reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha żadnych objawów jak co miesiąc 'w ciąży byłam' bo niedobrze bo jajniki to w tym miesiącu nic. Kataru dostałam taka chora trochę byłam ale równocześnie szczęśliwa :) byłam na 99% pewna ze się nie udało...
Tylko przez tego dupka męża się nie mogę cieszyć i humor prysl jak bańka mydlana..:frown:
To może i ja powtórzę jutro test...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bertha nie wiem czy pamietasz jakis czas temu strasznie bolala mnie pachwina tak jakby ktos wylal tam mi wrzatek i to w nocy mnie budzilo to chyba bylo to. Zobaczymy jutro rano czy beda tlusciejsze

Matuuuuuuluuu, w końcu nadrobiłam........ wczoraj nie miałam czasu w ogole czytać to sobie zafundowałam dzisiaj cały dzien nadrabiania 2 dni... oczywiście juz nic nie pamietam.... ale kilka ostatnich postów udało mi sie zaznaczyć, bo wcześniejsze czytałam na komputerze.

Gratulacje!!! Krecha jest piękna!!! :) jakie miałaś objawy?

Ale cudowny widok... gratulacje :)

Wow! Ale news :) super, gratulacje!! :) jakie objawy po owu?

Hehe, ale miłe zaskoczenie :D gratulacje, widze piękny cien!!
Jakie miałaś objawy po owu?

U mnie nic sie nie dzieje.. 4dc, @ sie kończy, 3 lata starań, czekam na monitoring 20.01 i rozmawiam o konkretnym planie na in vitro z ginem.
Chyba nawet oleje starania w tym cyklu, nie chce mi sie, bo wiem ze i tak nic z tego, tylko złudna nadzieja co miesiąc. Bardzo liczę na to in vitro...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja nie miałam żadnych objawów po owu i do tej pory nie mam. Tak teraz myślę, że może faktycznie z tym testem coś było nie teges... Zobaczymy jutro czy będzie cień, choć czuję, że nie ale jestem jakoś dziwnie spokojna.

Berta ja chyba dołączę do ciebie bo nigdy nie uda mi się zajść,jestem zdołowana
Docia, ale jakis tam cien sie u ciebie pojawił..? Moze jest nadzieja? Powtarzasz jutro??

Bertha nie wiem czy pamietasz jakis czas temu strasznie bolala mnie pachwina tak jakby ktos wylal tam mi wrzatek i to w nocy mnie budzilo to chyba bylo to. Zobaczymy jutro rano czy beda tlusciejsze
A tak! A który to dpo był?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Matuuuuuuluuu, w końcu nadrobiłam........ wczoraj nie miałam czasu w ogole czytać to sobie zafundowałam dzisiaj cały dzien nadrabiania 2 dni... oczywiście juz nic nie pamietam.... ale kilka ostatnich postów udało mi sie zaznaczyć, bo wcześniejsze czytałam na komputerze.

Gratulacje!!! Krecha jest piękna!!! :) jakie miałaś objawy?

Ale cudowny widok... gratulacje :)

Wow! Ale news :) super, gratulacje!! :) jakie objawy po owu?

Hehe, ale miłe zaskoczenie :D gratulacje, widze piękny cien!!
Jakie miałaś objawy po owu?

U mnie nic sie nie dzieje.. 4dc, @ sie kończy, 3 lata starań, czekam na monitoring 20.01 i rozmawiam o konkretnym planie na in vitro z ginem.
Chyba nawet oleje starania w tym cyklu, nie chce mi sie, bo wiem ze i tak nic z tego, tylko złudna nadzieja co miesiąc. Bardzo liczę na to in vitro...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha kochana! Nam do in vitro zostało 5msc. W sumie to do konsultacji. I później start z cała procedura .... także wiem co czujesz. Trzymam mocno kciuki. Daj znać co powie Wam lekarz !!

A wszystkim zafasolkowanym gratulacje !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry