Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo chętnie ale nie dostałam zaproszenia [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zwykle po ok 12 dniach, bo do zapłodnienia może dojść później.Po jakim czasie od stosunku zrobiliście test?
Zdrówka[emoji57]Witajcie trochę nie odzywalam się dopadlo mnie przeziębienie straszny katar.
Gratuluje zafasolkowanym. Trzymam kciuki za pozostale.
Po jakim czasie od stosunku zrobiliście test?
@Paraplu grupa tam na pewno zamknięta? Wolałabym żeby moi znajomi nie wiedzieli o moich Sparkowych staraniach
Czy mogę też dołączyć?Tajna jest, takze nawet szukajac jej nie znajda. Tylko czlonkowie znajda ja w wyszukiwarce.
Zreszta moge zmienic nazwe na jakas totalnie od czapy [emoji23]
@NeSSi Ty masz zabojcze teksty, znajdz jakas smieszna nazwe od czapy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takie długie masz cykle? Tobie to się dłużaHej hej, u mnie 6dpo, juz mnie wysypalo syfami jak przed @ i pobolewa brzuch i mam wrazenie ze nic z tego, do tego to pietwszy cykl z dupkiem wiec nie wiem czego sie spodziewac... do wczoraj mialam jakis dziwny bialy ciagnacy sie sluz a zawsze mialam susze...
Kotek kto Ci tak powiedzial!?
Ja mam cykle po 45-50 dni wiec wiecie jak mi sie to ciagnie....
Wpl sa dostepne clearblue? Nigdy ich nie widzialam stacjonarnie
Powiedzcie mi jeszcze jak to jest z testami owu, pozytywny musi buc tali ciemny jak testowa czy zblizony? Nie bladzioch ale niewiele jasniejszy?