reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No niestety wszystko jest do dooopy...
https://www.babyboom.pl/forum/temat/staraczki-2017-zapraszam.79199/reply?quote=14728384
Wczoraj byłam tak nakręcona, że zrobiłam zadymę w supermarkecie :( młody facet koszykiem zastawił koszykiem regał z pestkami, słonecznikiem itd i prowadził debaty z matką. Nie mogłam dostać się, pomimo wielu prób i przeproszeń. Zrobiłam się nie miła, nagle mogli się odsunąć i dostałam się po tą cholerną dynię. Moja córkę zwiała, po czym dobiła mnie hasłem, że zrobiłam awanti inwalidzie :( Ten chłopak miał buty ortopedyczne i krótszą jedną nogę :( :( :( A ja nawet tego nie zauważyłam... Było mi wstyd... strasznie...
Jeszcze po dzisiejszych nerwach w pracy te cholerne plamienia... Chyba one wskazują, że nie ma sensu się starać... i tak nic z tego nie będzie, przez torbiele, które na bank nie zeszły...

Kochana bedzie dobrze... kazdy ma słabsze dni, a Ty widocznie teraz przechodzisz :-( głowa do góry

reklama
Matuuuuuuluuu, w końcu nadrobiłam........ wczoraj nie miałam czasu w ogole czytać to sobie zafundowałam dzisiaj cały dzien nadrabiania 2 dni... oczywiście juz nic nie pamietam.... ale kilka ostatnich postów udało mi sie zaznaczyć, bo wcześniejsze czytałam na komputerze.

Dziewczyny nie chciałam zapeszać wiec sie nie przypominałam że wczoraj miałam termin @. Po pracy popedziłam do apteki i kupiłam 2 testy wczoraj wyszła biel bieli bielą poganiał. Zaś dziś rano zrobiłam testa i sama nie wiem czy oczy mi nie płataja figla dzis jest 30dc moje cykle 29. Gołym okiem cos jakbym widziała ale jak zrobie focie to dupa
Gratulacje!!! Krecha jest piękna!!! :) jakie miałaś objawy?

Dziękuję Magoo
1,42 cm szczęścia
Czekam tylko z zaciśniętymi [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]kiedy was dziewczyny dosięgnie ten zaszczyt
Podbijam Docia1975 trzymamy &&& za dwie piękne kreski :D
Ale cudowny widok... gratulacje :)

Powiedziałam wam wczoraj ze koniec że staraniami u nas i dziś się obudziłam z tym przeswiadczeniem ale jak tylko wstałam zrobiłam sobie test ciazowy. Jestem 4 dni przed okresem i jest blada kreska i co teraz? Powinnam się cieszyć ale wiecie blada kreska to jeszcze nic a ja jestem zła i smutna za wczoraj jak ja mam się podzielić radosna nowina?
Chciałam wam wrzucić zdjęcie testu ale aparat w tel mi się popsuł już teraz z daleka bie łapie ostrości (o to też awantura była bo nie potrafię nic uszanować przeciez:frown:) a przednia nie robi też ostro jak nie ma twarzy... kupię baterie do aparatu i jutro powtórzę test to wam wrzucę.
Robiłam test testem paskowym o czułości 25.
Wow! Ale news :) super, gratulacje!! :) jakie objawy po owu?

Cofam to co powiedziałam! Albo mózg mi płata figle albo jest cień....
Hehe, ale miłe zaskoczenie :D gratulacje, widze piękny cien!!
Jakie miałaś objawy po owu?

U mnie nic sie nie dzieje.. 4dc, @ sie kończy, 3 lata starań, czekam na monitoring 20.01 i rozmawiam o konkretnym planie na in vitro z ginem.
Chyba nawet oleje starania w tym cyklu, nie chce mi sie, bo wiem ze i tak nic z tego, tylko złudna nadzieja co miesiąc. Bardzo liczę na to in vitro...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha żadnych objawów jak co miesiąc 'w ciąży byłam' bo niedobrze bo jajniki to w tym miesiącu nic. Kataru dostałam taka chora trochę byłam ale równocześnie szczęśliwa :) byłam na 99% pewna ze się nie udało...
Tylko przez tego dupka męża się nie mogę cieszyć i humor prysl jak bańka mydlana..:frown:

Bertha żadnych objawów jak co miesiąc 'w ciąży byłam' bo niedobrze bo jajniki to w tym miesiącu nic. Kataru dostałam taka chora trochę byłam ale równocześnie szczęśliwa :) byłam na 99% pewna ze się nie udało...
Tylko przez tego dupka męża się nie mogę cieszyć i humor prysl jak bańka mydlana..:frown:
Kochana męża olej teraz ty jesteś najwazniejsza,uwierz chciałabym być na twoim miejscu,tule mocno,facet to świnia....taka piosenka mi się przypomniała,chociaż mój mąż jest wspaniały czasem jak mnie wkurzy to tak śpiewam

Matuuuuuuluuu, w końcu nadrobiłam........ wczoraj nie miałam czasu w ogole czytać to sobie zafundowałam dzisiaj cały dzien nadrabiania 2 dni... oczywiście juz nic nie pamietam.... ale kilka ostatnich postów udało mi sie zaznaczyć, bo wcześniejsze czytałam na komputerze.

Gratulacje!!! Krecha jest piękna!!! :) jakie miałaś objawy?

Ale cudowny widok... gratulacje :)

Hehe, ale miłe zaskoczenie :D gratulacje, widze piękny cien!!
Jakie miałaś objawy po owu?

U mnie nic sie nie dzieje.. 4dc, @ sie kończy, 3 lata starań, czekam na monitoring 20.01 i rozmawiam o konkretnym planie na in vitro z ginem.
Chyba nawet oleje starania w tym cyklu, nie chce mi sie, bo wiem ze i tak nic z tego, tylko złudna nadzieja co miesiąc. Bardzo liczę na to in vitro...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Berta ja chyba dołączę do ciebie bo nigdy nie uda mi się zajść,jestem zdołowana

M2b, pyzunia gratulacje. Czekamy na Was na wrzesniowkach. Siwa tobie też życzę pięknych kresek bo ja nie mam tak wprawnego oka jak dziewczyny i jeszcze nie widzę. Ale ja nigdy nie lubiłam tych paszowych testów.

M2b tak to czasem jest na przekór że jak chcemy zrezygnować lub godziny się z sytuacją to nagle bach udaje się. Oby twój mąż się otrząsnąl i stanął na wysokości zadania i poczuł się głową rodziny. Pamiętasz jak mąż Nimitii zareagował. A teraz jest już ok. U was też się mam nadzieję wszystko ułoży i będziecie razem szczęśliwie wychowywać dzieciątko.

Któraś pytała o szyjka. Ja dzień przed @ miałam bardzo twarda i zamknięta, ale dosyć nisko. W dniu @ zrobiła się bardziej rozpulchniona ale nadal dobrze wyczuwalna. Potem jak zrobiłam test to już nie badalam bo wolę nie grzebać żeby plamienia żadnego nie było. Ja mam nadzerke i w pierwszej ciąży z niej plamilam. Ile ja się stresu przez to nsjadlam.

Kochane wrzucam wam zdjęcie testu sprzed chwili. Myslalm żeby zrobić rano ale jak tylko weszlam to sobie siknelam. Sorki za rozwalony test ale miał taką szybke w tym miejscu i nie mogłamam zdjęcia zrobić bo podswietlalo...
Mówiłam, że złoty strzał będzie, a tak się zapierałaś :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry