej nie będzie załatwione. Także widzisz, nic nie jest idealne :-)
No właśnie?a do lekarza sie nie wybierasz, skotrolowac czy jeszcze jajca sa czy juz ich nie ma