Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyslalam ci chyba jal nie wyślę jeszcze razBardzo chętnie ale nie dostałam zaproszenia [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czy mogę też dołączyć?
Zając głowę czymś innym [emoji14]Hej...u mnie dziś owulacja jak dobrze poszlo to 01.02 zobacze dwie kreski mam nadzieję,że wytrzymam i nie będę testowala wcześniej. Gratuluję wszystkim podwójnym kreskom najgorsze jest czekanie jak tu wytrzymać?
Poszlo
Szlak trafia jak się to czyta,bezdusznosc i złośliwość ludzi,ale przysłowie mówi prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie,kochana przynajmniej wychodzi jaki kto jest wredny
Czy mogę też dołączyć?
Juz Cie dodalam napisz posta ze swoim nickiemPoszlo
Ja nauczyłam się, że prawdziwych przyjaciół poznaje się też gdy odnosisz sukcesy - paradoksalnie więcej przyjaciół "przyprawiło mi rogi" gdy zaczęłam spełniać swoje marzenia, niż gdy byłam szarą myszką...
Ja też bym w sumie chciała