reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
a do lekarza sie nie wybierasz, skotrolowac czy jeszcze jajca sa czy juz ich nie ma :)
Ale w jakim sensie? Że przed owu? Ja mam kochana dzisiaj 48 dc, także wiesz...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Wczoraj byłam w odwiedziny u miesieczniqka [emoji177] ale ja już bym chciała...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się w każdy weekend widzę z koleżanką, która ma teraz 4,5 miesięczną córkę...boziu, jaka ona jest cudowna [emoji173] jak do nas przychodzą, to ciocia zaraz zabiera małą, rozbiera i zabawia przez dwie godziny z przerwą na cyca u mamy. Jak taka nawiedzona się wtedy zachowuje, jak debil się zachowuje żeby ją rozsmieszyc... A jak wychodzą to kilka dni mam fazę i sobie wyobrażam jak ja będzie tulić takiego maluszka [emoji173]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667

Piękna krecha gratulacje :*

Siwa dokładnie to samo mam :( niestety póki nie minie termin nie czuje się bezpiecznie. Głupotę trochę zrobiłam, że przed terminem @ testowałam. Ale po tej kłótni z mężem coś mnie tchnelo po prostu.
W piątek rano robiłam test czułość 25 i wyszła bladziocha potem kupiłam po drodze z pracy 10 to zrobiłam ja jeszcze tego samego dnia po powrocie i ta 25 paskowa oba wyszły bladziochy. W sobotę po pracy zrobiłam druga 10 to już wyszły bardzo widoczne kreski. Dziś zrobiłam paskowy 25 i owu dla porównania (paskowy ciazowy, ten zabudowany to owu). Jakość zdjęć nie powala przepraszam ale chyba widać :)

Taki bladzioch jeszcze ciazowy. Bety u mnie nie robią jakoś muszę sie upewniac przed wizytą w Polsce, że jest ok :)
Gratulacje :* Cieszę się że udało Wam się pogodzić :)

Wysłałam :-)

Wysłałam zaproszenie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dostałam :) bardzo podobnie sobie Ciebie wyobrażałam :)

Kochana, nie wiem, bolą mnie piersi od soboty, więc czekam na @... Ale jeśli do środy nie przyjdzie, to spróbuję znowu w czwartek. Dzisiaj 48dc, juhuu...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Trzymam kciuki :) U mnie jutro @ powinna być.

Wiecie ze ja nie lubię suszi? [emoji23] Wszyscy uważają mnie za świra [emoji23]

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Ja się w każdy weekend widzę z koleżanką, która ma teraz 4,5 miesięczną córkę...boziu, jaka ona jest cudowna [emoji173] jak do nas przychodzą, to ciocia zaraz zabiera małą, rozbiera i zabawia przez dwie godziny z przerwą na cyca u mamy. Jak taka nawiedzona się wtedy zachowuje, jak debil się zachowuje żeby ją rozsmieszyc... A jak wychodzą to kilka dni mam fazę i sobie wyobrażam jak ja będzie tulić takiego maluszka [emoji173]

qdkkx1hpzei65q7s.png
No właśnie [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamiśka, jeśli Cię to pocieszy, to ja też nie przepadam. Jakoś nie wiem, próbowałam i szału nie zrobiło :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kamiśka, jeśli Cię to pocieszy, to ja też nie przepadam. Jakoś nie wiem, próbowałam i szału nie zrobiło :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja nie próbowałam ale tak jakos mnie na sam widok odrzuca :p Poza tym widziałam kiedyś program o ludziach co jedza czesto suszi i jakoś tak odechciało mi się na dobre :p

reklama
Ja nie próbowałam ale tak jakos mnie na sam widok odrzuca[emoji14]Poza tym widziałam kiedyś program o ludziach co jedza czesto suszi i jakoś tak odechciało mi się na dobre :p
Hehe, ja też nie chciałam próbować, ale koleżanka kiedyś do pracy przyniosła, bo jej syn robi i chciała nas przekonać, że to smaczne :p zjadłam, nie było złe, ale szału nie zrobiło.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry