zapmarta
Karolkowa mama
Dacia trzymam kciuki za ranek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierzę w to już ,Dacia trzymam kciuki za ranek.
Mi gratulacje jeszcze nie[emoji14] M2BGratulacje kochana chociaż wam się udało
Kurcze nie wiem.. Jakoś zwątpiłam, że teraz właśnie się udało. Nie wiem czemu ale nic nie czuję, ani na okres ani na ciążę. Chyba boję się rozczarowania i dlatego.pyzunia86 juz się nie mogę doczekać aż do nas dołączysz do nas siwa84 ty też
Luxurious on rozkoszy naprawdę można godzinami się w niego wpatrywać.
StorAnia juz ci lepiej troszku kochana ?
Dociu a tobie ?
Ja też się tak czuję po kłótni mężem zrobiłam test i patrz...Kurcze nie wiem.. Jakoś zwątpiłam, że teraz właśnie się udało. Nie wiem czemu ale nic nie czuję, ani na okres ani na ciążę. Chyba boję się rozczarowania i dlatego.
Siwa, ja się tak ucieszyłam jak napisałaś o teście. Bardzo w ciebie wierzę.Kurcze nie wiem.. Jakoś zwątpiłam, że teraz właśnie się udało. Nie wiem czemu ale nic nie czuję, ani na okres ani na ciążę. Chyba boję się rozczarowania i dlatego.