reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przyznam się Wam dziewczyny, że dzisiaj (po w zasadzie 3 miesiącach lenistwa) zrobiłam ćwiczenia... i czuję się jakby po mnie czołg przejechał!!! MASAKRA po prostu... Myślałam, że jak zawsze przed miesiączką będę miała mnóstwo siły, ale jednak przerwa była dość długa i kompletnie mi nie poszło...

Wściekła jestem na siebie! Ale od teraz już nie ma tego tamtego - trzeba się starać!

reklama
20170115-145648.jpg

20170115-145810.jpg

hej babeczki,

wysłałam zaproszenie nimitti, Marc i Fidzia dziękuję dziewczyny za przyjęcie na fb.

u mnie 16 dc, owu w tm cyklu przesunęła się o 2 dni więc później niż zwykle. Działam dalej choć już tak bardziej rekreacyjnie niż prokreacyjnie:-D.
Dużo winka w tym cyklu, śmiechu i luzu, więc bez napinki.

Oczywiście wasza linia produkcyjna działa bez zarzutu i nadrobić was babki to mega wyczyn. Nie wiem co komu odpisać, ale
siwa - ja tak się cieszę, wielkie łoł !!!
pyzunia taki prezent dla dziadków to super wzruszenie i fajna pamiątka.
judytka ja też o trzecie się staram.

Też się zastanawiałam i wychodzę z założenia, że jak mam żałować później i tęsknić do tego co się nie spełniło to działamy. Nie mam wpływu na to czy wszystko się powiedzie, czy będzie praca i kasa, ale uważam że dzieci najważniejsze i nikt nie ma prawa odbierać nam tych pragnień. Poza tym moja mama na pewno strzeli fochem, ale mnie to wisi jak frędzle u butów.

dawać mi tu kolejne foty dwóch kresek, bo mnie jakoś mało - zachłanna jestem :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Do góry