Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dociu ale mi przykro. Ja od personalu szpitala usłyszałam " czemu Pani płacze skoro to druga ciąża jedno juz pani ma" no tak skoro mam jedno to nie mam prawa płakać za tym nienarodzonym no bo po co... grr wiem że dla nich to już jest odczłowieczenie ale powiem wam że mnie denerwuje takie traktowanie kobiet.Dziewczyny sa ludzie wredni,ja jak ronilam to szwagierka mi buchla czy będzie my mieć jeszcze dziecko,tych słów nie zapomnę,masakra jak was czytam jakie tesciowe,słowa bardziej bolą niż czyny
Szlak trafia jak się to czyta,bezdusznosc i złośliwość ludzi,ale przysłowie mówi prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie,kochana przynajmniej wychodzi jaki kto jest wrednyDociu ale mi przykro. Ja od personalu szpitala usłyszałam " czemu Pani płacze skoro to druga ciąża jedno juz pani ma" no tak skoro mam jedno to nie mam prawa płakać za tym nienarodzonym no bo po co... grr wiem że dla nich to już jest odczłowieczenie ale powiem wam że mnie denerwuje takie traktowanie kobiet.
zero empatii
21 mam usg, a 25 gina i klinikę Andrologii i Endokrynologii Płodności... nie wiem po co, ale muszę spróbowaćAniu współczuję bardzo...20.01 masz wizytę u gina tak?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
dołącz do nas na fb grupie staraczki
dołącz do nas na fb grupie staraczki
A u mnie skoki i bb hehe .... wróć bb I skoki w tle [emoji1]Ja właśnie zabrałam się zza gotowanie żuruu (rychło wczas [emoji14] ) będziemy mieli obiadokolację
Oczywiście oglądam skoki narciarski (i profile na fb haha)
Czuję się całkiem średnio :/
Dobrze dobrze ... zobaczysz będzie juz lepiej na usg i wtedy gin ... plan działania i do przodu ! Musisz myśleć pozytywnie ... wszystko się ułoży, zobaczysz [emoji6]21 mam usg, a 25 gina i klinikę Andrologii i Endokrynologii Płodności... nie wiem po co, ale muszę spróbować