Antonia2016
Fanka BB :)
Wczoraj byłam w odwiedziny u miesieczniqka [emoji177] ale ja już bym chciała...
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w jakim sensie? Że przed owu? Ja mam kochana dzisiaj 48 dc, także wiesz...a do lekarza sie nie wybierasz, skotrolowac czy jeszcze jajca sa czy juz ich nie ma
Ja się w każdy weekend widzę z koleżanką, która ma teraz 4,5 miesięczną córkę...boziu, jaka ona jest cudowna [emoji173] jak do nas przychodzą, to ciocia zaraz zabiera małą, rozbiera i zabawia przez dwie godziny z przerwą na cyca u mamy. Jak taka nawiedzona się wtedy zachowuje, jak debil się zachowuje żeby ją rozsmieszyc... A jak wychodzą to kilka dni mam fazę i sobie wyobrażam jak ja będzie tulić takiego maluszka [emoji173]Wczoraj byłam w odwiedziny u miesieczniqka [emoji177] ale ja już bym chciała...
no wiem ze 48 dc, moze nawet dlatego isc i zobaczyc czy wszystko OKAle w jakim sensie? Że przed owu? Ja mam kochana dzisiaj 48 dc, także wiesz...
Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667
Gratulacje :* Cieszę się że udało Wam się pogodzićSiwa dokładnie to samo mam niestety póki nie minie termin nie czuje się bezpiecznie. Głupotę trochę zrobiłam, że przed terminem @ testowałam. Ale po tej kłótni z mężem coś mnie tchnelo po prostu.
W piątek rano robiłam test czułość 25 i wyszła bladziocha potem kupiłam po drodze z pracy 10 to zrobiłam ja jeszcze tego samego dnia po powrocie i ta 25 paskowa oba wyszły bladziochy. W sobotę po pracy zrobiłam druga 10 to już wyszły bardzo widoczne kreski. Dziś zrobiłam paskowy 25 i owu dla porównania (paskowy ciazowy, ten zabudowany to owu). Jakość zdjęć nie powala przepraszam ale chyba widać
Taki bladzioch jeszcze ciazowy. Bety u mnie nie robią jakoś muszę sie upewniac przed wizytą w Polsce, że jest ok
Dostałam bardzo podobnie sobie Ciebie wyobrażałamWysłałam :-)
Wysłałam zaproszenie :-)
Trzymam kciuki U mnie jutro @ powinna być.Kochana, nie wiem, bolą mnie piersi od soboty, więc czekam na @... Ale jeśli do środy nie przyjdzie, to spróbuję znowu w czwartek. Dzisiaj 48dc, juhuu...
No właśnie [emoji4]Ja się w każdy weekend widzę z koleżanką, która ma teraz 4,5 miesięczną córkę...boziu, jaka ona jest cudowna [emoji173] jak do nas przychodzą, to ciocia zaraz zabiera małą, rozbiera i zabawia przez dwie godziny z przerwą na cyca u mamy. Jak taka nawiedzona się wtedy zachowuje, jak debil się zachowuje żeby ją rozsmieszyc... A jak wychodzą to kilka dni mam fazę i sobie wyobrażam jak ja będzie tulić takiego maluszka [emoji173]
Wiesz co, ja zawsze miałam bardzo nieregularne cykle, a w październiku odstawiłam anty i pewnie tu tkwi problem. Poza tym ja mam pcos, także to też swoje robi.no wiem ze 48 dc, moze nawet dlatego isc i zobaczyc czy wszystko OK
Kamiśka, jeśli Cię to pocieszy, to ja też nie przepadam. Jakoś nie wiem, próbowałam i szału nie zrobiło :-)
Hehe, ja też nie chciałam próbować, ale koleżanka kiedyś do pracy przyniosła, bo jej syn robi i chciała nas przekonać, że to smaczne zjadłam, nie było złe, ale szału nie zrobiło.Ja nie próbowałam ale tak jakos mnie na sam widok odrzuca[emoji14]Poza tym widziałam kiedyś program o ludziach co jedza czesto suszi i jakoś tak odechciało mi się na dobre